- 11 Ocak 2023
- 72
- 22
- 8
- 23
- Konu Sahibi redhairgirl
Gergin değilim size cevap bile vermediğim halde inatla kızı savunmanıza şaşırdım sadece:))Çok gerginsiniz sakin olun. Erkekler gerilmeye değecek varlıklar değiller.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gergin değilim size cevap bile vermediğim halde inatla kızı savunmanıza şaşırdım sadece:))Çok gerginsiniz sakin olun. Erkekler gerilmeye değecek varlıklar değiller.
İyi de, sen nereden biliyorsun arkadaşınin o tatlıyı sevmedigini? Adamın bu tatlıyı sevmedigini bilecek kadar samimi misiniz? Eğer öyleyse sizi neden davet etmemişler buluşmaya?Hanımefendi yukarda sevgilisinin pek de sevmediğini yazmışım okumadıysanız eğer:)
Sevgilinizin arkadaşının hangi tatlıyı ne kadar sevdiğini de biliyorsunuz yani.Hayır arkadaşı pek sevmiyor ondan diyorum. insan sevgilisinin çok da sevmediği bir şeyi yapmaz diye düşünüyorum.
Ben yaptığımda yememişti ordan biliyorum.İyi de, sen nereden biliyorsun arkadaşınin o tatlıyı sevmedigini? Adamın bu tatlıyı sevmedigini bilecek kadar samimi misiniz? Eğer öyleyse sizi neden davet etmemişler buluşmaya?
Saçma geldi, ben eşim dostum neyi seviyor az çok bilirim ama neyi sevmiyor bilmem yani.
Adam ayan beyan size "ben magnolia sevmiyorum" deme ihtiyacı mi hissetti?
Hal boyleyken kör göze parmak sokar gibi sevgilisi yapa yapa adamın az samimi olduğu yengesine bile sevmediğini duyurduğu o tatlıyı mi buldu yapacak?
bence kız ya bunu bilmiyor ya da kolayına geldi bu tatlıyı yaptı, sevgilisi gelince de ben de şu tatlıyı yapmıştım dedi. sevgili kişisi misafir olduğu için umduğunu değil bulduğunu yedi. kız da kalan tatlıyı ziyan olmasın, bana da fazla gelir diye düşünüp seninki de nasiplensin diye yolladı. eğer bu kadın 27 yaşındaysa kendi sevgilisine de özel tatlı yapıcam diye kendini yormayan, kolayına gelen tatlıyı yapıp adamın önüne koyan biri olabilir. her kadın hayatındaki erkek için kendini paralamıyor, baklavalar börekler açmıyor yani. mesela benim flörtüme uğraştırıcı yemek hazırlayabilmem için gerçekten aşık falan olmam lazım. öyle daha tanıma aşamasında fazla yormam kendimi. geliyorum derse, kolay pratik ve lezzetli şeyler ayarlar, beni aç bıraktı dedirtmem.Hanımefendi yukarda sevgilisinin pek de sevmediğini yazmışım okumadıysanız eğer:)
sevmediğine dair tek veri buysa elinde, senin yaptığın magnoliayı yemek istememiş de olabilir. gerçekten sevmiyor da olabilir ama sevgilisi yapmışken yemiştir. ben de zaman zaman mecburiyetten sırf sevgilim yaptı diye yedim bişeyleriBen yaptığımda yememişti ordan biliyorum.
Evet bence de öyle olmuş olabilir ciddensevmediğine dair tek veri buysa elinde, senin yaptığın magnoliayı yemek istememiş de olabilir. gerçekten sevmiyor da olabilir ama sevgilisi yapmışken yemiştir. ben de zaman zaman mecburiyetten sırf sevgilim yaptı diye yedim bişeyleri![]()
E , sizin kızlarda adetmis demek ki sevgilinin arkadaşına magnolia yapmakBe yaptığımda yememişti ordan biliyorum.
Hayır ben ona yapmadım sevgilime yaptığımda o da evdeydi sadece:)E , sizin kızlarda adetmis demek ki sevgilinin arkadaşına magnolia yapmak
Sen de yapmışsin aynı şeyi,
Bir de o kadar da 'ezik kız, sevgilisinin arkadaşına yaranmaya çalışıyor' yorumu beğenmissinbelki o dönem onun da bir flörtü vardı sana söylemediği, eve gidince kız kavga çıkarttı 'elin kızı sana ne magnolia yapıyor,ne işin var arkadaşının sevgilisinin evinde' diye . Yani sizin için de gayet normal olan bir şeyi başkası yapınca neden bunca olay çıkarttıniz hiç anlamadım.
Aynısını siz de yapmışsiniz yani, nasıl ki sevgilinizin arkadaşı sizin umrunuzda değil, kızın da umrunda degildir. Ya da böyle munasebetlerden hoşlanmiyorsaniz neden siz elin adamını evinize çağırıp bir de tatlı yaptınız?
Ayrıca çok mangolia yaptıysanız bilirsiniz. En basit tatlılardan biri.
