Kızçeler koşun simdide sperm testi yorumluyoruuuz

tup bebek yaptırmayacak mısınız?
Bu ay aşılama deneyelim dedi doktor olmazsa bir daha ki ay tüp bebek dedi
Dört gün gonalf kullandim 150mm vitamin falan solda 18mm olmuş dün askam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olucam ama eşimin bu durumu varken sperm örneğinde aşılama anlamsız olur gibi geldi
İki yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpte ve sağ tupum yarısı alınmış
Sekiz yaşında da bir oğlum var dış gebelik sonrası değerleri değişti hep amh.0.3

Peki aşılama için yarın aşılamam var

valla morfolojı kotu cıkıp asılama tutup saglıkla dunyaya gelen cocuklar var.

bazı doktorlar dıyor kı bız morfolojı ıncelemesınde 200 bın kadar sperm ıncelerız ona gore bır analız yaparız. Ama 60 mılyon sperm var esınızde hangısı ıle dollenme gerceklesecek bılemeyız.

Allah saglık versın tum bebeklerımıze/ cocuklarımıza dogmus dogmamıs

Bu ay aşılama deneyelim dedi doktor olmazsa bir daha ki ay tüp bebek dedi
Dört gün gonalf kullandim 150mm vitamin falan solda 18mm olmuş dün askam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olucam ama eşimin bu durumu varken sperm örneğinde aşılama anlamsız olur gibi geldi
İki yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpte ve sağ tupum yarısı alınmış
Sekiz yaşında da bir oğlum var dış gebelik sonrası değerleri değişti hep amh.0.3

8 yasında da oglunuz varmıs. sonucta esınızın degerlerı son yıllarda degısmemıs, oglunuz saglıkla dunyaya gelmıs ınsallah yıne hıc bır sıkıntı yasamadan kucagınıza alırsınız

8 yasında da oglunuz varmıs. sonucta esınızın degerlerı son yıllarda degısmemıs, oglunuz saglıkla dunyaya gelmıs ınsallah yıne hıc bır sıkıntı yasamadan kucagınıza alırsınız
Amin cnm çok tşk ederim eşim çok sigara içiyor günde bı paket odan mi acaba dedim

Back
X