Eşiyle küsüp ona trip atan,sizin deyiminizle naz yapan kişi eşine psikolojik şiddet uyguluyordur. Istiyorsaniz da araştırabilirsiniz.
Kız kardeşiniz hatalı. Küsmek,kusulen kişiyi yıpratıyor. Sonuçlarına katlanması lazım küsen kişinin.
Kardesinizin durumu kötü olmus. Anlamıyorum 2 eğitimli insan var konusmak var,hatta tartışmak var,aile terapisti var,psikologu var. Küsmek niye?
Siz eniste icin heykel meykel diyorsunuz ama kendi elleriyle yapmış herşeyi,bebege altin takarken karisindan para almak,karısının maaş ne kartını almak,cocugunu kucağına almamak falan.
Bunlar bana tanıdık geldi hem de fazlasıyla
Aynen boyle bir arkadaşım var. Evlendi,bileziklerini altinlarini falan kocasına verdi. Neymis boşanacakmış da ondan vermis. Asıl o zaman vermemesi lazim da neyse
Bir kızları var 2 yaşında. Kucagina almiyor. Neymis babadan cekinsinmis,ha ha ha.
Annesine götürüyor. O da yetmiyor annesini falan eve çağırıyor kız hizmet ediyor bilmemne
Ben bosanamam bu cocugu babasiz büyütmeye hakkım yok diyor.Klasik!
Iyide cocugun zaten baba ile bir bağ-ı alakasi da yok. Bosansalar babasını hatirlamayacak bile.
Bunu da aynen kendisine söyledim
Koca ilgisiz,sürekli arkadaşlarıyla icmelerde gezmelerde bekar gibi.
Peki bunu kim yapti
Tabi ki arkadasim. Eve gelen adamin çorabını çıkartırsan ona hergun yemekler sofralar yaparsan koca kölesi olursan,birde bir yere gidecekken kocadan izin alırsan daha neler neler boyle olur iste
Hic kimse elleriyle yaktığı atesi,gözyaşlarıyla söndüremez
Maas kartını geri alsın. Siz bence de karismayin. Yarin aralari cok cok iyi olursa siz kötü olcaksınız. Siz ve anneniz .
Bilirsiniz bu isler hep böyledir zaten