Merhabalar 13 haftalık gebeyim rubella IgM pozitif 1. 68 çıktı avidite testi istendi sonuç bekliyorum sağlıkçı oldugum halde hayatımda hiç duymadığım biseyle karşı karşıyayım aviditesi pozitif gelen bebeğin tahliyesini yaptıran veya sağlıklı doğum yapan varmı acaba bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
60 dan yukarısı zaten sıkıntı değil canını sıkma güzel gelmiş seninkide bişey demediler geçmiş olsun dedi detaylı us de bakılacak herseyine IgM ne çıktı senin bilmiyorum ama çok sorusturduk 3 4 oolmasi lazım demişlerdi kızamıkçık var demek için
60 dan yukarısı zaten sıkıntı değil canını sıkma güzel gelmiş seninkide bişey demediler geçmiş olsun dedi detaylı us de bakılacak herseyine IgM ne çıktı senin bilmiyorum ama çok sorusturduk 3 4 oolmasi lazım demişlerdi kızamıkçık var demek için
Benim ki de 1.67 çıktı ıgm sonra avidite de 67 çıktı doktorum ufakta olsa bir ihtimal var dedi hayırlısı bakalım detaylı ultrasonu çektirecem bu aralar bende riskli gebelik doktoruna gitmeyi düşüyorum detaylı ultrason için
Benim ki de 1.67 çıktı ıgm sonra avidite de 67 çıktı doktorum ufakta olsa bir ihtimal var dedi hayırlısı bakalım detaylı ultrasonu çektirecem bu aralar bende riskli gebelik doktoruna gitmeyi düşüyorum detaylı ultrason için
canını sikma benim içinde süreç çok stresli geçti şuan iyi cikti ama bilemiyosun ne zaman ne olacağı benim kanamam da olmuştu kanamada atlattım zaten pandemi vardı genelde evdesindir sende önceden bulaşmıştır zaten üzülme sakın hiç doktorlar hep en kotu ihtimali söylüyorlar zaten