• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşim ..

o zaman da ben üzülürüm
ya sadece benim kız kardeşim biraz fazla rahat her konuda
Ne münasebet canım başbaşa git sen sevgilinle ablasıyla eniştesini yatakta basan insanlar var. youtubede bi programı arayıp kaç kişi anlatmıştı ablamla kocam karseşimle kocam sevgili diye. bak ben 48 yasında bir ablanım annen yasındayımdır beni dinle sen. kardesini ikinizden uzak tut niyeti bozuk

Senin gecen seferki konunda kiz kardesin annene seni yalan yanlis dolduruyordu w.upptan yanlismi hatirliyorum kavga falan cikiyordu
Anne baba ayri siz babada kaliyordunuz
Surekli onu kayirip size kotu davrandigini yazmistiniz eger o kisiyseniz yorumum ayni
Anne ile mesafeli olacaksiniz anlattiginiza annenizin sizinle bir sorunu var veya cok hirsli bir kadin bilemedim.Sorunlarin kaynagi henuz cahil olan kardesiniz degil annenizin kardesinizi yonlendirmesi

Senin gecen seferki konunda kiz kardesin annene seni yalan yanlis dolduruyordu w.upptan yanlismi hatirliyorum kavga falan cikiyordu
Anne baba ayri siz babada kaliyordunuz
Surekli onu kayirip size kotu davrandigini yazmistiniz eger o kisiyseniz yorumum ayni
Anne ile mesafeli olacaksiniz anlattiginiza annenizin sizinle bir sorunu var veya cok hirsli bir kadin bilemedim.Sorunlarin kaynagi henuz cahil olan kardesiniz degil annenizin kardesinizi yonlendirmesi

doğru hatırlıyorsun.

Eski konularını hatırlıyorum.Annenden de kardeşinden de mümkün olduğunca uzak dur bana kalırsa.

Ben kızkardeşler en yakın arkadaslardır tezine çok katılmıyorum.Birbirinin açığını arayan kıyaslayan bi sürü kız kardes gördüm ki siz de bi de anne faktörü var.Hissettiklerin kıskançlık değil yani doğru hissediyorsun bana kalırsa.

Anneni dinlemek zorunda degilsin üçünüz falan gezmeyin yani.Normal bi ilişkiniz de olsa sürekli sizin yanınızda olması ne alaka zaten.Sevgiline de bu durumla alakali bi sey yansıtma kardeşim kendini sana begendirmeye çalışıyor falan filan deme yani nolur nolmaz aklını bulandırmaya lüzum yok

eğer kardeşin böyle bir şey düşünmüyorsa böyle yaftalaman çok yanlış olur.

ben normalde süslüyümdür ama ablamın sevgilileriyle tanışırken normalde çok sade olurdum ama o da beni kıskanıyormuş ben bunu hakaret olarak kabul ettim evlenene kadar bir daha tanışmama kararı aldım ve çok koydu bı durum.

iyi analiz edin o yüzden günahını almayın.

ama böyle bir hali varsa da uzak durun. kardeş demek illa senin iyiliğini düşünen demek değildir. ne kardeşler var.

Kardeşin ile ilişkini düzeltmeye çalış bence. İkiz gibisiniz aranızda sadece 1 yaş var ve bu kıskançlık neden. Sevgilinin ipini sal ver bakalım kardeşine onu elde edince ne olacakmış merak ettim.

Kardesler arasında bu tarz kıskanclık cok üzücü ben ablamla bu tarz bırsey yasasam cok uzulurdum kardesınız rahat bı ınsansa ınsanların yanında soyle davranılmaz boyle gıyılmez dıye uyarabılırsın genel konusarak belkı onunda aklında kalır

Sevgilin duruşunu bozmuyorsa sıkıntı yok. İkinizde çok küçüksünüz. 5 yıl sonra güleceksin bence bunlara :)

Yanlış anlama kız kardeşini kıskanıo olablrmsn fizik ve yüz olrk senden bi tık ondemi acaba

maalesef bana da öyle geldi :KK34: o dikkat çektiği için de onun her fazla hareketinin altında bir anlam arıyor konu sahibi, ama insanın kardeşi hakkında böyle düşünmesi ne fena :KK57:

