- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uvey anne gibi teyzeler vardir ya.Rekabet mi? Bu nasıl çirkin bir düşünceasla öyle bir şey olmasına müsaade etmezdim. Karnımda ki yavrum, diğeri de kardeşimin yavrusu canım kanım yani..
Ahhhhahhhaaaaa dogurgan ahhahhhaaaaaYoo ama olsaydı ikisi de doğurgan ne güzel (çünkü onlara göre hamile kalmak başarı) ama birinin çocuğuna biz bakarız diğerine bakamayiz derler
Ben de gordum,tek onun kocasi var,tek o hamile kalacak,tek o dikkat cekecek O O ODaha bugün diğer konunuzu okudum kardeşim 7 aylık evli hamile kalamiyor partime gelmedi diye![]()
Kız kardeşim yok, olsaydı da eminim bu şekilde düşünmezdim. Bende kalbi çok temiz (!!) insanları nerde görsem tanırımUvey anne gibi teyzeler vardir ya.
Onlardan biri karsimizda sanirim.
Birisi de bendeydi.
O sefkatli (!!)teyzeleri nerede gorsem tanirim![]()
Sabahtan akşama hamile mi kaldı kardeşiBen de gordum,tek onun kocasi var,tek o hamile kalacak,tek o dikkat cekecek O O O
Gerçekten tuhafsınız bu masil kardeşlik, siz neden kardeşinizle rekabet etmeye çalışıyorsunuzSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?![]()
Ama nedeeen,rekabet verimliligi artirir,3te yetmez 5 tane, 5te yetmez 7tane ver Alllahiiim ver,bu kuluna,ver de gorsun hanyanin haniniNiye rekabet olacak düşman mı bu
Kardeşle rekabet olabilir miSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?![]()
Neden rekabet olsun ki?? Kardeş gibi birlikte büyütürdükSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?![]()