2010da kardeşiniz ölmeden önce yazdığınız mesaj.
Şimdi ahlanıp vahlanmanın ne yararı var?
Kendi ellerinizle kardeşinizi çıkmaza sürüklemişsiniz.
Daha 21 yaşında gencecik bir kızın hayatını hep birlikte mahvetmişsiniz.
Anlamadan dinlemeden silip atmışsınız.
Şimdi hangi vicdanın hesabını yapıyorsunuz???
Nicin öyle diyosun bizi tanimiyosun babami da tanimiyosun! Babam aslinda dünya iysi bi insan di, simdi bizim arkamizdan konusanlar babama hakaret eden hepsi utansin!!! Yani burdakiler. Onlarin kizi böyle bisey yapsaydi babam asla onlara laf söylemezdi hakaret arkalarindan konusmazdi,, allah sabir versin derdi ve yardim etmeye calisirdi!!! Ama bize kimse böyle yapmadi herkez üstümüze geldi laf söylediler babamin neler yasadigini hic bilmiyorsunuz, ve o bizi yanlis yada kötü yetistirmedia!!! Kardesim bunu bildigi icin babamin yüzünü yere eydigi icin belki intahar eti, ne bicim evlat yetistirdi diyosun, kardesimin kacdigi icin diyosan, biz almanyada yasadigimiz icin babam daha da üstümüze düstü ve almanlar gibi rahat yetistirmedi!!! Bi cocuk yanlis bisey yaptiysa ne bicim yetistirdiniz sözleri beni cok kizdiriyo, aylenin ne sucu var???? KIMSE BÜYÜK KONUSMASIN
evet okumak istiyorum cok istiyorum ama günah diyolar??? Burda herkez bassagligi diliyo cok tesekür ederim, allah rahmet eylesin diyolar ama burda herkez onun icin rahmet dilenmez o cehenemlik diyolar??? Gercek den dogru mu, iste bu beni daha da mahff ediyo parcaliyo, gercek den öylemi???????
babam ona kizgin degil daha, tabiki okumak oda okumak ister fatiha ama intahar etigi icin cenazeyi kaldiranlar hoccalar fatiha okunaz diyo, bende bunu bilmek istiyorum, gercekten intahar eden birine fatiha okunmaz mi?
Benim babam 100% kardesimi hemen afedip getirmedigine pisman,,, öyle olucagini bilseydi eminim oda getirirdi, ama okadar olay olduki be rawza artik öldü, ve nasil öldügünü biliyorsunuz intahar ederek, o yüzden herkez unutmaya yani unuturmaya ve konusmamaya kararli!!!
Kardesımın resmını kayarak yanlıs bısey mı yaptım???
Bilgisayarda yanlizca bunu buldum digerlerini kim silmis bilmiyorum
Kardesımın resmını kayarak yanlıs bısey mı yaptım???
Bilgisayarda yanlizca bunu buldum digerlerini kim silmis bilmiyorum
nereye koydunuz resmını
sayfada koydum profil olarak olmadi , nasil oluyo bilmiyorum, cikardim ama
ben gormek ısterım ama
kontrol panelıne gırıp avatar olarak koyabılırsınız resmını[/QUOTE
koydum orda magal yapiyorduk yemek yiyince cekilmis bi resim, offfffff uyuyamiyorum.
nasil cikarabilirim bu resmi???
kontrol panelıne gırıp avatar olarak koyabılırsınız resmını[/QUOTE
koydum orda magal yapiyorduk yemek yiyince cekilmis bi resim, offfffff uyuyamiyorum.
nasil cikarabilirim bu resmi???
canım tekrar kontrol panelıne cıkar orda avatar kullanma yazıyo ısaretle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?