Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 senedir. Birçok doktor imkansız evlat edin derken, tüp tedavisi için yumurtam yokken bir mucize işte. Hiç ümidini kaybetme canım. Normal yoldan denemekten asla vazgeçme. Ovulasyon günü ilişki hayati oluyor.
Suan sizin gercek olmanızı cok istedimBenim FSH 18, amh 0.01'den küçük ve nerdeyse 2 ayda bir yumurta üretebiliyordum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Benim amh değerim de aynı bana umut oluyor böyle hamilelikler.. Ne mutlu size.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin banada..Benim FSH 18, amh 0.01'den küçük ve nerdeyse 2 ayda bir yumurta üretebiliyordum.
Teşekkür ederim canım guzel yorumların icin.pes etmeyin asla her zaman olumlu düşünmek ve kendinizi rahat bırakmak ise yarıyor sanki bilmiyorum. İnsallah sende yavrunu tez Zaman'da alırsın kucağına.
- Benim ilk başladığımda FSH 18.8 civarı ve AMH ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 6 aylık hamileyim. Beslenme konusunda değişik birsey yapmadim açıkcası onun da bir faydası yok bence.Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.
Hep ediyordum ama iste o ay etmedim ve oluverdi. Kocamda sagolsun sürekli istedi günde 2-3 birliktelik fayda sağladı sanirim