kız kardeşim

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
İyi akşamlar arkadaşlar..
Direk konuya girim. Doğum için annemle kız kardeşim başka şehirden yanıma geldi. Gerçekten ikisini de çok seviyorum. Ben bazen çok konuşup patavatsızlık yapabiliyorum. Elimden geldikçe dikkat ediyorum ama kendimi bir yere kadar düzeltebiliyorum. Elimde değil sohbet sırasında çok konuşuyorum. Neyse kız kardeşim de yanımda otururken hafif dürter kendime çeki düzen veririm. O benden 3 yaş küçük..
Yine bugün eltim bize geldi sohbet ediyoruz ben bazen dalıp fazladan konuştum kardeşim dürttü, toparlandım. Sonra eltim gidince her şeyi olduğu gibi anneme anlatıyor. Bence bazen biraz abartarak.. böyle böyle yaptı kim haklı, sende uyar.. sonra başka konularda da başladı şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diye. Dedim yeter bak senin lafın artık batıyor uzatma.. her şeyi çocuk gibi anneme yetiştiriyorsun, annem gelmemiş olsa bile açıp telefonla anlatıyor. Eleştirip durma.. kendimi senin yanında rahat hissedemiyorum, huzursuz oluyorum. Sonra küstü, şimdi tavır yapıyor ben haklıyım diye.. ben uzatmasından bıktım. Eleştirmesinden bıktım. İyiliğimi istediğini biliyorum. Zaten sinirlerim bozuk biraz daha anlayışlı olabilir diye düşünüyorum. Yıllardır hep böyle..

Sen niye birilerinin dürtmesiyle çekidüzen veriyorsun kendine? Bence kardeşin haklı
Ya dediğim gibi dikkat ediyorum ama bazen dalıyorum. Ayrıca kardeşimi senede bir kaç kez görüyorum. Uyarmasına bişey demiyorum ama çok abartıyor ve aramızda ne varsa anneme anlatıyor. Huzursuz oluyorum.

Kusura bakma ama kendinin farkında sın dürt melerle duzeliyor gibisin. Kardeşin yanlış birşey yapmıyor annene söylemesinin sebebi dilin yüzünden kimseyle kötü olma diyedir yani senin iyiliğin için... Normalde abla kardeşe yapar bunu ama sizin tam tersiymis :))

Niye bu kadar kontrol altında tutuyorlar ki seni.
Koca kadınsın.
Kimisi çok konuşur, kimisi sessizdir.
Kendin de rahatsızsan biraz dikkat et.
Ama memnunsan, kendini düzelteceğine dürtünce onu uyar.
Robot değiliz ki canım, konuş. Sus. Amaann

Sonuçta bu tavizi sen vermişsin .

Yani muhtemelen bugüne gelene kadar aranızda bu dürtme meselesi vardı ve buna müsade eden sendin .

O da dürtmekten eleştiriye , eleştiriden annene anlatmaya ... olayı giderek genişletmiş .

Ben çok konuşunca beni uyar , beni dürt tavizini vermen başlatmış her şeyi .

kardeşine teşekkür edeceğine bide surat mı asıyordun... anlatıyorsa annene anlatıyor.. yabancıya eltine anlatmıyorya..

Ne söylediğini bilmeyen patavatsız insanlardan ben de hiç hoşlanmam. Ne boyutta patavatsızlık yaptığınıza da bağlı tabii. Lafınızı sözünü ölçmeden, karşı taraf incinir mi demeden paldır küldür söyler misiniz? Böyleyse eğer kardeşiniz çok haklı.

Karakterleriniz farklı sanırım. Kardeşin herşeyin anlatılmaması konuşulmaması yada daha planlı programlı hareket edilmesi gerektiğini düşünen biri galiba. Sen de doğal ve art niyetsiz konuşmayı seviyor olmalısın.Ben de çok planlı hareket edemem. Size bir zararı olmuyorsa böyle doğal olmanızın bu kadar müdahaleci olmak doğru değil. Sonuçta sizin hayatınız. Saygılı olmalı kardeşiniz bence

aranızdaki meseleyi bilmem de şu doğum için gelenler dert yükü insana zaten onu bilirim.ben de 2 ay oldu doğum yapalı herkes gözüme battı resmen ev cümbür cemaat dolu hepsi gözüme batıyo filan derken bebeğim 1 haftalıkken gönderdik hepsini eşim ve bebeğimle kaldık lohusa depresyonuna girmedim bu sayede herkes yerinde sağolsun

Ayy birtane üye vardi ablasinin cok konusmasindan dertlenirdi bir kac tane konuda acmisti hakkinda ablasi da hamileydi acaba o bayan sizmisiniz?? Hahaha ilk o aklima geldi

Simdi asil konuya gelince ne tür patavatsizliklar ediyorsunuz yani cok özel seyler anlatiyorsaniz haklilar

Birbirimize doğumla ilgili şeyler anlatıp fikir alışverişinde bulunuyorduk. Ben konuşurken biraz heyecanlı konuşurum o öyle değil. Kimsenin kalbini kırmıyorum. Hatta espri falan yaparım konuştuğum yerde.. ama onlar daha ağır başlı hanım hanımcık olmamı istiyorlar önceden annem uyarırdı. Şimdi galiba anneme bişey demediğim için kardeşim de ondan yüz alıp aynı şekilde davranıyor. Kötülüğümü istemediklerini biliyorum ama herkesin bir yapısı var. Ben halimden şikayetçi değilim keşke biraz daha az konuşsam ama kimsenin kalbini kırmıyorum argo konuşmuyorum. Ona dedim tamam ama herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Bu arada kardeşim beni uyarır ama onu uyarmama asla izin vermez. Hemen üste çıkar.

O üyeyi biliyorum o kadar değil canım şükür. Bizimki daha farklı. .

kardes hakli gibi ama durumunuz gozumde canlaadi neler soyluyorsun fazladan

Aya konu fazladan konuşmak değil. Yani ben konuşkan bir insanım. Her konu hakkında konuşabilirim ama hani onların istediği hanım hanımcık tipler olur ya hani soruldu mu konuşan. . İşte öyle.. ama yapı meselesi biraz.. sıkılıyorum öle sohbet mi olur?

Bir arkadaşım var o da aynı benim gibi.. ortamda en çok ikimizin sesi çıkar mesela.. diyorum o da konuşuyor ne var bunda.. ben hiç rahatsız olmuyorum aksine susan insan sıkıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…