Ben önce süpür sonra sil diyenlerdenimHanimlar merhaba temizlik hakkında bir soru soracağım bunu genel olarak soruyorum ayrıca merakta ediyorum etrafımdaki bazı arkadaş ve ya tanıdıklarım temizlik yaparken tozu evi supurdukten sonra aldığını söylüyor ve supurmeden önce alanda var siz ce hangisi önce ve ya sonra yapılmalı yorumlarınızı bekliyorummmm temizlik açısından alınan tozun önemli olduğunu düşünüyorum teşekkürlersohbeteee
BezleAy o zaman bir soru da benden. Klozetin iç kısımları var ya hani sifon suyunun geldiği kısım ve üzeri, oturağı kaldırınca kalan yerler yani. Oraları nasıl temizliyorsunuz Allah peygamber aşkına bir açıklayın delirecem günlerdir
2.trimestara girdim ama hala şu yorgunluğu atamadım üzerimden, her şeyi yapıyorum evde ama wc temizlemeye gelince kilitleniyorum bana bi tüyo verin kızlar
Ben o kismi kucuk fircayla temizliyorum. Sadece oraya ve lavabo icine ait bi fircam var deterjanlari skar karistirir miiiiiiiis gibi temizlerimAy o zaman bir soru da benden. Klozetin iç kısımları var ya hani sifon suyunun geldiği kısım ve üzeri, oturağı kaldırınca kalan yerler yani. Oraları nasıl temizliyorsunuz Allah peygamber aşkına bir açıklayın delirecem günlerdir
2.trimestara girdim ama hala şu yorgunluğu atamadım üzerimden, her şeyi yapıyorum evde ama wc temizlemeye gelince kilitleniyorum bana bi tüyo verin kızlar
Sifonun geldiği kısım fırça, oturağın altındaki kısım tek kullanımlık sünger, sonra çöpe atıyorum bu süngeri. Ucuzluk 10lu paketlerde satılan bulaşık süngerlerinden alıyorum bunun için.Ay o zaman bir soru da benden. Klozetin iç kısımları var ya hani sifon suyunun geldiği kısım ve üzeri, oturağı kaldırınca kalan yerler yani. Oraları nasıl temizliyorsunuz Allah peygamber aşkına bir açıklayın delirecem günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?