canım daha tam belli değil, bence azıcık daha sabret
bwnde hamileyim, ama daha 1.5 aylık, bebek mağazalarına dalıp herşey alasım var ama sabırrrrrrrrrrr :))
birde benim 1 oğlum var, bu bebeğimin kız olmasını çok isterdim ama bakalım
Allah ne verirse :)
amin canım cümlemize inşallah
ya senin az kaldı ya ben napayım,
meraktan çatlıyorum,
günde 3kez karnımı açıp inceleme yapıyorum, sanki anlayacakmışım gibi
birde kız erkek belirtileri oluyo ya,
erkeğe hamile olunca göğüslerin ucu kararıyo ve karında ince kahverengi çizgi oluşuyo
o yok bende. yani bir umut :)
selamm kızlarrr.. 16+4 hamileyim.. doktorum bana 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor cıkıntısı var dedi ikili testi yaparken. bende rüyalarımda hep erkkek görüyordum ve doktor öyle deyince o fikre alıstım gibi oldu..2 gün önce kendi doktorumunn tüm ugraslarına ragmen bebegim kafa üstü duruyordu ve dönmedi. bizde bugün baska bir doktorda 4 boyutluya girdik. yüzüstü yatıyodu ve poposundan baktı.. ara bos kız bebek dedi. görümcem organı gördünüz mü peki dedi? hayır ama erkek olsaydı cıkıntı görürdük bacak arası bos görünüyo dedi.. ama cinsiyet için organı tamamen görmek lazımmıs.. sizce pembe almaya baslayayım mıı yoksa 23 ünde kendi doktorumunn konrolünü mü bekleyeyimm??? yardımm lütfenn böle olupp degişen var mı
hayatımm benimm bütünn belirtilerim erkekti.. gögsümün ucu karardı, kahve cizgim olustu, hiçç bulantım olmadı, karnım alttan sivri büyüyo vs vs.. ama bebek kız cıkarsaa bunların hepsi yalan oluyo
selamm kızlarrr.. 16+4 hamileyim.. doktorum bana 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor cıkıntısı var dedi ikili testi yaparken. bende rüyalarımda hep erkkek görüyordum ve doktor öyle deyince o fikre alıstım gibi oldu..2 gün önce kendi doktorumunn tüm ugraslarına ragmen bebegim kafa üstü duruyordu ve dönmedi. bizde bugün baska bir doktorda 4 boyutluya girdik. yüzüstü yatıyodu ve poposundan baktı.. ara bos kız bebek dedi. görümcem organı gördünüz mü peki dedi? hayır ama erkek olsaydı cıkıntı görürdük bacak arası bos görünüyo dedi.. ama cinsiyet için organı tamamen görmek lazımmıs.. sizce pembe almaya baslayayım mıı yoksa 23 ünde kendi doktorumunn konrolünü mü bekleyeyimm??? yardımm lütfenn böle olupp degişen var mı [/QUO
bi 6ay lık olana kadar beklemekte fayda var ne acelesi var kıyafetin ki artık herşeyi hemen alıveriyosun
hayatımm benimm bütünn belirtilerim erkekti.. gögsümün ucu karardı, kahve cizgim olustu, hiçç bulantım olmadı, karnım alttan sivri büyüyo vs vs.. ama bebek kız cıkarsaa bunların hepsi yalan oluyo
hmm o zaman seninki erkek gibi geldi bana
ayy şimdi daha çok merak ettim valla
kesin sonuç alınca mutlaka haberdar et olurmu :)
esim yarın sabaha randevu aldı.. saat 10 da gidicem yine bakalım yazarımm size cnmm:97::97::97:
Benimde tüm belirtilerim aynı ama bebişim kız...herkesin hamileliği farklı mesela bende çok tatlı yiyorum ama kızlarda ekşi yenir diyolar her bünye ayrı yanii..
arkadaşım 5 ayını bitirmişti erkek dediler taki şehir dışında rahatsızlandığında doktora götürmüşler doktor kızımızın keyfi yerinde deyince şok tabi bunlar
ve yine bi arkadaşımda cinsiyetini erkek demişler başka bi doktora gidince kız olduğunu öğrendi bence bekle biraz daha bnm daha çok duyduğum yanılgılar erkek denip kız çıkması hayırlısı olsun inş sağlıkla sıhhatle gelsin meleğin....
tamam, neredeyse senin kadar heyecanladım :))
çünkü bu belirtilere göre bende kendime pay biçeçem :))
ha bu arada yemek konusunda nelere aş eriyorsun
benimm sacma oldu biraz. önce tavuktan igrendim, sonra kırmızı et ve süt ürünleri. peynirler hep koktu bana cnm kiii gece kalkıp agzına bi lokma peynir atan bi tipim benen garibi de kelle pacadan hayatım boyunca nefret ettim.. ama 1 adırr kelle paca diye ölücem.. tanesiz tanesizz yutuyorum corbayı
selamm kızlarrr.. 16+4 hamileyim.. doktorum bana 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor cıkıntısı var dedi ikili testi yaparken. bende rüyalarımda hep erkkek görüyordum ve doktor öyle deyince o fikre alıstım gibi oldu..2 gün önce kendi doktorumunn tüm ugraslarına ragmen bebegim kafa üstü duruyordu ve dönmedi. bizde bugün baska bir doktorda 4 boyutluya girdik. yüzüstü yatıyodu ve poposundan baktı.. ara bos kız bebek dedi. görümcem organı gördünüz mü peki dedi? hayır ama erkek olsaydı cıkıntı görürdük bacak arası bos görünüyo dedi.. ama cinsiyet için organı tamamen görmek lazımmıs.. sizce pembe almaya baslayayım mıı yoksa 23 ünde kendi doktorumunn konrolünü mü bekleyeyimm??? yardımm lütfenn böle olupp degişen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?