- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Ya dediğim gibi dikkat ediyorum ama bazen dalıyorum. Ayrıca kardeşimi senede bir kaç kez görüyorum. Uyarmasına bişey demiyorum ama çok abartıyor ve aramızda ne varsa anneme anlatıyor. Huzursuz oluyorum.Sen niye birilerinin dürtmesiyle çekidüzen veriyorsun kendine? Bence kardeşin haklı
O üyeyi biliyorum o kadar değil canım şükür. Bizimki daha farklı. .Ayy birtane üye vardi ablasinin cok konusmasindan dertlenirdi bir kac tane konuda acmisti hakkinda ablasi da hamileydi acaba o bayan sizmisiniz?? Hahaha ilk o aklima geldi
Simdi asil konuya gelince ne tür patavatsizliklar ediyorsunuz yani cok özel seyler anlatiyorsaniz haklilar
kardes hakli gibi ama durumunuz gozumde canlaadi neler soyluyorsun fazladanİyi akşamlar arkadaşlar..
Direk konuya girim. Doğum için annemle kız kardeşim başka şehirden yanıma geldi. Gerçekten ikisini de çok seviyorum. Ben bazen çok konuşup patavatsızlık yapabiliyorum. Elimden geldikçe dikkat ediyorum ama kendimi bir yere kadar düzeltebiliyorum. Elimde değil sohbet sırasında çok konuşuyorum. Neyse kız kardeşim de yanımda otururken hafif dürter kendime çeki düzen veririm. O benden 3 yaş küçük..
Yine bugün eltim bize geldi sohbet ediyoruz ben bazen dalıp fazladan konuştum kardeşim dürttü, toparlandım. Sonra eltim gidince her şeyi olduğu gibi anneme anlatıyor. Bence bazen biraz abartarak.. böyle böyle yaptı kim haklı, sende uyar.. sonra başka konularda da başladı şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diye. Dedim yeter bak senin lafın artık batıyor uzatma.. her şeyi çocuk gibi anneme yetiştiriyorsun, annem gelmemiş olsa bile açıp telefonla anlatıyor. Eleştirip durma.. kendimi senin yanında rahat hissedemiyorum, huzursuz oluyorum. Sonra küstü, şimdi tavır yapıyor ben haklıyım diye.. ben uzatmasından bıktım. Eleştirmesinden bıktım. İyiliğimi istediğini biliyorum. Zaten sinirlerim bozuk biraz daha anlayışlı olabilir diye düşünüyorum. Yıllardır hep böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?