kız kardeşimin itirafı

Erkeklere bir şey olmuyor kadına oluyor olan kimsenin eğlencesi olmamak en guzeli

Yoo kadınlara da olmuyor. Saklama ihtiyacını kadın hissediyor aslında, göğüslerini gere gere çıkıp söyleseler ve geçmişte yaptıklarından pişmanlık duymasalar böyle böyle bu yargılamalar biter. Cinselliği sadece bir tarafın yararlandığı bir şey olarak görmek sadece kadını aşağılıyor. Kadın da erkek de isteyerek ve zevk alarak yapıyor (tecavüz durumları harici), bu böyle.

İnternette tanıştığı biriyle kısa zamanda bu kadar yakınlaşması size normal geliyorsa
işi bittikten sonra adamın terk etmesi de gayet normal
Kardeşinizde terk edebilirdi bu adamı normal çünkü açık görüşlüsünüz bağnaz değilsiniz evlenmeyi felan mı düşünüyor acaba
Erkekler evlenmeden yakınlaşan kızlara nasıl bakıyor anladınızmı şimdi
Sonra başkasını bulur onunla yakınlaşır buda normal
Sonra
Sonra
Yanlış yapmış acısını yaşayacak pişman olacak üzülecek ağlayacak zamana bırakın normale döner tekrar

İnternette tanıştığı biriyle kısa zamanda bu kadar yakınlaşması size normal geliyorsa
işi bittikten sonra adamın terk etmesi de gayet normal
Kardeşinizde terk edebilirdi bu adamı normal çünkü açık görüşlüsünüz bağnaz değilsiniz evlenmeyi felan mı düşünüyor acaba
Erkekler evlenmeden yakınlaşan kızlara nasıl bakıyor anladınızmı şimdi
Sonra başkasını bulur onunla yakınlaşır buda normal
Sonra
Sonra
Yanlış yapmış acısını yaşayacak pişman olacak üzülecek ağlayacak zamana bırakın normale döner tekrar

Yine irite edici bir cevap. Soruyu anlamadan saldırdığınız ne kadar da belli.

Su evlenmeden birseyler yaşayan kizlara kötü bakan erkekler nerde yaa,neden karşima hiç çikmadilar?
Siz yaşadiğinizi utanç duyacak,pisman olacak birsey olarak tanimliyor ve saklamaya calisiyorsaniz tabii ki hayatiniza aldiginiz insan bundan utanacak ve sizi soylediginize pisman edecektir
Ama siz bu duruma bir önem atfetmezeniz ve 'kendi kararımdı,mutluyum' diyen bir insansaniz hayatinizdaki erkek de ' sen o zamanlar mutlu muydun? Mutluysan problem yok,mutsuz olsan ben üzülürdüm' der (örnek yüzde yüz yaşanmiştir-abarti atmasyon içermemektedir)
Kardesiniz icin de kullanildi demeyin lütfen, kendi istegiyle yasamis yasayacagini. Ben de bunu anlamam. Yurtta bir kiz vardi,hep yerine imza atmamizi isterdi kendi de sevgilisinin evine kaçardi. Uça uça giderdi çocuga,makyajlar yapar güzel çamaşirlar giyerdi. Sonra cocuk kizdan ayrilinca 'hayvan beni kullandi'
Nasil yani ya?
Bana cok mantiksiz geliyor. Yaparken karsilikli zevk aliyorsun,hatta bazen sen başlatiyorsun ama bitince ne hikmetse kullanilan sen oluyorsun.

