kiz kardesine cokmu düşkün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
34
Merhaba benim nisanlim kiz kardesine cokmu düskun yoksa banamı öyle geliyor. Hep kız kardeşiyle kiyaslama yapar. Bir olay olmustu kız kardeşim olsa cevabını verirdi altinda kalmazdı veya yaşına göre cok olgunmus ben kiz kardesi degilimki onu benle kiyasliyo hatta onun gibi giyinmeni istiyorum demisti. Ilerde sorun olurmu?

İyide o kardeşi sizde onun eşi olucaksınız ilerde nasıl onun gibi olmanızı istiyo ki yani bunun ayrımını daha yapamıyo mu??
İki farklı kişi olduğunuzu ve sizin karakterinizin farklı olduğunu söyleyin nişanlınıza

Ohaa, ne kadar abartmış. Kıskançlık olmasa bile size saygısı yok,sizde beğenmediklerini kardeşini örnek vererek düzeltmeye devam ederse sonunu göremiyorum ben şahsen. Ciddi bir konuşma yapmalısınız

Kız kardeşi kafasında özendiği bir model, davranışlarını ,hareketlerini takdir ediıyor sizinde oyle olmanızı ıstıyor,fakat bu ımkansız herkesin kendısıne aıt bır kışılığı var,sizi siz olduğunuz için sevmeli bunu nişanlınızla güzel bir şekılde anlatın.

Merhaba benim nisanlim kiz kardesine cokmu düskun yoksa banamı öyle geliyor. Hep kız kardeşiyle kiyaslama yapar. Bir olay olmustu kız kardeşim olsa cevabını verirdi altinda kalmazdı veya yaşına göre cok olgunmus ben kiz kardesi degilimki onu benle kiyasliyo hatta onun gibi giyinmeni istiyorum demisti. Ilerde sorun olurmu?

Giyim tarzı kişiye özgüdür.
O nasıl giyiniyor ki ?
Yaşların ne sizin nişanlınizin kardeşinin ?
Kızın size karşı tutumu ne ?

Kıyafet ne olarak mesela kardeşi kalçasını kapatacak şekilde giyiniyordur, sizde diyelim tam belde giyiniyorsunuz bodynizi (örnek sadece) bunun gibi bir şeye dikkat çekmemesi iççindir yani bu aslında sizi kıskandığı içindir. Ama kıyaslamaya bir şey diyemem. "Her insan farklı benimde yapım bu ve sen bunu bile bile benimle berabersin." diye bir cümle kullan. Eğer çok istiyorsaymış kardeşi gibi birini bulsaymış. Tabii onunla da kardeşten ötesine geçebilir miydi meçhul.

benim nisanlimda ablasiyla kıyaslamaya girmişti ben ablan değilim haddini bil, bidaha kiyaslarsan kalbini kırarım diye ağır konuştum anladı o da söylemiyor bidaha öyle..

Düşkünlük değilde bence kıyaslıyor sizi.. durumdan rahatsizsınız nişanlınızla konuşmalısnıız ilerisi için problem yaratabilir...

Erkekler bizim gibi düşünemiyorlar belki de bu kıyaslamayı yapıp seni üzdüğünün farkında bile değildir...
Aynı yaşlarda mısınız kız kardeşi ile

Kiz kardesi benden 4 yas falan büyük. Evlendigimizde böyle yaparsa diye cok endiseleniyorum.

Ben böyleyim kardeşin öyle.Herkesin yapısı farklı ve beni kimseyle kıyaslama de.

Anladığım kadarı ile kızkardeşin hayran ve model olarakda böyle birini arıyor. Kızkardeşi ve sen birbirinizden ayrı insanlarsınız, bir örnek olmanız veya davranmanız mümkün değil. Duruma üzüldüğünü sakince anlat.Eğer aradığı sen değilsen yol yakınken dönün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X