Şaka yapmış yada bitmiştir tekrarlıyorum o bir ergenhizmeti o anlamda demedim elbette. ama kardeşim çok hırçın dediğim dedik ve gerçekten saygısız. sabah çay içiyorduk cayın dibini annemin bardagina boşalttı. cok sinirlendim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yapmış yada bitmiştir tekrarlıyorum o bir ergenhizmeti o anlamda demedim elbette. ama kardeşim çok hırçın dediğim dedik ve gerçekten saygısız. sabah çay içiyorduk cayın dibini annemin bardagina boşalttı. cok sinirlendim .
Annenize karşı kötü duygular besliyor. Okula gitmiyor. Takıldığınız şey sosyal medya... Bu sorunlar psikologla çözülür. Son derdiniz sosyal medya olsun.hizmeti o anlamda demedim elbette. ama kardeşim çok hırçın dediğim dedik ve gerçekten saygısız. sabah çay içiyorduk cayın dibini annemin bardagina boşalttı. cok sinirlendim .
Kardeşinizin yolu yol değil ama sizin de olaylara bakış açınız çok yanlış. O evin kızı. Size hizmet etmesi mi gerekiyor? Okul dönemi cocuğun tek görevi okula gidip odasını toplamak- ders yapmaktır. Ondan büyük erkek kardeşiniz varmış. Hapse girmeden önce o annenize yardım ediyor muydu? Siz o size hizmet etmeyince böyle sinirleniyor muydunuz??kizlar cildiracagim. elini tek bir işe sürmüyor.
misafirim o bana hizmet edeceği yerde ben ona hizmet eder hale geldim artık..
Hakkaten haa.yazacaktım da nasıl yazacağımı bilemedimTepkilere bak ya sanki kız pavyona düşmüş ar namus damarı çatlamış. Tuhaf olan sizsiniz.
hizmeti o anlamda demedim elbette. ama kardeşim çok hırçın dediğim dedik ve gerçekten saygısız. sabah çay içiyorduk cayın dibini annemin bardagina boşalttı. cok sinirlendim .
3 4 gün em fazla kalırım. insanları huzursuz etmeyin dediginiz yer benim babamın evi bu arada.Doğru olan bu muydu yani ? Sizin o yaşta para kazanmanız.
Ve siz neden ailenizin yanında misafirsiniz de kardeşiniz size hizmet etmeli? Kaç gündür oradasınız? Misafirliginiz çok uzun değildir inşallah. Insanları evinde bu kadar huzursuz etmeyin
hapiste olan kardeşim sizi ilgilendirmez.Cidden çok abartmışsınuz. Herkesin ergenliği geçiş dönrmi farklı. Sixinkiyle aynı olmak zorunda drğil. Takılacak kardeş varsa Hapisteki kardeş olmakı. Neden yanınızda drğil de hapiste diye? Şimdi elinde tel olmsyN genç kalmadıki.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune abla tesekkur ederim. konumu kapatır mısın?