Kız kardeşimin benle derdi ne?

Eş?
Arkadaş?
Şu hayatımda sorunlu olduğum tek bir arkadaşım oldu,o da 11 yıllık bir arkadaşlık sonucunda!
Kız kardeşim dediğim tek kardeşim değil!
4 kardeşiz ve ben buraya konu açarken yok yere saçma bir sebepten takıntılarımı yazmıyorum!
Son olarak da hamile bir kadına annelik sorgusu yapıp üstelik ruh hastası teşisi koymak sağlıklı bir insana göre değil.. bunu da belirtmek isterim!

Mune
Yorumdan dolayı şikayetçi oldum ama yine de etiketlemek istiyorum. Umarım bu kırıcı laflardan sonra gereği yapılır zira hamile bir kadının anneliğini sorgulamak hoş birşey değil.
Daha doğmamış bebeğimin paikopat olarak yetişeceğini ima etmesi de ayrı bir mesele.

Sende keşke beni arayıp anlatma ozaman deseydin. Aklinca seni taklit ediyor galiba yada içten içe sana karşı beslediği bir kin var. Bazı kardeşler de olur ya ilgi başkasında diye ablasına kardeşine sinir olurlar

Sende keşke beni arayıp anlatma ozaman deseydin. Aklinca seni taklit ediyor galiba yada içten içe sana karşı beslediği bir kin var. Bazı kardeşler de olur ya ilgi başkasında diye ablasına kardeşine sinir olurlar

Kinci bir kişiliği var evet.
Onunla çok ilgiliyim halbuki..
o gün ters birşey söylemememe rağmen bugüne kadar birşey yazmadı.
Normalde her gün yazardı.
İçinde biriktirdiği birşey olduğu kesin...

Kinci bir kişiliği var evet.
Onunla çok ilgiliyim halbuki..
o gün ters birşey söylemememe rağmen bugüne kadar birşey yazmadı.
Normalde her gün yazardı.
İçinde biriktirdiği birşey olduğu kesin...
Allah yardımcın olsun ama bence çok önemseme hani insan kardeşi kiyamıyor ama yarın öbür gün daha da bu durum zorlasabilir .

Sizin kizkardesinizle ilgili konularinizi okudukca Rabbime sukrediyorum bana harika 3 abla vermis diye. Bence psikologa gorunun siz, hormonlar fazlasiyla etkisi altina almis sizi (umarim oyledir)

Sizin kizkardesinizle ilgili konularinizi okudukca Rabbime sukrediyorum bana harika 3 abla vermis diye. Bence psikologa gorunun siz, hormonlar fazlasiyla etkisi altina almis sizi (umarim oyledir)

okuma alışkanlığın yok sanırım. Kardeşimle ilgili 100 tane konum yok! Ve tek bir kardeşim de yok!
Sorunlu bir kardeş bu,diğerleri ile gayet iyiyim.
Ayrıca psikologluk veya psikoloji destek almam gereken şey neymiş onu anlat da ikna olup gidip tedavi olayım?
Kız kardeşime tepki vermemiş olmam mı seni rahatsız etti?

Allah yardımcın olsun ama bence çok önemseme hani insan kardeşi kiyamıyor ama yarın öbür gün daha da bu durum zorlasabilir .

Önemsediğimden değil de bu zamana kadar 29 yaşıma geldim ve küfürleriyle dahi karşılaştım,ama alınıp küstüğüm olmadı.
Şuan durduk yere azarlar gibi konuşması rahatsız ediyor açıkçası. Sonuçta hamileyim keyfim yerindeyken böyle tepkilerle karşılaşmak moralimi alt üst edebiliyor. Yoksa takmıyorum anlık bir alınganlık yaşadım:)

Sen hamilesin bu bir etki.
O da her şeyi aklında tutan unutamayan biridir
İkiniz de art niyetli değilsiniz ama karakterler çatışmış
Bu tür problemleri önlemek için tehlike görünce üzerinde durmayın

Sen hamilesin bu bir etki.
O da her şeyi aklında tutan unutamayan biridir
İkiniz de art niyetli değilsiniz ama karakterler çatışmış
Bu tür problemleri önlemek için tehlike görünce üzerinde durmayın

Evet mesele zaten dolmuş olmam bu sebeplerden. Yani ilk defa yapmıyor bunu. Nişanlılık döneminde eşimle olan bir tartışmaya şahit oldu aradan 5 sene geçti ve bunu 3 hafta önce hiç olmadık yerde "sen böyle şeyler yaşamıştın ne konuşuyorsun ki" diye tepki veriyor.
Veya annemin 10 sene önce yaptığı bir hatayı "annem şöyle yapmıştı konuşmaya hakkı yok" diye tepki verebiliyor.
Yani insanların birşeylerine şahit olduğunda yaptıkları hataları veya davranışları yüzlerine vurarak saptırıyor.
Kimse de kötülüğünü istemiyor halbuki. Verdiği tepkiden çok ona üzülüyorum neden böyle diye.

Ben onu anladım
Ben de bazen yapıyorum maalesef
Birine çok kırılmışsam yıllar önceki mevzu aklıma geliyor, elimde değil
Aslında niyetim bakın beni üzmüştünüz unutamadım demek
Doğru değil biliyorum

Biriktirdiğin birşey varsa açık açık konuşmalısın bence..
böyle daha çok sorun oluyor. Neye tepki verdiğini anlayamıyorlardır muhtemelen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…