Esimin sperm testiyle ilgili yorum yapabilecek olanlari bekliyorummm
Canım morfoloji nasil sencegaaayet iyi görünüyor
%4’ün üzeri sağlıklı kabul ediliyor, %5 çıkmış, daha ne olsun :)Canım morfoloji nasil sence
Biz hastanede degilde özel bir laboratuvarda yaptirdikSperm testini hangi bölüme veriyoruz. Bizde bu ay eşim için test yaptırmak istiyoruz da
Ayy nasıl sevindim allahımmm%4’ün üzeri sağlıklı kabul ediliyor, %5 çıkmış, daha ne olsun :)
Sıkıntı yok güzel sonuçlar
Morfoloji nasıl sekil bozuklugu var mi sizce anormal baş %77 falan yaziyor ya anlayamadim
Canım morfoloji nasil sence
Sperm testini hangi bölüme veriyoruz. Bizde bu ay eşim için test yaptırmak istiyoruz da
Benimde eşimin sperm testiSıkıntı yok güzel sonuçlar
Benimde eşimin sperm testi
Mikroskop 5-6 yuvarlak hücre motilite %25 sayı 40milyon /mm3 miktar 5ml renk krem ph alkali kıvam hafif yoğun sizce nasıl sonuçları
Benimde eşimin sperm testigaaayet iyi görünüyor
Merhaba kizlar yardımlarınıza ihtiyacım var amh 0.3 once aşılama dedik
Eşim sperm örneği verdi doktor Super dedi ama netten baktım hiçte süper değil bir daha ki ay tup bebe demiştik görüştüğümüz tüp Bebek doktoru da sperm örneğine temiz dedi bn anlamıyorum böyle sonuçlarda takviye ilaç veriyorlarmis bize hiç birşey verilmedi pata almak için mi bu kadar acımasız olmuş insanlar aşılama yapicak yarın ne yapıcam.bulmiyorum eşimin bu sonucu ile sonucu rica etsem bakar mısınız
Peki aşılama için yarın aşılamam varZaten tüp bebek yaptıracagınız ıcın bu sonuclar sıkıntı degıl
sayı hız falan guzel
morfolojı sıkıntılı ama tup bebekte zaten bu da sıkıntı olmayacak
yanı doktora guvenebılırsınız :)
Aşılama yada doğal yolla olursa kimyasal gebelik olur diyorlar korkuyorumZaten tüp bebek yaptıracagınız ıcın bu sonuclar sıkıntı degıl
sayı hız falan guzel
morfolojı sıkıntılı ama tup bebekte zaten bu da sıkıntı olmayacak
yanı doktora guvenebılırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?