- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi Akanseneler
Anladım sizi. Evet 28 yaşında kendi kararlarından mesul ancak ailesinide düşünmek zorunda. Ailenin itibarını zedeleyecek. He dicekler ki kimene. Öyle değil işte annelerimizin babalarımızın belli çevreleri var bi hukuku var bi saygınlıkları var. Bir evladın yıllarca bu çizgide yürüyen insanların hakkında ileri geri konuşulmasına sebep olacak şeyler yapmaya hakkı yoktır. Kardeşiniz sorumsuzmuş böyle bi saçma kararla kemdi srumluluğunuda alamayacağını göstermiş zaten. Sevgilisi zaten gelişmemiş ne korkusuymuş bi insan seviyorsa istiyorsa maddi bir sorumda yoksa evlenir. Zaten kardeşiniz ailesine bu sebeple yalan söylediğinden ilerde
evlendiklerinde illaki başına kakılır.
Burda ortadan düşünüp yorum yapılıypr ama sizin ve ailenizin düzeni hesaba katılarak yorum yapılmalı. Dini şeyleride gereksiz bulmadım bu konuda bilgi vermemiş olsaydınız bu kadar net yorum yapamazdım. Enazındam yaaşyış tarzınız ve çevrenizle ilgili bilgi sahibi olup yazmış oldum
evlendiklerinde illaki başına kakılır.
Burda ortadan düşünüp yorum yapılıypr ama sizin ve ailenizin düzeni hesaba katılarak yorum yapılmalı. Dini şeyleride gereksiz bulmadım bu konuda bilgi vermemiş olsaydınız bu kadar net yorum yapamazdım. Enazındam yaaşyış tarzınız ve çevrenizle ilgili bilgi sahibi olup yazmış oldum