- 1 Şubat 2015
- 35
- 62
- 36
- Konu Sahibi kaderdiyelim
kızlar lütfen dua edin kız kardeşim hiç istemediğimiz biri ile evlenmeyi düşünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani böyle olmamış pek.kızlar lütfen dua edin kız kardeşim hiç istemediğimiz biri ile evlenmeyi düşünüyor.
kardeşim 20 evlenmeyi düşündüğü kişi ise 28 sorun yaş deyil içimize sinmiyoryani böyle olmamış pek.
siz niye istemiyorsunuz, kardeşiniz kaç yaşında, adam kaç yaşında.
yok orasını anladık da bu adam esrarkeş mi serseri mi ne yani neden istemiyorsunuz, her şeyi kerpetenle alıyoruz ağzındankardeşim 20 evlenmeyi düşündüğü kişi ise 28 sorun yaş deyil içimize sinmiyor
Aleykümselam şekerim ya
Detay verir misin ? Neden istemiyorsunuz damat beyi acaba?[/QUO
ailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmışHer şerde vardır bir hayır , sebep ne peki?
ailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmış
Selam canimmm alkol tuketimi ne boyuttaymisailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmış
ailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmış
internet ortamında tanışmışlar bir kaç aydır görüşüyorlarmışKardesiniz nerde tanismis?
Ailenizin istememesinin sebebini guzelce anlatsaniz olmuyor mu??
Parca parca mi anlatacaksiniz??
internet dışında uzak yerde otursalar ne olucak yada alkolik mi istemiyorlar hep sorumu sorcz anlatsanız düzgünce.ister nette olsun ister reelde çok kısa bir zaman evlenmeleri için görüşüp buluşmuşlar mı?internet ortamında tanışmışlar bir kaç aydır görüşüyorlarmış
düzelteyim canım belki vardır bır hayır,umurlur ki vardır bır hayır şeklınde,yoksa adam uyuş.. içiyor,bunda ne hayır olcak,yada bırını öldürmü ,geç karşına vardır bır hayır dıcen,yaa töbe arkdaşım kullanmyın şu cümleyi,vardır bır hayır,yok öle bır dava...Her şerde vardır bir hayır , sebep ne peki?