- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Genç kızken yaşadığım büyük çaplı bi yanma felaketinden sonra sıcak su dahil sıcak olan her şeyden korkar oldum. Çok acı çekmiştim, hala da izi vardır.
Bir süre mutfağa bile hiç girememiştim. Çoğunu aştım, hala çay demlerken bile demlikten korka korka demlerim. Yemek filan?artık yapıyorum bikaç senedir o kadar korkmuyorum artık da.
Bi tek kızartma yapamıyorum. Ne patates ne balık ne bişey.
Mümkün olduğunca fırında yapıyorum. Ama tadı aynı olmuyor insan özlüyor arada bir.
Yani kızgın yağ varsa mümkün değil bi metreden fazla yaklaşamıyorum. Tek bi damla bile sıçrarsa mutfaktan soğurum ömrü billah.
Yok mu bunun bi yolu yordamı? Yağa tuz atmak filan kafi gelmiyor.
Fritöz desen, bikaç model denedim olmadı yine. Önce yağ kızdırıyo sonra sepeti yağa inince kapağı kapatasıya kadar iki üç saniyede olan oluyo gene.
Var mı sıfır tehlikesiz bi model kaç paraysa alıcam. Yıldım artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir süre mutfağa bile hiç girememiştim. Çoğunu aştım, hala çay demlerken bile demlikten korka korka demlerim. Yemek filan?artık yapıyorum bikaç senedir o kadar korkmuyorum artık da.
Bi tek kızartma yapamıyorum. Ne patates ne balık ne bişey.
Mümkün olduğunca fırında yapıyorum. Ama tadı aynı olmuyor insan özlüyor arada bir.
Yani kızgın yağ varsa mümkün değil bi metreden fazla yaklaşamıyorum. Tek bi damla bile sıçrarsa mutfaktan soğurum ömrü billah.
Yok mu bunun bi yolu yordamı? Yağa tuz atmak filan kafi gelmiyor.
Fritöz desen, bikaç model denedim olmadı yine. Önce yağ kızdırıyo sonra sepeti yağa inince kapağı kapatasıya kadar iki üç saniyede olan oluyo gene.
Var mı sıfır tehlikesiz bi model kaç paraysa alıcam. Yıldım artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi