Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben de tam buna benzer bi şey bakıyordum benim regle 10 gün var ama böyle çıktıGebeliğini 10 günlükken öğrenen var mı? İdrar testleri negatif çıkıyor da kanda çıkar mı? İşe bu duruma göre başlayacağım. İştahsızlığım kasık batmalarım ve halsizliğim var.
Me kadar sürede çıktı kuruma çizgisi de olabilir. Biz kuzenimde sekizinci günde 16.5 hemogramla yakalamıştık bebişimiziKuzum ben de tam buna benzer bi şey bakıyordum benim regle 10 gün var ama böyle çıktı
Çıkmaz diye takip etmedim ama max. 15 dakikadır. İlişkinin ve tahmini yumurtlamanın da 6.günü , umutlandım şu an 8. Gün imkansıza yakın bir şeyMe kadar sürede çıktı kuruma çizgisi de olabilir. Biz kuzenimde sekizinci günde 16.5 hemogramla yakalamıştık bebişimizi
Kuzenimde bende hemşireyiz . Şüphelendiğimiz günden sekiz gün sonra beta verdi. 16.5 la yakaladıkÇıkmaz diye takip etmedim ama max. 15 dakikadır. İlişkinin ve tahmini yumurtlamanın da 6.günü , umutlandım şu an 8. Gün imkansıza yakın bir şey
ilişkiden 10 gün sonra mı yani? genelde döllenme gercekleştiyse 10 gün sonra kanda çıkar. ama gec döllenme olduysa üzerine 4-5 gün daha ekleyip öyle test
Anladımmmyapmalısınız
Ben de bugün kan vermeyi düşünüyorum, ama idrar negatif :/Kuzenimde bende hemşireyiz . Şüphelendiğimiz günden sekiz gün sonra beta verdi. 16.5 la yakaladık
Yaa demek ki benimki düşük bi ihtimal bende hafif bi şey bile yokBen tam 10.günü öğrendim ama bende idrar testi de koyu çıkmıştı. Betanın ne kadar arttığına göre değişiyor bence çıkıp çıkmaması
Kuzum ben de tam buna benzer bi şey bakıyordum benim regle 10 gün var ama böyle çıktı
Koş kan ver kızKuzum ben de tam buna benzer bi şey bakıyordum benim regle 10 gün var ama böyle çıktı
Yok çiçeğim imkansız daha ilişkiden sonraki 6. gün. Ben her ay bu testlerin azizliğine uğramamla nam saldım, beklemeye devam.Koş kan ver kız
Valla ya hamileyim ya da hasta şimdi gidcem hastaneyeilişkiden 10 gün sonra mı yani? genelde döllenme gercekleştiyse 10 gün sonra kanda çıkar. ama gec döllenme olduysa üzerine 4-5 gün daha ekleyip öyle test yapmalısınız
Ay lütfen haber et etiketle bi şey yap merak ettim , hayırlı güzel haberlere inşallahValla ya hamileyim ya da hasta şimdi gidcem hastaneye
Kanda çıkması için daha erken altı günseYok çiçeğim imkansız daha ilişkiden sonraki 6. gün. Ben her ay bu testlerin azizliğine uğramamla nam saldım, beklemeye devam.
Aaaaa heyecanlandım pik çıkmamıştı bir türlü inşallah vardırKuzum ben de tam buna benzer bi şey bakıyordum benim regle 10 gün var ama böyle çıktı
Hala pik yok , o kadar erkenki ne desem olmuyor daha 6. Gün ilişkiden sonraki böyle çıkması imkansız ya kuruma ya da bozuk .Aaaaa heyecanlandım pik çıkmamıştı bir türlü inşallah vardır
Yani 6 gün öncesinde hiç ilişki olmadı mı ? Belki adet sonrası hemen yumurtladın ve kaçırdın. Sadece adet sonrası ilişki olup hamile olan insanlar okuduk burada. İnşallah vardır ve bana umut olursunHala pik yok , o kadar erkenki ne desem olmuyor daha 6. Gün ilişkiden sonraki böyle çıkması imkansız ya kuruma ya da bozuk .