gördüğüm o ki herkesle sorunlusun arkadaş kardeş eş ailesi vs vs bence psikoloğa acil gitmen lazım sonra bebeğe de sağlıksız bir anne ardından psikopat yetiştirilen bireyler oluyor ruh taraması yapılmadan anne olmasa herkes keşke
gördüğüm o ki herkesle sorunlusun arkadaş kardeş eş ailesi vs vs bence psikoloğa acil gitmen lazım sonra bebeğe de sağlıksız bir anne ardından psikopat yetiştirilen bireyler oluyor ruh taraması yapılmadan anne olmasa herkes keşke
Sende keşke beni arayıp anlatma ozaman deseydin. Aklinca seni taklit ediyor galiba yada içten içe sana karşı beslediği bir kin var. Bazı kardeşler de olur ya ilgi başkasında diye ablasına kardeşine sinir olurlar
Allah yardımcın olsun ama bence çok önemseme hani insan kardeşi kiyamıyor ama yarın öbür gün daha da bu durum zorlasabilir .Kinci bir kişiliği var evet.
Onunla çok ilgiliyim halbuki..
o gün ters birşey söylemememe rağmen bugüne kadar birşey yazmadı.
Normalde her gün yazardı.
İçinde biriktirdiği birşey olduğu kesin...
Sizin kizkardesinizle ilgili konularinizi okudukca Rabbime sukrediyorum bana harika 3 abla vermis diye. Bence psikologa gorunun siz, hormonlar fazlasiyla etkisi altina almis sizi (umarim oyledir)
Allah yardımcın olsun ama bence çok önemseme hani insan kardeşi kiyamıyor ama yarın öbür gün daha da bu durum zorlasabilir .
Sen hamilesin bu bir etki.
O da her şeyi aklında tutan unutamayan biridir
İkiniz de art niyetli değilsiniz ama karakterler çatışmış
Bu tür problemleri önlemek için tehlike görünce üzerinde durmayın
Ben onu anladım
Ben de bazen yapıyorum maalesef
Birine çok kırılmışsam yıllar önceki mevzu aklıma geliyor, elimde değil
Aslında niyetim bakın beni üzmüştünüz unutamadım demek
Doğru değil biliyorum