- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi redhairgirl
2 gündür kendi aç karnımı doyuramıyorum keyifsizlikten. Milletteki hevese bak. Sevgilisinin en yakın arkadaşına yaranmak için mutfağa gidip tatlı yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşlarında bir grup, yıl kaç 1985 mi?Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Bak arkadaşım sana mantıklı geliyor mu? Bir adamla flört ediyorsun,karşılıklı ilginin en yoğun olduğu dönem yani adam seni başka bir arkadaşı ile tanıştırıyor, sende flört ettiğin adamı bırakıp, hatta adamın sevgilisi olduğunu bildiğin halde o adama tatlı yapıyor ve flört ettiğin adamla gönderiyorsun. Aynı şeyi sana yaptığını düşün kız arkadaşının flört ettiği yeni tanıştığın çocuk sana buna benzer bir jest yapsa kız arkadaşın ya da sen ne düşünürsün?İçime kurt düştü şimdi ya ama o kadarını yapmaz diye düşünüyorum sevgilimin
Olay şöyle olmuş olabilir mi, o gün o tatlıdan konu açılmıştır. Kızın sevgilisi dahil herkes tatlıyi övmüştür. Kız da fazla fazla yapıp sevgilisine yedirip kalanını da (ya da özel olarak ayırdığı bir kap tatlıyı da) 'bunu ahmede verirsin' demiştir
Eğer olay boyleyse bunda bir şey yok bence. Gayet herkesin basina gelebilecek bir olay. Bir keresinde benim arada takildigim çocuk ve onun yakın arkadaşıyla bir spor etkinliğine gitmiştim,çocukla orada tanışmıştım. Çıkışta gerçekten hepimizin çok sevdiği yöresel bir tatlı adı gördük,koşa koşa girdik , ama adam artık yapmıyormus. Hepimizin canı çektiği için ben 'haftayaki etkinlikte yaparim' dedim, ama hava şartlarından gitmedik..benim çocuk da geldi, yedi, kalan kısmı da ayri bir kapta arkadaşına götürdü.
Takildigim bebenin arkadaşı benim umrum olan bir insan bile değil acikcasi, kendim de canım çektiği için ve konuştuğum insanlari doyurmayi sevdiğim için yaptım, o da nasiplendiama o çocuğun sevgilisi 'bu kız niye sevgilime tatlı göndermiş, ne haddine' falan deseydi yanlış bir çıkarım yapmış olurdu
![]()
20 yaşlarında bir grup, yıl kaç 1985 mi?
O kadar emin olma yine de sen.Başka kız olmadığına eminim ya sevgilimin o konuda yalan söyleceğini sanmıyorum ama bilemiyorum tabii
Ne olabilir ki yani en fazla?O kadar emin olma yine de sen.
Bana inandırıcı gelmedi olaylar. Şöyle düşün sevgilinle illa ki bir araya gelecektin ve beraber görüşebilirdiniz. Aceleleri neymiş . Hangi erkek yeni tanıştığı bir kızı erkek arkadaşıyla tanıştırır ki ? Bir kaç istisna vardır belki. Sevgiliniz istisnalardan biriyse bilemem orasını .
Bence 4, biri daha var , ve tatlıyı beraber yapıp bunlara gönderdilerNe olabilir ki yani en fazla?![]()
Olay şöyle de gelişmiş olabilir. Belki kız tatlı meselesi açıldığı zaman "bende o tatlıyı çok güzel yaparım hatta yaptığımda size de gönderirim falanda demiş olabilir. Ya da hepsinin ortak sevdiği tatlıda olabilir. Kız sevgilisine yaparken arkadaşınıza da ayırmıştır. Bu arada merak ettim hangi tatlıHerkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Valla zamanında ilk sevgilimle beni kankası ayırmıştıKanka kankayı kankalar mı Gizem ?![]()
Ben de olsam ben de sinirlenirdim. Öyle bir zamandayiz ki hiç kimseye güven olmazHerkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?