Sanane?korumak marifet mi koruyan anlatıyor korumayan da anlatır soru sorulmuş cevap verdim. İnsanlar mutlu mesut yaşıyor sana mı soracaklar. Az bi kendinize gelin
Verdiğin cevap çok yanlış.Ben kimseye sana ne diye terslemiyorum sadece fikrimi söyledim.kinadigim için vs diye degil sadece bakire değildi diyor bende diyorum ki belki kız bakire dir sana öylesine söylemiş olabilir.ciddi olarak değil yani.ayrıca burda konu deyim yerindeyse hırsızın hiç mi suçu yola geliyor.herkes yasadigi ilişkiyi apaçık anlatiyor.Ben kötü niyetli olmayarak bi yorum yaptım diye suçlu oluyorum.neyse terslenen benim ama cezayı alanda ben o yüzden yorum yapmak istemiyorum.herkesin kendi düşüncesi saygı duymak gerekir bence

Ya biri demis kendi insanımızı tanımamız lazım diye. Beseri acidan kültür farklılığı olabilir. Benim için sorun değilken sen sorun yapıyor olabilirsin. Karşına çıkan insanı da ona göre seçersin. Ancak belli bir yaşın altında cinsellik tabi ki de kişiye eksi olarak döner.
Ayrıca tasnif değil tasdik olacak .
Evet herkesin düşüncesi farklı saygı duymak lazım ama ben niye bu durumda ceza aldığımı hala anlamış değilim

bu olaya almak-vermek olarak bakmazsanız daha doğru bir bakış açısı edinebilirsiniz kardeşinize karşı. çocuk alacağını aldı demişsiniz, ona istinaden söyledim bunu.

niye adamın onu kullandıgını dusunuyorsun
cinsellik sadece erkek icin mi?

kardeşinde keyfine bakmış olamaz mı ne kadar ağır konusmussun ben kardeşin olsaydım elimde kalırdın

Şu anda onun istediği tek şey manevi destek. Yapmış bir cahillik hangimiz neler yapmıyoruz. Bence annesinin evine beraber gidin yalnız bırakmayın onu. Sakin bir şekilde konuşun. Ama annesini tanıyor mu? Tepkisini bilemeden de evine gideceksiniz. Söyleyecek şeylerinizi planlayıp gidin evde de erkek olmasın kadın kadına konuşun. Adam yapmış bir şey arkasında durmak zorunda...

Kızlar merhaba,
İkiz kız kardeşimin internetten chat sitesinde tanıştığı ve yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğü biri vardı. Vardı çünkü artık yok. En başından beri kardeşime kendisinden hoşlanmadığımı söyledim.
Ancak kardeşim görüşmeye devam etti. Çocuk dört gündür telefonları açmıyor, cevap vermiyor yani umrunda değil kardeşim.

Asıl konuya gelirsek bugün kız kardeşim kendisiyle birşeyler yaşadığını itiraf etti. Bu konularda aslında açık görüşlü biriyimdir.Hatta evlilikten önce cinselliğe soğuk bakmıyorum.Ama kendisine değer vermeyen, 2 ay sonra askere gidecek birine kendini kullandırmasına o kadar sinirliyim ki Çocuk istediğini aldı yani

Kardeşime çok ağır şeyler söyledim. 2 ay daha gönlünü hoş tutsaydın, ne kadar gurursuz iradesiz bir insansın sen dedim. O kadar üzgünüm ki bu kadar çabuk bir erkeğin üstüne atlamasına ömrü boyunca hatırlayacağı şeyi böyle bir adamla yaşamasına. Gidip çocuğun ağzını burnunu kırasım var.

Şimdi ben kardeşime ister istemez mesafeliyim çünkü aklıma direk bu olay geliyor ki her zaman yanında oldum. Nasıl davranmalıyım ? Hala çocuğun peşinde elinde telefon arar diye bekliyor. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, uzun oldu kusura bakmayın.

Güncelleme : Kızlar kız kardeşimden söylediklerim için özür diledim kendisinin yanında olduğumu beraber üstesinden geleceğimizi söyledim. Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor. Daha çok canın yanar dedim ama takmış kafaya nasıl ikna ederim?

Daha da soğutmasın çocuğu kendinden. Bir şeyler yaşamış madem kaçan kovalanır bilmiyor mu? Asla aramasin mesaj da atmasın. Direk terk etsin çünkü terk ederse kardeşiniz o çocuğun gözünde değere binecek .

