• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim mutluluğuma engel oluyor

Ben ne yapar eder ikisini herkesin onunde yuzlestirirdim.. birgun kiz kardesin ewdeyken cagirirdim Sevgilimi kardeşinin kacacak yeride kalamazdi yuzlesmej zorunda kalirdi yoksa asla ewlenmem oyle icimde soru isaretleri ile.. zaten sewgilin yuzlesmek istiyormus kardesin kaciyormus anlattigina gore kardesinde sorun
 
Kız kardeşim eger evlilik karari alirsam, beni silecegini söyledi. Dügünüme bile gelmeyecekmis. Yorumlariniz icin tesekkür ederim.
 
Kardesiniz ortaligi karistirimak istiyor ve ne yazikki basarmis. Ben oyuna gelip sevdigim insanla arami bozmazdim. Sevgiliniz eve gelsin kiz kardesinizle ailenizin yaninda yuzlessin. Zaten ak ile kara dokulur ortaya. Ailenizin de fikri degisir o zaman.

Kiz kardesiniz kendini akilli zannediyor ama siz daha akilli olun. Onun haberi olmadan butun aile evdeyken cagirin sevgilinizi sonrada odasindan onu cagirin.
 
Ne yap ne et yüzleştir. Annen de nasıl gözü kapalı inanamıyor anlam veremedim. Bundan dolayı annenin de olması lazım yüzleşme faslında. Kardeşe bak kardeşe. Düşman lazım değil.
 
Niye kardesiniz susmus susmus da boyle bir zamanda bombayi patlatmis? Acaba sevgiliniz tehdit mi etti birseyden dolayi? Neden ablasinin mutlulugunu kiskansin? Bu kiz kardesinize bakisim. Ve sevgiliniz kesinlikle kabul etmiyor yuzlesmek istiyor ve sizde sevgilinizin durustlugune inaniyorsunuz boyle bisey olsaydi sevgiliniz size soylerdi diyorsunuz ki 10 yillik bir gecmis var. Hmm bu durumda kiz kardesiniz sizi cekemiyor gibi gorunuyor. Ne konusuluyor onunla ne yuzlesiliyor...
 
Yüzleştir tabi ablanın yüzü ve cesareti varsa zaten ablan iyi niyetli olsaydı bunları dahi ortaya atmazdı sırf sen mutlu ol diye , kıskançklık kadınlara çok kötü şeyler yaptırıyor fark etmez hangi yaşta olursa olsun , böyle ablada olmaz olsun
 
Yuzlestirme konusunu defalarca soyledim. Annem buna katiyen izin vermiyor. Kizimi rezil etmek istemiyorum diyor.
bence annen olayın farkında oyüzden kızını rezil olacağını düşünüyor. onun için en güzel çözüm kardeşler birbirine girmesin siz bu işten vazgeçip susup oturun.
 
Kardeşim ne derse desin bir ortak zamanda yüzleştirirdim. O an herşey ortaya çıkar. Delil yok ispat yok ne desek boş.

İlişkinizi ne zamandır biliyor kardeşiniz. İlk öğrendiğinde söyleyebilirdi. İşler bu kadar ileri gitmezdi. Kardeşini en iyi sen bilirsin. Boş yere böyle bişey söyler mi?
 
Normal bir iliskiniz olsa kardeşinizle, elin adamina mi inaniyorsunuz tabiki kardeşiniz haklıdır derdim.
Ama sizin kardeşiniz biraz arizA belli ki.
Madem öyle birşey var ben kardesime daha o tekliifi aldigim saniye söylerdim.
Bence tavrinizi net koyun. Ben evlenecegim gelip gelmemek senin tercihin deyin. Anne ve babanizda kardesiniz ve sizin aranızda ayrim yapamazlar. Gelmek zorundalar.
Ayrica siz daha iyi.eğitim aldınız diye sizi kiskanmak yerine.keske biraz kendisini kassaydi.
Rabbim utandirmasin. Yolunuz açık olsun.
 
Annenden habersiz kardeşinle sevgilini yüzleştir annene haber vermene gerek yok.
Neden böyle savunmaya geçti ki demek ki birşey var ortada.
Ve ayrıca zaten kardeşin yalan söylüyorsa düğününe de gelmesin bir zahmet.
Zaten aranızda hiç bağ yok gibi.
 
Sen kiz kardesinin evlenmek istedigi adami begenmeyip olmaz evlenirsen beni silersin dugunune bile gelmem deseydin. Tamam ablacim diye bitirir miydi iliskisini?
 
Back
X