• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızçeler kaç kez aşılama ve tüp denediniz kaçıncı tuttu yada tutmadı dertleşelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
Selam arkadaşlar ben 2 aşılama ve 1 tüp denedim hepsi negatif tüpten sonra kanımda pıhtılaşma sorunu varmış anladım aşılama ve tüpüde bende adet düzensizliği eşimdede ileri hareket sorunu olduğu için yaptım malesef sonuçlar negatif oldu kısmet değilmiş bizimki yaşayanlar sonuç alanlar alamayanlar denemeye devam edenler en azından bundan sonra yapıcak olanlara yol gösterelim ben şimdi tekrar aşılama düşünüyorum ama doz olarak fazla kullanmak istiyorum 1-2 yumurta değilde 5-6 yumurta olunca aşılama istiycem 1-2 yumurta olursa sadece çatlatma iğnesiyle deniycem sizlerinde fikir tecrübe yorumlarnızı bekliyorum kızlar:42::42::42::42::42::42:

aşılama 1 kez yaptırdım olmadı. ikinci tüp bebek denememde (2.yi beylikdüzü medicanada yaptırdım) hamile kalıp çocuk sahibi oldum. ee yok mu başka paylaşmak isteyen ???

3 aşılama ve sonuçları negatif 1 sene snra eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay geçti doğal yolla olmasını diliyorum
geçmiş olsun

3 aşılama ve sonuçları negatif 1 sene snra eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay geçti doğal yolla olmasını diliyorum
geçmiş olsun

inşallah canım evlat sahibi olursunuz. baktnız doğal yollarla olmuyor anladıgım kadarıyla tüp bebek denemeişsiniz bir de onu denersiniz öyle çocuk sahibi olursunuz belki de hiç belli olmuyor bu şler. doktorum selman laçin bey bana sürekli umut dolu olmamı söylüyordu ve gerçekten işe yarıyormuş onu anladım sen de umudunu yitirme bence

selam kızlar 2.tüp beylikdüzü medicana tutmadı 3.tüpten önce hem co-cültür hem hist olucak inş.bunda başarı elde ederiz merkezim beylikdüzü medicana

Back
X