- 26 Aralık 2020
- 433
- -180
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim Kardashian ve kız kardeşinin hamilelikte rekabet durumları gibi bir haber vardı. O yüzden sordumTebrik eder ve sevinirdim. Neden rekabet ortamı oluşsun ki? Hanedan da kim tahta çıkacak sorunumuz yok çok şükür![]()
Yani onlar Kardashian ailesi. Her şeyleri farklı ve abartılı. Onları kıyas almanız da garipKim Kardashian ve kız kardeşinin hamilelikte rekabet durumları gibi bir haber vardı. O yüzden sordum
Sen Kim Kardashian mısın?Kim Kardashian ve kız kardeşinin hamilelikte rekabet durumları gibi bir haber vardı. O yüzden sordum
Hayır fakat biz çocukluğumuzdan beri ailelerimiz tarafından hep kiyaslanarak büyütüldük maalesef. Benim aldığım ehliyet, onun alamadığı ehliyet bile yüzümüze vuruldu. Aileler açısından kıyaslama olsa siz napardiniz diye sordum aslında benSen Kim Kardashian mısın?
Ne kadar hastalıklı düşüncelerSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?![]()
Hayır bu kıyaslamaya sebebiyet veren annem maalesef. Ben de kardeşim de sıkıldık bu kıyaslamadan.Valla kardeşinizi bilmem ama şu mesajdan sizin fesatlık yapacağınızı sezdim ben. Hatta şimdiden, bak ben hamile kaldım, hemen o da hamile kaldı, beni kıskanıyor moduna girmişsiniz
Konunun 'Hamilelik belirtileri' nde ne işi var anlamadım.Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?![]()
O zaman annenize gereken karşılığı verin iki kardeş.Sizin çocuklarınız da böyle yetişir sonra sizden göre göre.Kardeş candan ötedir,kıyas kabul etmez.Hayır bu kıyaslamaya sebebiyet veren annem maalesef. Ben de kardeşim de sıkıldık bu kıyaslamadan.
Ne güzelİki kız kardeşim de benden önce evlendiler. İkisi aynı dönemlerde hamile kaldılar. Hep destek olduk birbirimize. Biri diğerinin bebeğine alisveris yaptı sürekli öyle düşünün. Kendinden önce diğerini dusunduler. Neden rekabet olsun. Şimdi de beni yeğen istiyoruz diye darliyorlarbence çok güzel şeyler bunlar.