Mutfak Püf Noktaları kızartma tencerelerini temizlemek

benim kızartma tencerem de teflon,ama benikinin de altındaki yağ lekelerini çıkaramıyorum bi türlü,dış kısmındaki..
amway'den tel almıştım onu kullanabiliyorum yumuşak biraz,teflona pek zarar vermiyo
mr.muscle sarı kullanıyorum bende ama o bahsettiğiniz güldal dan da kullandım harika bi yağ çözücü
bende öneririm,hatta mr muscle dan daha iyi diyebilirim...

amwayin fırın jelini denemelisin mutlaka
tavanın içinde de kullanılabilir sanırım

Herkese merhaba;
Annem tencerelerdeki yağları çıkarmak için tencereleri külde kaynatıyor. Annemde yağ lekeleri için envayi çeşit temizlik ürünü kullanmıştı. Bir de külü deneyelim demişti ve sonuç gerçekten harika.
Tabi külü bulmak biraz zor olabilir ama imkanı olanlar için bence iyi bir yöntem :65:

Kızartma Tenceresi Yine Bi Derece de Fritözler Çok Zor Oluyor Yaaa,Yok Kablosu Yok Bilmemnesi Makineye Falan da Konulmuyor...

valla ben bu tarz durumlarda bulaşık makinesi detarjanı kullanıyorum cok da işe yarıyor tavsıye ederım
bıraz bekletın sonrada normal yıkayın tepsılerde de ıse yarıyor :87:

bence o tencereyi gözden çıkaracaksınız.ya o sekilde kullanmaya devam edeceksinız yada çöpe atacaksınız çünkü ilerde koku çok agırlaşıyor.ben bu durum basıma geldı kocca fritözü attım.şimdi fritözümün iç haznesı çıkabiliyor her kızartmada çıkartıp yıkıyorum gıcır gıcır:40:

:19::19:teflon tencere ve tavalarda kızartma yapmayın arkadaşlar hiç sağlıklı değil ,çok hızlı ateşte tutulmaması gerekiyor teflonları...

bi daha öyle bişey olursa vim kullanın bence. ben bulaşık süngerinin yeşil tarafına vim döküp yıkıyorum mis gibi tencerem de tavam da:)

Back
X