Başta söylemedi bilmiyorduk borcu var ,yalanlar üstüne yalanlar .bende pişmanım para gitti bir kere ,kardeşim memur ,batırdı kendini iyice nereden tutsam elimde kalıyor .güvenim kalmadı artık .korneami yaktım .telefonumu emanet ettim .kartımda üstündeydi ben canimla cebellesirken bile gidip kartımdan para çekmiş .Neden borçlarını kapattınız kendi uğraşsaydi biraz .
Arabası var üstüme alacağım yarın ama bir sürü borcu var .oynamayı bırakacağını düşünmüyorum ,tekrar oynarsa arabayı satıp borçlarını vereceğimi söyledim .hiç güvenim kalmadı .asla durmuyor , psikolojik sıkıntılari vardı 100 kilo oldu sonra tüp mide yaptı şimdi 40 kiloya düştü .yemek yemiyor .hastaneye yatirilmasina az kaldı .işin içinden çıkamıyoruz elimi ayağımı çeksem dahada beter olacak .psikolaga psikyatriye gitti fayda etmiyor .yalan üstüne yalan .o kadar bıktım kiBu da madde ve alkol gibi bir bagimlilik ve bildigim kadari ile tedavi icin bolumleri var ayri olarak. Degerlendirebilirsiniz psikolojik destek almayi.
Sen borcunu ödediğin sürece hiç bırakmayacak..Borcunu ödemez ise daha beter olacak ise hayatınızı onun borçlarını ödemeye adayıp şikayet etmemelisiniz..Bırakanı görmedim..Bir yıldır öyle bir batagin içine dustukki kardeşimi taniyamiyorum ,kız kardeşim 3.5 milyon borcu var ben kapatmaya çalıştıkça o başka borçlar çıkartıyor .40 kiloya düştü . başına birşey gelecek diye korkuyorum bu işin sonu ölüm .ama bende tükendim artık .her defasında ayrı ayrı yalanlar ,ben banka borçlarını kapatırken o busefer gidip arkadaşlarından borç istiyor iflah olmuyor onunla beraber bizde rezil olduk. Her defasında sözler veriyor ama hep aynı .çok yoruldum tükendim .ne yaptık olmadı .her defasında yine aynı .bıraksam daha beter olacak .
Bir kez okulumda bağımlılıkla ilgili bir seminer yapılmıştı. Ordaki adam dedi ki her bağımlılığın bir çözümü vardır. Kumar hariç. Kumardaki adrenalinin yerine koyulan hiçbir şey yokmuş maalesefBir yıldır öyle bir batagin içine dustukki kardeşimi taniyamiyorum ,kız kardeşim 3.5 milyon borcu var ben kapatmaya çalıştıkça o başka borçlar çıkartıyor .40 kiloya düştü . başına birşey gelecek diye korkuyorum bu işin sonu ölüm .ama bende tükendim artık .her defasında ayrı ayrı yalanlar ,ben banka borçlarını kapatırken o busefer gidip arkadaşlarından borç istiyor iflah olmuyor onunla beraber bizde rezil olduk. Her defasında sözler veriyor ama hep aynı .çok yoruldum tükendim .ne yaptık olmadı .her defasında yine aynı .bıraksam daha beter olacak .
Siz delirdiniz herhalde be , ne kumar borcuna böyle yapıyorsunuz. Siz ödedikçe o oynuyor. Bırakın ne hali varsa görsünBir yıldır öyle bir batagin içine dustukki kardeşimi taniyamiyorum ,kız kardeşim 3.5 milyon borcu var ben kapatmaya çalıştıkça o başka borçlar çıkartıyor .40 kiloya düştü . başına birşey gelecek diye korkuyorum bu işin sonu ölüm .ama bende tükendim artık .her defasında ayrı ayrı yalanlar ,ben banka borçlarını kapatırken o busefer gidip arkadaşlarından borç istiyor iflah olmuyor onunla beraber bizde rezil olduk. Her defasında sözler veriyor ama hep aynı .çok yoruldum tükendim .ne yaptık olmadı .her defasında yine aynı .bıraksam daha beter olacak .
Kız kardeş denilince bi irkildim. Sanki kumar sadece erkeklere has bi şeymiş gibi hiç kadın bağımlı görmemiştim.
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?