kız kıza çıkmanın sınırı nedir?

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
selam kızlar,

cuma gecesi kız arkadaslarımla yemege gitmek istiyorum akşam 7 gibi oturup sohpet muhabbet dedikodu yapmak için,şık bi yer ve evliyim 9 aylık sizce eşimin buna tepki vermesi normal mi?sizce kız aradaslarınızla görüşmenin sınırı nedir? evli bir kadın neyi yapmamlıdır?fikirlerinizi bekliyorum

ne var canım bunda evlendik diye kendimizi arkadaşlarımıza kapamayacağız ya üstelik kaparsak etrafımızda dostumuz kalmaz gidin gezin yiyin bence güzel bir şey dostlarına vakit ayırıp onlarla kız kıza takılmak ... ben 4 yıllık eviliyim ve arada buluşup çıkarız bir yerlere eşimde asla bişey demez neden desin yani evlilik mahkumiyet değildir :9:

Gitmemeniz için hiç bir sebeb yok ...

Aksi gibi bunu düşünüp , karşınızdakine yansıtma olasılığınız da yanlış.

Ola ki gittiniz , eşinizde size bir şey demedi (!) minnettar bir tavır da takınmayın , eşinize ne kadar rol biçerseniz kafanızda o kadar ve cabasıyla bunu kullanır.

Afiyetle yemeğinizi yiyerek yapın sohbetinizi ve gelin evinize:34:

selam kızlar,

cuma gecesi kız arkadaslarımla yemege gitmek istiyorum akşam 7 gibi oturup sohpet muhabbet dedikodu yapmak için,şık bi yer ve evliyim 9 aylık sizce eşimin buna tepki vermesi normal mi?sizce kız aradaslarınızla görüşmenin sınırı nedir? evli bir kadın neyi yapmamlıdır?fikirlerinizi bekliyorum

kız arkadaşlarla yemeğede mi çıkılmayacak: yok artık. :ssz:

Evlenince birbirinizi sıkboğaz etmeyin. Eşlerin aynı zamanda tek tek görüştükleri arkadaşları da olabilir. Üstelik kız kıza bir yemek diyorsunuz. Çıkın gitsin. Döneceğiniz saati zaten bilirsiniz siz :)

Bir de bir şey söyleyeyim mi, nasıl alıştırırsanız öyle gider :)

Gayet doğal bir şey bu.
Evlenmek arkadaşlardan boşanmak anlamına gelmiyor.
Eşlerin birbirinden ayrı da vakit geçirmeleri gerek.

bence bır sınırı olmamalı... gece 23.30--.23.59 oldugunda eşim benı mekandan almaya gelir yada arkadasımın eşi bizleri eve bırakır (aynı yöndeyse gidecemiz yer) ,,bazen eşlerde gelır gece 3e kadar bol muhabbetlı gunlerımızde olmadı değil..

bende evlendıgımde cıkıyordum bazen yemege bazen sahılde cay ıcmeye yada bowling oynamaya falan gitiğim oldu eşimde bişey demez saolsun ...

yada biz şöyle yapıyoruz bazen tvde maç varsa yada halı saha macı yapacaklarsa bizde ozaman dısarı çıkıyoruz boylece evde kımse yalnız kalmıyor kımsenınde canı sıkılmıyoorr :21::34:

kısaca evlilik dört duvar arası kale değil eskıden nasılsan şimdide öyle olmalısın tabii eşinde.. yoksa bu kısıtlamalar doğrultusunda evlilik size belli bi zaman sonra sıkıcı gelmeye başlar..

Back
X