Çocuk Hastalıkları kızarıklıklar acill yardım fikir verin?!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadaşlar bebğimin boynunda çok fazla kızarıklıklar olmAYA BAşladı ..genelde oluordu zaten sıcaktan olyordu ince çzgi halinde etlerin yıgıldıgı yerde pişik kremi srünce geçerdi.. ama sabahtan beri kızarıklık artmaya başladı hatta parmak izi gibi olmaya basladı .. poposundada kızarıklık normlae göre çogaldı nedendır acaba kızamık faln mıdır ...birileri öpmüşte dokunmuş olabilir mi ama yüzünde yok boynunda var.. ne olur fikir verin

Öncelikle çok geçmiş olsun bebişiniz kaç aylık bilmiyorum fakat bu tür kızarıklıklar alerji belirtilerinin ilk safhaları olabiliyor.Bir çocuk alerji uzmanına göstermeniz en doğrussu

5.5 aylık bebEgım ınanın gece hiç uyuyamadım ne yapcagımı sasırdım . artık bugün acıle goturuumm HAFTA SONU BUGÜN .. BULUNDGUM YERDE ÖZEL DOKTOR YOK ÇÜNKÜ

alerji yada kızıl di bi hastalık var onun başlngıcı olabilir. malesef bende alerjidir die götürdüm ama kızıl olmuş bebeğim heryeri kıpkırmızı sakın ihmal etmeyin..

ya benim oğlum da kıpkırmızı heryeri. başka belirti yok. alerji yapcak bişi de yedirmedim. kıızl ve kızamık belirtilerine baktım diğer belirtiler yok. ama heryeri kıpkırmızı. bende bilmiyorum ne yapcamı yaa.

Back
X