- Konu Sahibi PeriKizi2010
-
geçen sene bizde kuzenim kına gecesi için kızlar kuzenimde gizli bindallı kıralamıştık kına yakılacağı zaman giymiştik bizi görünce çok şaşırmıştı:1shok: çok mutlu olmuştu onu ortamıza alıp tabi ellrimizde mumlar tün davetliler bizi ayakta alkışlamışlardıhihoyyyt herkesin çok hoşuna gitmişti tabi kuzeniminde opuyorumnanaktan böle bişey yapa bilirsin canım aklına yatarsa
kizlar slayt gösterisi icin müzik ariyorum..fikri olan varsa yardimci olsun lütfeeeen opuyorumnanaktan
birden sen geldin aklıma can dostum......haluk leventten... o slayt yaparken arkadasım sende şarkı söyleyebilirsin mikrofonu eline alıp.....sesnın hiç güzel olamasının önemi yok inan....o anda kerdeşin eminim cok mutlu olacaktır...
bende evlenıyorum eylülde..eşimin arkadaşlarına onun hakkındaki düşüncelerini videoya alcagım...izleteceğim düğünde...örneğin abisini, kameraya çekeceğim düşüncelerini söyleyecek,ya da bizim için dileklerini,sonra tek tek yapaıp video olarak birleştireceğim ..bu da benım fikrim uydurma ama işe yarayacagından eminiim...ayrıca kına için bir pasta atayım belki hoşuna gider bende kınamda bu pastyadan yaptıracagım,,,senın yaptıgın süpriz olacagı için daha hoş olur..birdde kına için su şekerlemelerden olacak hem hatıra hemde cok şık..belki fikir olur dedım yardımcı olabildiysem ne mutlu ..:).
cnm fikirlerin icin coook cook tskler...video sekme olaayini bende düsünmüstüm..simdi sende söyleyince dahada aklima yatti kaydirigubbakcemile5
tskler cnm.opuyorumnanaktan
birden sen geldin aklıma can dostum......haluk leventten... o slayt yaparken arkadasım sende şarkı söyleyebilirsin mikrofonu eline alıp.....sesnın hiç güzel olamasının önemi yok inan....o anda kerdeşin eminim cok mutlu olacaktır...
bende evlenıyorum eylülde..eşimin arkadaşlarına onun hakkındaki düşüncelerini videoya alcagım...izleteceğim düğünde...örneğin abisini, kameraya çekeceğim düşüncelerini söyleyecek,ya da bizim için dileklerini,sonra tek tek yapaıp video olarak birleştireceğim ..bu da benım fikrim uydurma ama işe yarayacagından eminiim...ayrıca kına için bir pasta atayım belki hoşuna gider bende kınamda bu pastyadan yaptıracagım,,,senın yaptıgın süpriz olacagı için daha hoş olur..birdde kına için su şekerlemelerden olacak hem hatıra hemde cok şık..belki fikir olur dedım yardımcı olabildiysem ne mutlu ..:).
cnm fikirlerin icin coook cook tskler...video sekme olaayini bende düsünmüstüm..simdi sende söyleyince dahada aklima yatti kaydirigubbakcemile5
tskler cnm.opuyorumnanaktan
rica ederim,herşey gönlünüzce olsunn
şahsen ben böle süpriz istemem 3 hafta sonra düğünüm var cidden çok üzülürüm bu süprise aglamaktannnn kınaın tadını çıkaramam:)
bende kendi kınamda herkese süpriz yapmayı düşünüyorum :):):)
kuzenlerime kaftan kiralıcam
bende sedacım gibi pasta yaptırmak istiyorum kınamda
bana yapacakları süpriz kalmadı gibi :):):):)
nem cnm ne güzel kınada bol bol ağlarsın düğün gününe birşey kalmaz sempatiksalakcinni
kizlar ben simdilik bir slayt gösterisi hazirladim..ama müziginde daha kararsizim..
ayrica dünde kina icin pasta siparisi verdim..kina yakildiktan sonra iceri getiricez..kardesimin ve esinin haberi yok lülülülülülülülülülülülü
insallah sevinirler delikafadulden
sahsen ben süprizlere bayilirim hihoyyyt
ama cok duygusal olmamali bencede kina gecesinden bilmiyorumkismile
zaten insan hassas oluyo cok duygusal oldumu aglamakdan alamaz kendini bütün gece:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?