Kiz kardesimin kozmetik aski

skyscraper22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
7
3
27
Merhabalar forumda yeniyim bu kiz kardesimin hesabiydi ama ben devraldim onceki yorumlardanda gorebilirsiniz kiz kardesim lise sona gecti biliyorum artik genc bi kiz ve buyudu ancak gene de cok buyuk bi kozmetik aski var kapatici pudra falan kullaniyo bazen simdi bb krem almak istiyo yani yirmiye yakin ruju var ve ben bu kadar asiri bi ilgisi olmasini ve kullanmasini istemiyorum napabilirim sizce?

Ben 23 yaşındayım henüz yüzüme sürdüğüm pudra veya fondöten sayısı 5i geçmemiştir, onlar da mezuniyet vs kuaforde mecburiyetten sürülen şeyler.
Onları kullanıp daha sonradan yüzünde oluşabilecek olan şeylerden bahsedin. Örneğin çatlaklar, siyah noktalar, sivilceler..
Her kullandığı şeyin vucuduna zararı olan bir kimyasal olduğunu, o gormese de onun derisine cildine buyuk zarar verdiğini soyleyin.
Eğer bir problemi varsa cildinde doğal maskeler yapmasını söyleyin..
Ve bence İzel'in makyajsız yüzündeki çatlakları gösterin ilerde böyle olursun diyin hemen vazgeçer :KK70:

13 yaşımdan itibaren okula bile makyaj yaparak gittim.
Bu sizin isteğinize bağlı bir durum değildir, bazı insanların hobileri vardır.
Kardeşinizin de makyajla ilgilenmesi bunu gösteriyor.
Yapabileceğiniz tek şey, onun ilgisini daha çok yaşına uygun ve zararları en az olan doğal ürünlere yönlendirmek olabilir.

Ben 23 yaşındayım henüz yüzüme sürdüğüm pudra veya fondöten sayısı 5i geçmemiştir, onlar da mezuniyet vs kuaforde mecburiyetten sürülen şeyler.
Onları kullanıp daha sonradan yüzünde oluşabilecek olan şeylerden bahsedin. Örneğin çatlaklar, siyah noktalar, sivilceler..
Her kullandığı şeyin vucuduna zararı olan bir kimyasal olduğunu, o gormese de onun derisine cildine buyuk zarar verdiğini soyleyin.
Eğer bir problemi varsa cildinde doğal maskeler yapmasını söyleyin..
Ve bence İzel'in makyajsız yüzündeki çatlakları gösterin ilerde böyle olursun diyin hemen vazgeçer :KK70:

HahahaValla artik 17-18 yasinda her seyin farkinda zaten cildi hassas ancak gene de cok seviyo para biriktirip aliyo simdi dudak dolgunlastirici lipgloss ve bb krem alcakmis oyle diyo ben ona dedim cildin zaten hassas kullanma ama daha ikna edici konusmam lazim sanirim.

13 yaşımdan itibaren okula bile makyaj yaparak gittim.
Bu sizin isteğinize bağlı bir durum değildir, bazı insanların hobileri vardır.
Kardeşinizin de makyajla ilgilenmesi bunu gösteriyor.
Yapabileceğiniz tek şey, onun ilgisini daha çok yaşına uygun ve zararları en az olan doğal ürünlere yönlendirmek olabilir.

Ben yapmasina karsi degilim ruj rimel kullansin sadece bazen tum parasini zamanini bunlara harciyo ve hassas ciltli pudra falan kullanmasina karsiyim.