Üzme kızı tatlım. Olab olmş yapacak tek sey var yanıvaşnda bulun

Kızlar merhaba,
İkiz kız kardeşimin internetten chat sitesinde tanıştığı ve yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğü biri vardı. Vardı çünkü artık yok. En başından beri kardeşime kendisinden hoşlanmadığımı söyledim.
Ancak kardeşim görüşmeye devam etti. Çocuk dört gündür telefonları açmıyor, cevap vermiyor yani umrunda değil kardeşim.

Asıl konuya gelirsek bugün kız kardeşim kendisiyle birşeyler yaşadığını itiraf etti. Bu konularda aslında açık görüşlü biriyimdir.Hatta evlilikten önce cinselliğe soğuk bakmıyorum.Ama kendisine değer vermeyen, 2 ay sonra askere gidecek birine kendini kullandırmasına o kadar sinirliyim ki Çocuk istediğini aldı yani

Kardeşime çok ağır şeyler söyledim. 2 ay daha gönlünü hoş tutsaydın, ne kadar gurursuz iradesiz bir insansın sen dedim. O kadar üzgünüm ki bu kadar çabuk bir erkeğin üstüne atlamasına ömrü boyunca hatırlayacağı şeyi böyle bir adamla yaşamasına. Gidip çocuğun ağzını burnunu kırasım var.

Şimdi ben kardeşime ister istemez mesafeliyim çünkü aklıma direk bu olay geliyor ki her zaman yanında oldum. Nasıl davranmalıyım ? Hala çocuğun peşinde elinde telefon arar diye bekliyor. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, uzun oldu kusura bakmayın.

Güncelleme : Kızlar kız kardeşimden söylediklerim için özür diledim kendisinin yanında olduğumu beraber üstesinden geleceğimizi söyledim. Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor. Daha çok canın yanar dedim ama takmış kafaya nasıl ikna ederim?
Neden ders vermek istiyor ki? Çocuk ona tecavüz mü etmiş? Iradesizliği yüzünden sadece kendini suçlayabilir. Buradan anladığım kadarıyla kardeşiniz isteyerek onunla olmuş. Evleneceği adamla olmasını istiyorsa evlendikten sonra olsaymış onunla. Yanlış anlamayın eleştirme maksatlı değil, mantıklı bulduğum bir fikri paylaşıyorum sizinle. Kardeşinize iletmeniz maksadıyla tabiiki... Çocuk bırakıp gidebilir ama bir erkek bu şekilde düşünmez. Erkeklerin aklımızdan geçenleri okuma özelliği yok malesef. Yahut ince fikirli değiller. Benim ilk birlikteliğim tek gecelikti ve inanın çocuk aklıma dahi gelmiyor. Is arkadasimdi. Oldu bitti. Sadece zevk alamadığım için sinirlenmiştim ve çocukla bir daha hiç bir sekilde görüşmedim. Ne aradım ne sordum. Iktidarsız p.ç dedim kendi kendime. Esyalarimi topladim ciktim evden. Israrla aradı, açmadım. 18 Yaşındaydım. Konu ilk birliktelige gelse inanin bu konuyu okuyana kadar o çocukla oldugum aklimda dahi degildi. Bence böyle seylere takılmamak gerekiyor. Kimse kimseyi bir birliktelik icin zorlamıyor. Irade kardesinizin. Bu meseleyi kapatsın. Dallandırıp budaklandırmasın. Onu bu sekilde birakip giden bir erkek, olacakların sonucunda kardesinizle evlense dahi her gün başına kakar zorla evlendin benimle, evlenmeden benimle oldun diye. Her gün eziyet eder belki... Mutsuz bir evlilikten iyidir bu şekilde olması. Zamanla unutur.

Olan olmuş , olmasa iyiymiş ama napalim. Destek olun kız kardeşinize, yaşamak istemiş yaşamış , ders aldı veya almadı kendi kararı. Ailenize söylemeyin yalnız, siz tolere edebilirsiniz ancak anne,baba unutmaz bunu.

Back
X