Al bakkaldan burçak bisküvi,ufala. Üstüne basit süt şeker un muhalebisi, üstüne evde hangi meyve varsa o. Kapanış da bakkal çikolatası mi erit benmari,üstüne dök. Oldu bitti maşallah yani, bu kadar basit bir tatlı. Kız da evde ne yapsam diye düşünürken geçen gün konuşulduğunu hatırlayıp serbest cagrisimla magnolia yapmıştır.
Bu kadar basit yani, kim ne yapsın sizin sevgilinizi de sevgilinizin sevdiği tatlıyla uğraşsın? O sizin için kıymetli biri, diğer insanların çok da umrunda olduğunu sanmıyorum
Ayrıca cidden çok gerginsiniz ve çok sert bir üslubunuz var.E , sizin kızlarda adetmis demek ki sevgilinin arkadaşına magnolia yapmak
Bir de o kadar da 'ezik kız, sevgilisinin arkadaşına yaranmaya çalışıyor' yorumu beğenmissinbelki o dönem onun da bir flörtü vardı sana söylemediği, eve gidince kız kavga çıkarttı 'elin kızı sana ne magnolia yapıyor,ne işin var arkadaşının sevgilisinin evinde' diye . Yani sizin için de gayet normal olan bir şeyi başkası yapınca neden bunca olay çıkarttıniz hiç anlamadım.
Aynısını siz de yapmışsiniz yani, nasıl ki sevgilinizin arkadaşı sizin umrunuzda değil, kızın da umrunda degildir. Ya da böyle munasebetlerden hoşlanmiyorsaniz neden siz elin adamını evinize çağırıp bir de tatlı yaptınız?
Al bakkaldan burçak bisküvi,ufala. Üstüne basit süt şeker un muhalebisi, üstüne evde hangi meyve varsa o. Kapanış da bakkal çikolatası mi erit benmari,üstüne dök. Oldu bitti maşallah yani, bu kadar basit bir tatlı. Kız da evde ne yapsam diye düşünürken geçen gün konuşulduğunu hatırlayıp serbest cagrisimla magnolia yapmıştır.
Bu kadar basit yani, kim ne yapsın sizin sevgilinizi de sevgilinizin sevdiği tatlıyla uğraşsın? O sizin için kıymetli biri, diğer insanların çok da umrunda olduğunu
E , sizin kızlarda adetmis demek ki sevgilinin arkadaşına magnolia yapmak
Bir de o kadar da 'ezik kız, sevgilisinin arkadaşına yaranmaya çalışıyor' yorumu beğenmissinbelki o dönem onun da bir flörtü vardı sana söylemediği, eve gidince kız kavga çıkarttı 'elin kızı sana
geçen gün bi ex'im aradı, telefonda sohbet sırasında "biliyorsun ben tatlı sevmiyorum ama o gün kaşık kaşık nutella yedim" dedi. bi an durdum düşündüm, ben onun tatlı sevmediğini bilmiyormuşumE , sizin kızlarda adetmis demek ki sevgilinin arkadaşına magnolia yapmak
Bu kadar basit yani, kim ne yapsın sizin sevgilinizi de sevgilinizin sevdiği tatlıyla uğraşsın? O sizin için kıymetli biri, diğer insanların çok da umrunda olduğunu sanmıyorum
Kızda sizin sevgilinize yapmamış zaten. Kendileri yemiş ilk önce, kalanından göndermiş belki arkadaşı bile konu etmiş olabilir x seviyordu diye.Hayır ben ona yapmadım sevgilime yaptığımda o da evdeydi sadece:)
Siz de sevgilinizin arkadaşına tatlı yaptınız yani?Ben yaptığımda yememişti ordan biliyorum.
Hayır ben ona falan yapmadım. Sevgilimin evinde sevgilime yaptım o da sevgilimin evine geldi o sırada gördü yaptığımı.Siz de sevgilinizin arkadaşına tatlı yaptınız yani?
Siz yapınca bir şey yok ama başkası yapınca mı sorun oluyor anlamadım.
Aynalama, en sevdiğim.Ayrıca cidden çok gerginsiniz ve çok sert bir üslubunuz var.
Dünyada gergin sayılacak son insanlardanim, ayrıca KK'da da genelde yumuşak bir uslubum vardır. Sadece böyle sacma şeylerin ne kadar saçma olduğunu insanlara göstermek isterim. Kim neden kendi sevgilisi aracılığıyla başka bir erkeğe yaranmak için tatlı göndersin ki? Bunu düşünmeniz, yakıştırıp kavga çıkarmanız bile çirkin.Ayrıca cidden çok gerginsiniz ve çok sert bir üslubunuz var.
O da senin sevgiline özel yapmamıs, aynı evde de bulunmamış.Hayır ben ona yapmadım sevgilime yaptığımda o da evdeydi sadece:)
Siz de inandysaniz kankamn arkadaşı durumunaHerkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Şaka bir yana ben ilişkiler içinde gereksiz samimytleri sevmeyen biriyim. Hiç gerek yok böyle.seylere.Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?