kız kardeşim

Herkes bu tip dönemler yaşamıştır hayatında. Ben de 13 yaşımda değil ama 15 yaşımda böyleydim. Onun yaşındayken çok çalışırdim takdir alırdım hep. Dersanede falan sınavlarım cok yüksekti. Anadolu lisesi kazandım. Kazandıgım zaman bıraktım dersi. 9. sınıfta hayatımda ilk kez 45 sınav notunu gördüm. Biyolojim , ortaokulda 90-100 biyolojim , 9. sınıfta karneme 1 geliyordu Sigaraya da o dönem başladım. Arkadaş cevrem değişti saç kesimim kıyafetlerim değişti. Ailemde de problemler vardı bana yansıyordu cok dengesizdim o dönem. Zamanla geçiyor ayaklarının üzerine basmayı ögreniyor. Ama sen abla olarak ona bu dönemde cok dikkat etmelisin. Benimde ablam aklımı başıma getirmişti Oturdu konustu ablam benimle , 1 konustu dinlemedim 2 konustu dinlemedim 3. de bi temiz dayak sen de öyle yap demiyorum canım ama cok güzel takip etmelisin. benim o dönemlerden kalan tek problemim sigara. 7 yıl oldu hala kullanıyorum. Umarım kardeşin benden daha az hasarla atlatır bu dönemi sana çoook iş düşüyor

Doktorun verdiği türdeki ilaçlar başta aşırı tepki yapabilir hatta sinir krizleri panik atak gibi etkilere neden olabilir. Zaman geçtikçe çok daha iyiye gider ama.. O yüzden sizin elinizdeki tek çare şu an için ilaç diye düşünüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…