- 4 Şubat 2015
- 6.338
- 12.763
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kızlar bir konu kafami cok kurcaliyo.ablam evli.ben çalışıyorum.ablamda sürekli bizde.ben pek akraba gezmelerine falan girip çıkmam.annemle ablam takılır.ablamin beni rahatsız eden bir sürü hareketi var hepsini anlatacak olsam kitap olur sadece akşam yaşadığımız bir konuyu paylaşayım.ben içerde oturmuş telefonumla uğraşıyordum.ablamin telefonu çaldı arayan kendinden 11 yaş küçük akrabamız bir kiz ( bana göstermediği yakınlığı saygiyi değeri benden bile küçük olan insanlara gösteriyor) neyse.kiz yarın pikniğe gidelim akşamda alışverişe gideriz gelin diye.sesledi.ablam da tamam anneme sorayim işi yoksa annemi de alır gelirim dedi.ve bu hareketi sürekli yapıyor.bende evdeyim bizimkilere demiyor sadece anneme.ki geçen günde temizlikten sonra hamam sefası yapalimmi diye yine akranı olmayan benim yaşımda olan bir akraba kiz aradı tamam annemle birlikte geliriz dedi yanimda annem farketti yuzume bakti ben gelmiyorum dedi.baskalarini hep öven değer veren samimiyet kuran abla beni hic istemez.yine gecen çarşıya indik beraber bir akraba ile karşılaştık.( bizde çevre cok) temizlik bitti mi diye sordu kadın.evet annem yaptı sardı her yeri dedi.cok takılmayayım dedim kadında annemin temizlik yapmadigini biliyor, ki annem temizlik yapmaz sadece yemek yapar, ama yinede canim sıkıldı.ablam başkalarının yanında hep is yapmayan bütün evi işi annemin üzerineymiş gibi beni göstermeye çalışıyor.acaba benmi yanlış anlıyorum iki saattir yine rahatlamayı bekliyorum annemle konuşmak icin