birzamanlar bende öyleydim bunalirdim hararet basardi elimi yüzümü ama sükürler olsunki geride kaldi hebsi bunun tek yolu sudurki bencesi yani karsinda kim olursa olsun gözlerine bakarak konus bunalsanda utansanda ayni sekilde direkt gözlere bakarak konus birinde kizarirsin ikincisindede belki ve aklinada mutlaka gelicektir kizardim ha kizaricam aha kizariyorum gibi sacma düsünce ama sora sora inan atiyosun üsdünden yani bizzat kendim yasadigim icin cok iyi biliyorum bu durumu saygilar
birzamanlar bende öyleydim bunalirdim hararet basardi elimi yüzümü ama sükürler olsunki geride kaldi hebsi bunun tek yolu sudurki bencesi yani karsinda kim olursa olsun gözlerine bakarak konus bunalsanda utansanda ayni sekilde direkt gözlere bakarak konus hatta gözlerin sulanacak bana derlerdiki noldu sana hasta felanmisin birinde kizarirsin ikincisindede belki ve aklinada mutlaka gelicektir kizardim ha kizaricam aha kizariyorum gibi sacma düsünce ama sora sora inan atiyosun üsdünden yani bizzat kendim yasadigim icin cok iyi biliyorum bu durumu saygilar
valla öncelikle geçmişine ve çevresel faktörlere bakmak lazım neden kızarıyor diye ama genel bir yorum olacaksa bilinçaltında özsaygı eksikliğinden olan bir durum. heyecana iter ve yüz kızarır kalp bazen deli gibi atar. kim olduğu önemli yok karşısındaki kişinin. hipnozla 2-3 seansla düzelecek birşey
Yok bahsettiğim öyle bir şey değil.
Mesela benim kanımda faktör XII eksik, yani kanım pıhtılaşmaz benim. Ek olarak bir de kanama zamanım uzun. Bu sebeple yanaklarım kızarır, kanım hızlı akıyor ve sulu çünkü.
Ameliyat olmadan önce bakarlar bu testlere, hastanın kanamasının durup durmayacağına dair.
Sende de sebep bunun gibi bir şey mi diye düşündüm de.
Onun için sormuştum.
msj atmıssınız ama benım henüz msj atma hakkım olusmadı burdan yazıyım dedim.
fiyatını benim söylemem doğru olmaz çünkü ben sadece estetık ameliyatı olmadım o yuzden onu Muhammet beyle konussanız daha iyi olur.
Telefonla randevu alıyorsunuz 0212-442-66-99 ben şiiddetle Muhammet beyı tavsıye ederim size pişman olmıcaksınız bu garanti. Burnum içinde teşekkürler.
msj atmıssınız ama benım henüz msj atma hakkım olusmadı burdan yazıyım dedim.
fiyatını benim söylemem doğru olmaz çünkü ben sadece estetık ameliyatı olmadım o yuzden onu Muhammet beyle konussanız daha iyi olur.
Telefonla randevu alıyorsunuz 0212-442-66-99 ben şiiddetle Muhammet beyı tavsıye ederim size pişman olmıcaksınız bu garanti. Burnum içinde teşekkürler.