Kız kardesiniz sizden hemen sonra hamile kalsa napardiniz?

Kizkardesimle hamileligimiz ayni zamanda sürdü.
Benimki kiz , kardesiminki erkekti.
O kiz bebek kiyafeti toka falan aliyordu ben de erkek bebek kiyafeti.
Kardeşim daha çok aldi tabi malum kiz bebek cicileri insani çok çekiyor fazla secenek var ,gordüm bayildim yegenime çok yakisacak diyordu.
Hediyelestik surekli.

Heyecanli süreçti kizkardeşimin dogumu benden önce oldu ilk gördügümde çok heyecan yaptim oysa başka yegenlerim de var.
Benim kizda mi bu kadar minik olacak diye seyretmeye doyamamiş çok duygulanmiştim.

Sen Kim Kardashian mısın?
Hayır fakat biz çocukluğumuzdan beri ailelerimiz tarafından hep kiyaslanarak büyütüldük maalesef. Benim aldığım ehliyet, onun alamadığı ehliyet bile yüzümüze vuruldu. Aileler açısından kıyaslama olsa siz napardiniz diye sordum aslında ben

Valla kardeşinizi bilmem ama şu mesajdan sizin fesatlık yapacağınızı sezdim ben. Hatta şimdiden, bak ben hamile kaldım, hemen o da hamile kaldı, beni kıskanıyor moduna girmişsiniz
Hayır bu kıyaslamaya sebebiyet veren annem maalesef. Ben de kardeşim de sıkıldık bu kıyaslamadan.

Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?☺️
Konunun 'Hamilelik belirtileri' nde ne işi var anlamadım.

Eltim deseniz hani bi nevi anlardım ama kardeşler arasında neden olsun ki 🤦‍♀️

İki kız kardeşim de benden önce evlendiler. İkisi aynı dönemlerde hamile kaldılar. Hep destek olduk birbirimize. Biri diğerinin bebeğine alisveris yaptı sürekli öyle düşünün. Kendinden önce diğerini dusunduler. Neden rekabet olsun. Şimdi de beni yeğen istiyoruz diye darliyorlar🤣🤣 bence çok güzel şeyler bunlar.

Hayır bu kıyaslamaya sebebiyet veren annem maalesef. Ben de kardeşim de sıkıldık bu kıyaslamadan.
O zaman annenize gereken karşılığı verin iki kardeş.Sizin çocuklarınız da böyle yetişir sonra sizden göre göre.Kardeş candan ötedir,kıyas kabul etmez.

İki kız kardeşim de benden önce evlendiler. İkisi aynı dönemlerde hamile kaldılar. Hep destek olduk birbirimize. Biri diğerinin bebeğine alisveris yaptı sürekli öyle düşünün. Kendinden önce diğerini dusunduler. Neden rekabet olsun. Şimdi de beni yeğen istiyoruz diye darliyorlar🤣🤣 bence çok güzel şeyler bunlar.
Ne güzel 🥰🥰

Back
X