- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
erkeği kadını mı var eş olacaksınız siz aile olacaksınızİyi geceler ,
size danışmak istediğim bir nokta vardı. Benim Allah kısmet ederse kısa süre sonra dugunum var.Aileler bize tadım ci oldular sağolsun. Ben çalıştım ve ceyizimi aldım. Nisanlimda aylarca çalışıp eksikleri almaya çalıştı.Biz bu süre boyunca ortak hesap yapmadık..ben kendi eksiklerimi tamamladım. Açıkçası biraz içeri girdik henüz foto işini ayarlayamadik. Benim biraz kenarda param var.babam bir konuşmada benim fotoyu ayarlicam imi duydu.kız tarafı fotoyu mu ayarlarmis dedi durdu.
Henüz nisanlimin bu durumdan haberi yok.Ben kendim ayarları diye düşünmüştüm. Kendisine teklif etmedim.babam da sen benim evimden ken ayarlayamazsn dedi durdu.içeri girdik çünkü düğün dolayisi ile ben de katkım olsun istiyorm.sürekli bir yerlerden borç çıkıyor. Sastim kaldım.
Nisanlima destek olamaz miyim.? İlla erkek mi ayarlar bu işi?
Herkes girdi borca nisanlim şu an skinti da.Ailenizi karıştırmadan nişanlınla yapın imkanınız ölçüsünde istediğinizi. İçeri girdik diyorsun, baban çok mu borç yaptı? Hem kendim çalıştım aldım diyorsun hem içeri girdik diyorsun anlamadım.
Yine siz ödeyin fotoğraf parasını ama babanıza söylemeyin sorarsa nişanlım ödedi dersiniz yada onun ailesi.Babamın inadı tuttu resmen.çok pişmanım ona soyledigime. Nisanlima henüz bişey demedim. Kendisi de böyle bir talepte bulunmadı zaten.ama şu an çok skisik biliyorum
yanlış olan bişey yok.Yok söylemem.ama hani ödemekle yanlış birsey yapiyorm değil mi sonuçta esim ve yetisemiyor şu sıralar borclara.Ben bu zamana kadar hiç böyle talepte bulunmadım. Alışmasın sorumluluklarını bilsin diye tabiki ben onun yetisemedigi an yanindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?