Doğuma Hazırlık Kız Mı Erkek mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Melegim79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
40
39
88
46
14w+3 hamileyim 4d ultrason ile baktı doktor tam göremedi ancak 51% kız dedi. Bebeğim biraz irice 11cm boy 109gr ağırlığında. Sizce kız mı erkek midir?

ama bunu biz nasıl bilebilirz ki :21:
sizin gönlünüzde ne var :KK73:
ve ilk bebeğiniz mi ?
hayırlısıyla dogsuda kız erkek farketmez :)

Bu şekilde tahmin edemeyiz ki. Üstelik doktor tahminleri genelde doğru çıkıyor. 12 haftalık ultrason resmi falan varsa nubuna bakıp tahmin yapabiliriz

İlk Bebek :) kız istiyorum..aslında ebat olarak iri olması kız anlamına gelİn mi bunu merak ediyorum

image.webp

oyy maşallah Allah bağışlasın canım ya
banada nasip olsun inşallah ne güzel bi fotograf bu cok duygulandım ..
ne kadardır istiyordunuz bebekkk

3 senedir. Birçok doktor imkansız evlat edin derken, tüp tedavisi için yumurtam yokken bir mucize işte. Hiç ümidini kaybetme canım. Normal yoldan denemekten asla vazgeçme. Ovulasyon günü ilişki hayati oluyor.

3 senedir. Birçok doktor imkansız evlat edin derken, tüp tedavisi için yumurtam yokken bir mucize işte. Hiç ümidini kaybetme canım. Normal yoldan denemekten asla vazgeçme. Ovulasyon günü ilişki hayati oluyor.

cidden mi ya hemen evlat edin mi dediler benim yengem 15 sene sonra tüp bebek denedi .. şimdi dunya tatlısı kızı var ..
bencede normal yoldan denenmeli her zaman vazgeçilmemeli Allah tan ümit kesilmez..
bende dikkat ediyorum ovulasyon tarihlerine.
ama şimdi eskisi gibi pay diye kalınmıyor... eskiden köylerde vs ovulasyon günlerine dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum :KK48::KK48:ananem 12 tane doğurmuş

canım çok bilmiyorum terimleri yazdıklarını ama ne güzel rabbim meleğini vermiş sana ..
sağ salim kucagına almak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim canım guzel yorumların icin.pes etmeyin asla her zaman olumlu düşünmek ve kendinizi rahat bırakmak ise yarıyor sanki bilmiyorum. İnsallah sende yavrunu tez Zaman'da alırsın kucağına.

Benim FSH 18, amh 0.01'den küçük ve nerdeyse 2 ayda bir yumurta üretebiliyordum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Benim amh değerim de aynı bana umut oluyor böyle hamilelikler.. Ne mutlu size.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin banada..

Teşekkür ederim canım guzel yorumların icin.pes etmeyin asla her zaman olumlu düşünmek ve kendinizi rahat bırakmak ise yarıyor sanki bilmiyorum. İnsallah sende yavrunu tez Zaman'da alırsın kucağına.

Hikayenizi daha detayli yazabilir misiniz?
Tup tedavisine baslandi mi,yoksa yumurta yok diye yarida mi kaldi?
Bir de beslenmeyle ilgili bir seyler yaptiniz mi?
Allah kucaginiza da almayi nasip etsin.
Bizlere de umut oldunuz:)

1. Benim ilk başladığımda FSH 18.8 civarı ve AMH ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 6 aylık hamileyim. Beslenme konusunda değişik birsey yapmadim açıkcası onun da bir faydası yok bence.Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.

1. Benim ilk başladığımda FSH 18.8 civarı ve AMH ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 6 aylık hamileyim. Beslenme konusunda değişik birsey yapmadim açıkcası onun da bir faydası yok bence.Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.

Hep ovulasyonu takip ederek mi iliski oldu,yoksa oluruna birakip istediginiz zaman mi oldu?
Biz de tedavi olmadigimiz zamanlarda kendimiz deniyoruz ve belki olur diye umudumuzu kaybetmiyoruz.

Hep ediyordum ama iste o ay etmedim ve oluverdi. Kocamda sagolsun sürekli istedi günde 2-3 birliktelik fayda sağladı sanirim

Hep ediyordum ama iste o ay etmedim ve oluverdi. Kocamda sagolsun sürekli istedi günde 2-3 birliktelik fayda sağladı sanirim

Gunasiri dedikleri icin doktorlar,biz 1 gun ara veriyoruz. Aslinda ara vermeyelim diyor bazen esim ama iste sperm kalitesi duser mi acaba diyoruz.
Ayni gun icinde 2 3 birliktelik bu nedenden dolayi olmuyor bizde. Ama bundan sonra illa ovulasyona dikkat etmeyecegiz biz.

Dinlemeyin doktorlari en azindan Her gün 1 kere yapin. Kocanizin degerleri iyi ise sorun olmuyor. Bir de misyoner pozisyonu deneyin digerleri cok basarili degil. Kocaniz bosalma sagladiktan sonra bacaklarinizi yukari kaldirin en az 10dk bekleyin. Bir de birlikte altiniza yastik koyun. Onereceklerim bunlar olur.

Back
X