Doğuma Hazırlık Kız mi erkek mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.146
448
Merhaba arkadaslar. Onbeşinci haftada kendi Dr harici başka Dr gittim. Ve resimdeki gibi bir çıkıntı gördük erkek dedi. Kendi Dr um net değil göremiyorum demişti. Bu hafta onaltı olduk ve merakimizdan kendi Dr umuzayine gittik ve yine kendini kapatmıştı bacak arasından birseyde görünmüyordu ve yirminci haftaya kaldı. Size sorum resimdeki sizce pipimi? Kendi Dr uma bu USG yi gösterdim ve bu kadar büyük pipi bu haftalarda asla olmaz dedi. Fikriniz nedir başka Dr a daha mi gideyim bilemedim? Esim renkli dobblere gidelim diyor lakin ben erken diyorum.

Resim bu

Eklentiler

• IMG-20180213-WA0005.webp
    IMG-20180213-WA0005.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 161
Bebegin net resmi yokmu canim. Ben cene yapisina bakarak yorum yapiyorumda

Bana erkek bebis gibi geldi canim:anneadayı:
Ben cok fazla anlamam ama icimden oyle gecti bakinca.
Hayirlisiyla dogsun miniginiz:nazar:

canım sanki nubu oluşmuş ve erkek gibi geldi bende yarın öğrencem inş. erkek gibi hissediyorum bakalım ne çıkcak beklemek çok zor

Benim oglusum olcak oyle bir pipi görüntüsü yakaladi dr :KK76:

Ya başka Dr gittik o da göremedi sakladı kendini. Ay isin kötüsü ben pike takimi adiyla sipariş ettim metehan koyacağız inşallah adini. Kafam darman duman oldu ya kız istiyorduk ilk basta simdi de inşallah erkektir diyoruz ne garip birşey bu.

Ya başka Dr gittik o da göremedi sakladı kendini. Ay isin kötüsü ben pike takimi adiyla sipariş ettim metehan koyacağız inşallah adini. Kafam darman duman oldu ya kız istiyorduk ilk basta simdi de inşallah erkektir diyoruz ne garip birşey bu.

Back
X