Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yada doğal yolla olursa kimyasal gebelik olur diyorlar korkuyorum
%1 esimin spermlerinde şekil bozukluğu sağlan sperm çok az çıkmış dediler nette bı kaç kişi
Bu ay aşılama deneyelim dedi doktor olmazsa bir daha ki ay tüp bebek dedi
Dört gün gonalf kullandim 150mm vitamin falan solda 18mm olmuş dün askam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olucam ama eşimin bu durumu varken sperm örneğinde aşılama anlamsız olur gibi geldi
İki yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpte ve sağ tupum yarısı alınmış
Sekiz yaşında da bir oğlum var dış gebelik sonrası değerleri değişti hep amh.0.3
valla morfolojı kotu cıkıp asılama tutup saglıkla dunyaya gelen cocuklar var.
bazı doktorlar dıyor kı bız morfolojı ıncelemesınde 200 bın kadar sperm ıncelerız ona gore bır analız yaparız. Ama 60 mılyon sperm var esınızde hangısı ıle dollenme gerceklesecek bılemeyız.
Allah saglık versın tum bebeklerımıze/ cocuklarımıza dogmus dogmamıs
Bu ay aşılama deneyelim dedi doktor olmazsa bir daha ki ay tüp bebek dedi
Dört gün gonalf kullandim 150mm vitamin falan solda 18mm olmuş dün askam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olucam ama eşimin bu durumu varken sperm örneğinde aşılama anlamsız olur gibi geldi
İki yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpte ve sağ tupum yarısı alınmış
Sekiz yaşında da bir oğlum var dış gebelik sonrası değerleri değişti hep amh.0.3