Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benimde başıma ufak çapta bir kaza gelmişti küçükken sapasağlam atlattım ama etkileri bende de var.
Yeni bir ürün mutlaka alacaksan sakın frütöz alma derim.
Son bir kaç senedir piyasada olan Tefal Actifry yada Philips'in airfryer olanını dene derim. Çok az yağ kullanılıyor bu nedenle sıçrama vb. herhangi bir durum olmaz seni temin ederim. Ayrıca çok daha sağlıklı meredeyse yağsız kızartmalar yemiş olursun.Ben Philips alıcam sanırım arkadaşım çok memnun. Nette ikisinin karşılaştırması çok yapılmış sende kararını ver al en kısa zamanda derim. Patates dışında sebzeleri de bir kaşık yağ ile kızartabiliyorsun; gerçekten lezzetli oluyor benim gibi kızartmaya düşkün bir insan için gayet sağlıklı
Onun dışında tavuk,balık ,kekte denedik gerçekten lezzetli oldu. Yemek tarifleri var çeşit çeşit başta acemilikte istediğin lezzet olmayabiliyor ama moral bozmak yok, bir kaç deneme de istediğin lezzete kavuşuyorsun. Bu arada boyutları büyük görünse de kızartma kabı ufak ben genelde tek yada 2 kişilik yemek yaptığım için alacağım,ev nüfusunu da düşünmek lazım.