Ben yapmasina karsi degilim ruj rimel kullansin sadece bazen tum parasini zamanini bunlara harciyo ve hassas ciltli pudra falan kullanmasina karsiyim.
Yeni yeni benim de uygulamaya başladığım bir yöntemden bahsedeyim o zaman, biraz daha zararları azaltmış oluruz.
Madem bir şekilde makyaj yapacak, bb krem almak yerine normal bir nemlendiricinin içine küçücük bir pirinç tanesi kadar fondöten koyarak aynı etkiyi yaratır ve çok daha sağlıklı bir ürün kullanmış olur bb kreme göre.
Renkli pudra günümüzde artık çok tercih edilmeyen bir üründür.
Şeffaf, makyaj sabitleyici olarak kullanılan transparan pudralar popüler şuan.
Bunu da bildiğiniz normal bir bebek pudrasını yüzüne uygulayarak aynı görüntüyü elde eder.
Ruj ya da parlatıcı olarak bildiğimiz vazelin mükemmel iş görür.
Eğer renklendirmek istiyorsa meyve sularının özleriyle ya da gıda boyalarıyla karıştırdığınız vazelinlerin görüntüleri hiçbir ruju aratmaz.
Biraz daha yumuşak bir doku isteniyorsa, nemlendirici ve toz pudra da içine konabilir.
Aynı zamanda bu vazelinle yapılan malzemeyi allık olarak da gayet güzel kullanabilir.

Yeni yeni benim de uygulamaya başladığım bir yöntemden bahsedeyim o zaman, biraz daha zararları azaltmış oluruz.
Madem bir şekilde makyaj yapacak, bb krem almak yerine normal bir nemlendiricinin içine küçücük bir pirinç tanesi kadar fondöten koyarak aynı etkiyi yaratır ve çok daha sağlıklı bir ürün kullanmış olur bb kreme göre.
Renkli pudra günümüzde artık çok tercih edilmeyen bir üründür.
Şeffaf, makyaj sabitleyici olarak kullanılan transparan pudralar popüler şuan.
Bunu da bildiğiniz normal bir bebek pudrasını yüzüne uygulayarak aynı görüntüyü elde eder.
Ruj ya da parlatıcı olarak bildiğimiz vazelin mükemmel iş görür.
Eğer renklendirmek istiyorsa meyve sularının özleriyle ya da gıda boyalarıyla karıştırdığınız vazelinlerin görüntüleri hiçbir ruju aratmaz.
Biraz daha yumuşak bir doku isteniyorsa, nemlendirici ve toz pudra da içine konabilir.
Aynı zamanda bu vazelinle yapılan malzemeyi allık olarak da gayet güzel kullanabilir.

Tesekkurler o evde bb krem yapimini kardesim denemisti ama pek basarili olamadim demisti :KK70: Bu dediklerinizide kardesime soylerim

Merhabalar forumda yeniyim bu kiz kardesimin hesabiydi ama ben devraldim onceki yorumlardanda gorebilirsiniz kiz kardesim lise sona gecti biliyorum artik genc bi kiz ve buyudu ancak gene de cok buyuk bi kozmetik aski var kapatici pudra falan kullaniyo bazen simdi bb krem almak istiyo yani yirmiye yakin ruju var ve ben bu kadar asiri bi ilgisi olmasini ve kullanmasini istemiyorum napabilirim sizce?

Merhaba, doğal ürünler kullanabilir, bitkisel içerikli ürünleri tercih edebilirsiniz.

bu anlattığın şey aslında alışveriş bağımlılığı. bunu yaratan şeyi önce bulmak gerek. arkadaşlarından özenmiş olabilir, şu saçma sapan alışveriş yapan vloggerların videolarından görmüş olabilir. aslında amacı yeni şeyler denemek olabilir. arkadaşlarına sırf göstermek bile olabilir. veeee benim en sık gördüğüm neden de "psikolojik boşluk". sınav stresi, ayrılık, ölüm, duygusal ilişki boşluğu vs... bunu sorgulamak gerek.

bu durumu neden ya da nedenleri keşfettikten sonra başka bir hedef koyarak aşabilir. mesela ayda 100 tl kozmetik harcaması yapıyorsa, o yüz tl'yi kenara koyup tatil yapmak için, ingilizce kursu için, elektrikli motorsiklet için bankada biriktirebilir, sana verebilir vs. alışveriş hedefini başka bir hedefle yer değiştirmesi en azından para biriktirme alışkanlığı sağlayabilir....

Kızkardeşiniz dahi olsa başkasının üyeliğini kullanamazsınız, zaten kendinize üyelik açmışsınız, bu üyeliği kullanmamalıydınız...

X