kız kardeşinizle kıyaslanmak:(

taktiliyimben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
45
0
96
İzmir
kızlar yardım edin lütfen biri bişey söylesin depresyon tedavisi grüyrum 2 yıldır fln .sorunum kilo takntısı.birde şu gnlerde kardeşimle kıyaslanıyorum patavatsız insanlar tarafındanaslında gayet güzelim ama onun boyu daha uzun haliyle ne istese giyiyor bense tutucu çevreden dolayı kısıtlı gyiniyrum zeten brde boyum ondan kısa olunca kilo alırsam hemen çirknleşiyrm .aslında üni okudugum sehirde gayet gzel gynyrum ve beğeniliyorum ama burdaki cahil komşular beni çıldırtacak.lütfen biri bsey desin yardım etsin yok mu böle sorun yasayan:'(((

Selam Canım anladığım kadarıyla üniversite okuyorsun ama eve gelince sende bir güvensizlik oluşmaya başlıyor birazcık kilolu olduğunu düşünmen boy kıyaslaması..vs güvenini kırıyor bunlar senin ama bu sadece bir süreliğine eylülde okullar açılacak ve gideceksin zaten sen eve tatile gelmişsin kafanı dinle keyfine bak derim ben insanlar insanlar hakkında yorum yapar bilinçli ya da bilinçsiz bu senin kendine olan güvenini kırmasın..
Belki garip olacak ama bir de tavsiye..
Bir an önce iş güç sahibi olmaya bak devlet düşünüyorsan kpss çalış özel düşünüyorsan araştırma yap eğer iş bulamayıp evde oturursan kıyaslama ve çevre baskısı daha da artar..
Umarım birazcıkta olsa rahatlatabilmişimdir seni..

bu sorun mu? bilemedim...herkesin derdi kendine göredir tabiki, elbette begenilmek ister insan ama hayata daha geniş bak bence.. hayatını bunun üzerine kurmak sana bişey kazandırmadığı gibi zamanını da boşa harcarsın..

kim kız kardeşiyle kıyaslanmıyo ki, ortayaşlı hatta yaşlı kadınlar bile kız kardeşleriyle kıyaslanmaya devam ediyor... Çevreyi boşver diyeceğim, kolay mı diyeceksin, evet kolay, komşularla görüşmek zorunda değilsinki, hoşgeldiniz der, sınav mınav bi bahaneyle geçersin başka odaya... valla komşular ne der olayı dünyadan silinsin artık ya. belli ki boş insanlarki konuştukları şey seni kardeşinle kıyaslamak, bunu mu kafaya takacaksın. boy kilo oranın ne buarada, genelde gözlemlediğim genç kızlar kilolarını abartıyor da öyle bir durum var mı acaba diye sordum

of en nefret ettiğim durum
bir evin iki kızını birden kıyaslamak
ben bu insanları gerçekten anlamıyorum
yok küçük kız daha güzel, yok büyük kız daha becerikli vs diye konuşarak farkında olarak yada olmayarak diğer kardeşi üzüyor ve belkide kardeşler arasında kıskançlık duygularını kabartıyorlar
konuşulanların hiçbirini kafanıza takmayın lüften, herkesin kendine göre iyi, güzel, hoş yanları vardır deyip kendinizi bu kötü düşüncelerden arındırır

tesekkr ederm cnm aslnda haklısın sabretsem kurtulcm zaten son snfım kpss halledemesemde özelde iş imkanm fazla mat ögretmnym inş seneye.bu abuk sabuk insanlar yuzunden mezun olablrsem tabi.geri dnp bakıyrmda mahvetmişler beni

şöyle söyleym tamda ergenliğe grdiğinizde vucüdunuzla çatışmanız başladgnda eğer kiloluysanız ve kıyaslanmışsanız evet bu sizn için gerçekte SORUN oluyor o çağlardki hersey insanın gelecegni şekllemdryor ,inancınz olmasa inthar edeblyrsunuz.dışardan bakınca gercekten basit evet ama illaki birini öldürmek gerekmez pskolojik sorun için degl mi

158 e 57 59 arası degsio 59 oldugunda haliyle mahvediyo bn bu ergenlkten gelen bi takıntı onun için abartyrum snrm ama elimde değil artık yoruldum bıktım mutlu olmak istiyorumm

çok haklısınız bunu yapan insanlar zaten gram beyne sahip deil ama zaten ne cekersek beyinsizlerden cekmiyomuyuz

158 e 57 59 arası degsio 59 oldugunda haliyle mahvediyo bn bu ergenlkten gelen bi takıntı onun için abartyrum snrm ama elimde değil artık yoruldum bıktım mutlu olmak istiyorumm

herkesin derdi kendıne zor gelır tabi. ama ben sende bu anlattıklarında depresyona gırecek durum goremedım. bende kılo almaya calısıyorum keske 60 olsam daha ne ısterım vucudumdan. benım bı arkadasım senın boylarda ve 60ı bıle gecıyor hala zayıfım almak ıstıyorum dıyor. bunu takıntı yapma bence su dunyada daha takılacagın neler varken. hele okulunu bıtır o zaman kılo falan umrunda olmaz iş bulma falan telasında. ınan kı sorunun buyutulecek sorun degıl. bende abimle kıyaslanıyorum ama napayım ölüm mü diyip gecıyorum. bazı seyleri arka plana atmanın vaktı gelmedı mı sence? takılma kendıe zararı olur

benı yanlıs anlama tatlım ama sen unı okuyorsun ve yasında dogal olarak 20lerde vardır. bu yasta bunları takıntı edecek ınsan degılsın ki. bosver elalemın lafını bana da zayıf dıyıp duruyolar sinir oluyorum ama bosver napayım dıyorum uzulme yani.

cnm takntım lise yıllrmdn gelme zaten cok fazla klm yok en fazla 3 5 kilo ama ddmya engelleyemyrum

cnm takntım lise yıllrmdn gelme zaten cok fazla klm yok en fazla 3 5 kilo ama ddmya engelleyemyrum

e o kadar da oluversın tatlım. hangımız fit vucuda sahıbız ki? ve gercekten kılon cok fazla degıl sende bılıyorsun. hayatı sırf kılo ıcın kendıne zindan etmemelısın

doğru cnm hklısın bu saçmalklar gelecgmi mahvediyor ancak çok az kaldı yarın baska bir kız bulacak karsısındkler dik durucam herkese karşı inan bunları sallamazken yani çocukken hersey ne kadarda güzeldi o yılrmdki beni geri istyrum

kızkardeşin olduğu için şükretsen :))
benim iki erkek kardeşim var çok şükür rabbim sağlık sıhhat versin
ama kızkardeşi olanlarada hep özenmişimdir :))
kıyaslayanların kızları yok mu??? sende aynısını yap

ben yapamam canım baska insanlarn pskolojisini sadece beyinsiz ebeveynleri yüzünden değil insanlığımdan dolayı bozmak istemem hele ki elinde olmayan sebeplerse dış grnş gbii

boşver canım ne takıyorsun ağzı olan konuşuyor her insanın fiziği de kişiliği de farklıdır herkesin kendine göre güzel çirkin yönleri vardır kıyaslama yapmak kimseye düşmezkimseyi tınlama boşuna üzülme gül geç

Sen kendini kardeşinle kıyaslıyor olabilir misin?

Bu sebepten başkaları da kıyaslıyor zannediyorsundur.

Hem kıyaslansan ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…