Doğuma Hazırlık kıza benziyor denipte oğlu olan varmıı ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hala kesin bir sonuca ulaşamadık.19 haftalık olduk hala kıza benzıyor dıyor doktor e kesın olmayınca da içimde süphe var tabi haftaya yıne gıdıcem bakalım ne olacak...

ben varım canm 19 uncu haftaya kadar kıza benziyor dendi hatta ayrıntlı ultrasonda bile ama şimdi 23 haftalık erkek miş

ya kızlar selam bende emın degılım 15 haftalıkken erkege benzıo dendı 4 gun sonra yuzde yetmıs kız dedıler baska dr a gıttım ılkden goremedı ıkıncı kere gıttım kıza benzıo ama arada kordon var dedı tam emın olmak ıcın yıne gel dedı anlamadım ıkı kızım var hamılelıgım onlar gıbı degıl sadece gobek var bende ne kalca ne basen yoksımdılık anlamadımya ben kılzarda bu kadar kusmazdım ıkıbucuk ayda mıdem bulanırdı o kadar bunda tam tersı adetım ıkı gun gectı ben mahvoldum ıkı ay yatak dosek yattım cocuklara bakamadım bıle anlamıorum ya ınsallah erkektır hayırlısıyla cunku oyle hıssedıorum hıc pembe alasım yopk he .kızlarda gozum takılırdı onlara bunda tam tersı ne bılımm belkıde cok ıstıorum ondandır bu sene erkek senesı herkesın erkek..bı ben mıyım kızı olabılecek kısııı su anda 18 haftalık hamıleyım

Son düzenleme:
ben varım canm 19 uncu haftaya kadar kıza benziyor dendi hatta ayrıntlı ultrasonda bile ama şimdi 23 haftalık erkek miş

acaba banada öyle derlermi 1 hafta sonra randevumm var.seytan diyo git baska doktora ama burdada zor aliyo dr biraz.16 da kiza benzetti ama kesin demedi kizim yanimdaydi onun kiz istedigini biliodu.sessizce söyledi diger aya baska bisey dersem üzlmesin dedi.ne yalan söylüm ben erkek olmasini istiyorum ama saglikli olmasi en önce.

seni çok iyi anlıyorum allah inşallah gönlüne göre verir benimde bir tane 13 yaşında kızım var 13 haftalık ikinci bebeğime hamileyim çin takvimi yorumcu tek çift gün uygulaması ne duyduysam hepsini araştırıp günlerini ayarlayıp hamile kaldım yarın ikili tarama için dr da randevum var çok heyecanlıyım çok fazla erkek olsun istiyorum önce sağlık tabi ama çokkk istiyorum erkek olmasını eşimde çok istiyo hep erkek çocuk hayali kurardı inşallah bu sefer erkek olur.:26: bebek erkekmi kızmı düşünmekten stresten sürekli başım ağrıyo karnım büyüdü biraz ama içimden kendime bişi almak gelmiyo eşim koyu galatasaraylı olduğu için galatasaray mağazasından üstünde aslan parçası yazan nevresim takımı ve tulum almış onları görünce iyice strese giriyorum birde başımda cadı bir kaynana var haber göndermiş onun yine kızı olur diye anlıycan çokkkk stresliyim allah herkezin gönlündekini versin :26:

canım bi tanıdığımızın bir oğlu vardı hamile kaldı.ilk hamileliğindekiyle tamamen farklı bir hamilelik yaşadı.böyle oluncada hep kız diye ümitlendiiiii...ama sonuç 2. erkek oldu...
yani her hamilelik her çocuk farklı olabilir demiş doktoru....farklı olunca cinsiyet farklı olmadı yaniii
yine benim yengemde 1 kızı var.2. hamileliği çok bulantılı ve zor geçti neredeyse doğuma kadar...kızımdan farklı belki erkektir dedi ama oda 2. kızını aldı kucağına....
yani sen farklı oluşuna pek takılmaaaa.
hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim sana birde erkek evlat nasip eder canım...

benimde yaklaşık 13+1de 2li testte alttan baktığında çıkıntı var yüzde 90 erkek demişti,hatta ultrason resmi bile var,herkes alttan baktıysa kesindir dedi,bi soraki ay göstermedi,sora 18 haftalıkken kız dedi,şimdi doktorumu değiştirdim,ilk doğumumu yaptıran doktoruma geri dönüyorum,bakalım haftaya o ne dicek?ilk çocuğum erkek,onda 4.ayımda direk göstermişti,bakalım hayırlısı ne ise o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…