kız kardeşim hiç istemediğimiz biri ile evlenmeyi düşünüyor.

Bizimki evlendi. .
kaçtı ..
1 yıl olmadı barışmak istiyor. .
annem babam asla affetmeyecek. .
Aile onayı olmadan mutluluk zor..

ailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmış

Alkol tüketimi olmayan adammı kaldı yahu ben hayatımda duymadım hayır hiç alkol kullanmadım diyeni.Bide farklı şehirde olsa ne olacak herkes kendi şehrindemi gelin kalıyor ne saçma düşünceler bunlar.

internet ortamında tanışmışlar bir kaç aydır görüşüyorlarmış
internet dışında uzak yerde otursalar ne olucak yada alkolik mi istemiyorlar hep sorumu sorcz anlatsanız düzgünce.ister nette olsun ister reelde çok kısa bir zaman evlenmeleri için görüşüp buluşmuşlar mı?

konu sahibi allah aşkına anlatın şunu.okurken bunaldım.
ben size yardımcı olayım.benim ve buradaki arkadaşlarımın isteği şu;
kardeşim 20 yaşında.iki aydır internetten tanıştığı 28 yaşında bir gençle evlenmeyi düşünüyor.
çocuğun alkol tüketimi varmış.şu varmış.bu varmış.v.s v.s v.s v.s........................

biz kardeşimi bu evlilikten vazgeçiremiyoruz.ailem şu şu sebeplerden dolayı asla onay vermiyor.ne yapacağımızı bilemiyoruz........... gibi bir mesaj yeterli olacaktır :KK66:

Her şerde vardır bir hayır , sebep ne peki?
düzelteyim canım belki vardır bır hayır,umurlur ki vardır bır hayır şeklınde,yoksa adam uyuş.. içiyor,bunda ne hayır olcak,yada bırını öldürmü ,geç karşına vardır bır hayır dıcen,yaa töbe arkdaşım kullanmyın şu cümleyi,vardır bır hayır,yok öle bır dava...

Kiz kardesiniz de kendi başına bir birey. Kendi kararlarini kendi verebilir.

Cok buyuk sorunlar yoksa icimize sinmiyor diye evliliklerine engel olmak cok gereksiz.

Damat adayı illa aynı şehirden olacak diye bir kaide de yok.
Sürekli içen alkolik biri degilse etrafa bir zararı yoksa, alkol almasi sizi ilgilendirmez. Gunahida, sorunu da kendilerine kalmış.

X