Kiz kardesime wpden gelen mesaj

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
31
Arkadaşlar merhaba. 8.sınıfa gecen bir kız kardesim var. Az önce yanıma geldi ağlıyordu. Ne olduğunu sordum. Wpden hiç tanımadığı birisi mesaj atmış. Wp profilinde bi ünlünün resmi var. Mesaj atan adam kardesimin wp profil resmini gönderip kardeşime resmini duvarına yapistirdim yazmış. Kardeşim çok korktu. Kardeşime ben senin gizli bi hayranınım yazmis. Ne yapmalıyız? Ben de korktum ve üzüldüm suan :(

Arkadaşlar merhaba. 8.sınıfa gecen bir kız kardesim var. Az önce yanıma geldi ağlıyordu. Ne olduğunu sordum. Wpden hiç tanımadığı birisi mesaj atmış. Wp profilinde bi ünlünün resmi var. Mesaj atan adam kardesimin wp profil resmini gönderip kardeşime resmini duvarına yapistirdim yazmış. Kardeşim çok korktu. Kardeşime ben senin gizli bi hayranınım yazmis. Ne yapmalıyız? Ben de korktum ve üzüldüm suan :KK43:
Aramadınızmı numarayı? Savcılığa vereceğinizi söyleyin karşısındaki okuldan falan bi çocuksa korkup itiraf edebilir.

Arkadaşlar merhaba. 8.sınıfa gecen bir kız kardesim var. Az önce yanıma geldi ağlıyordu. Ne olduğunu sordum. Wpden hiç tanımadığı birisi mesaj atmış. Wp profilinde bi ünlünün resmi var. Mesaj atan adam kardesimin wp profil resmini gönderip kardeşime resmini duvarına yapistirdim yazmış. Kardeşim çok korktu. Kardeşime ben senin gizli bi hayranınım yazmis. Ne yapmalıyız? Ben de korktum ve üzüldüm suan :KK43:
Kardeşinizin gizlilik ayarlarını düzenleyin. Resmi kayıtlı olmayan kişilere görünmesin. Şikayet için de savcılığa gidebilirsiniz

Bir şey söylemek istiyorum. Ne zaman birini savcılığa vereceğim desen bir şey çıkmaz diyorlar. Bu doğru mu? Yoksa gerçekten ceza alanlar var mı?
Hiçbir şey olmasa dahi siciline işlenir sırf bunun için bile şikayet etmek gerekiyor. Ayrıca bu tip suçların ciddi cezaları var. Kardeşinin yaşı ufak olduğu içinde ceza miktarı katlanabilir.

Hiçbir şey olmasa dahi siciline işlenir sırf bunun için bile şikayet etmek gerekiyor. Ayrıca bu tip suçların ciddi cezaları var. Kardeşinin yaşı ufak olduğu içinde ceza miktarı katlanabilir.

Haklisiniz kardeşim 2008li ama bir yıl okula erken başladı. Şuan 12 yani

Back
X