Kardeşiniz için böyle şeyler düşünmeniz hiç hoşuma gitmedi. Neden sizin mutluluğunuzda gözü olsun ki?

ikinizin de yaşı küçük toysunuz. ama ne olursa olsun erkek arkadaşının kardeşin hakkında kötü yorum yapmasına izin verme. o senin bir parçan anlaşamasanız da. sınırı erkek arkadaşın çizecek. onun da kardeşi olduğunu vurgulaması lazım.

Kızkardeşiyle ilişkisi iyi olanların seni anlamaması normal.
Eski konuna bakınca aile ilişkilerinizin güzel olmadığı anlaşılıyor.
Bence fazla içli dışlı olmana gerek yok. Rahatsız oluyorsan sık birarada olmayın.
Konuşup uyarırsan işi inada bindirir, o yüzden boşver.

Merhaba Hanımlar..
Sanırım bu sefer kimseye söyleyemediğim bir konuda yardım isteyeceğim sizden. 17.12.2016 tarihinde isteme söz-nişan bir arada olcak.. Biraz güç oldu ama konumuz bu değil. Konumuz kız kardeşim..
Ben kız kardeşimin tavırlarından ötürü erkek arkadaşımı kız kardeşimden kıskanıyorum. Ama bunu böyle yapan kesinlikle benim kız kardeşim..
Eski konumu bilen bilir.. Eski erkek arkadaşıma mesaj atarak beni küçük düşürmeler...
Bi de tip olarak birbirimize çok zıtız ben sarışın o esmer.. Sürekli kendini benimle kıyaslıyor, nedense erkek arkadaşıma güzel görünmeye çalıştığını farkediyorum.
İşte bu söylediğimden sonra ben çok sıkı fıkı olmalarını istemiyorum.
Annemde nedense onların kanki gibi olmalarını istiyor, ama ben böyle şeylere karşıyım.
Gerekmedikçe konuşmalarını uygun bulmuyorum, erkek arkadaşımda kesinlikle bir problem yok
kız kardeşim çok açık giyinir
ve dediğim gibi sanki erkek arkadaşıma güzel görünmeye çalışıyor hareketlerinden anlıyorum.
Ben bu düşünceden nasıl uzaklaşırım
ya da ne yapmalıyım
ne yapmamalıyım
Acikca konussaniz cozum bulamazsiniz bence. Bu durumda kardesinize kendini iyi guzel ozel hissettire bilirsiniz. Sizi kiskandigi icin boyle davranislarda bulunuyordur. Siz ona guvendiginizi onu begendiginizi onun da cok guzel mutlu bir iliskisi olacagi yonunde olumlu sozlerle ondaki etkiyi degistirebilirsiniz.

Yaş olarak ikinizde küçüksünüz ve ikinizin tavırları da hiç hoş değil.Kardeşinin yaptıkları ne kadar iticiyse senin onun hakkında yazdıklarında bir o kadar itici.Nasıl kardeşlik bu anlamadım ben.

Ben anladım kizkardesini biliyorum bu durumu..anlatmiyim şimdi..senin kardeşinin psikolojik sorunları var kesin onun dışında sakin güvenme kardeşine ve hareketlerine dikkat etmesini söyle ,etmiyorsa sizde kardesinizle mesafe koyun aranıza ,kardes bile olsa zarar gelir böyle insanlardan..ahlak olarak nasıl kardeşin ,anladın sen eğer kötüyse hele hele o zaman evlenince evine bile sokma..kardeşse kardeşliğini bilsin bilmiyorsa silin gitsin

Sevgiline sakın belli etme.gayet normal davran.kizkardesin biraz kıskançlık yapıyor olabilir aslında hiç normal değil ama böyle bir tip demek ki.bence hiç büyütmeyin bu konunun üzerine düşmeyin.onun da hayatında biri olduğunda biter belki bu hisleri

Back
X