- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
- Konu Sahibi Boncuk4693
-
Kendini keşfetmekle ise basla. Sevdiğin sevmedigin yonlerini belirle. Kendini sev kendinle barisik yasa. Kendini özellikle uzmanlasmak istediğin konularda geliştir. Öğrenme eylemini hic bırakma. Seminerlere kurslara katil özgüven ile ilgili. En basitinden YouTube da bile bunla ilgili çokça video var. Ve kendini sev begenmemezlik yapma. Bol sans
böyle kısacık yazıp da "uzun oldu kusura bakmayın" diyen incelikte ki kadınlar inanılmaz tatlı görünüyor
işte bnde tam oyle bırıyım bırı ne dusunur ay şunu yapmasamıydım dediğini deneyecegımm :)özgüven kazanmak için önce adım atıp bişeylerde rezil olup sonra düzelmen lazım
yaaani mıy mıy mı konuşuyorsun bir topluluk önünde bağıra bağıra soru sor
kesin ay rezil oldum şimdi diye utanıp kızaracaksın belki saçmalayacaksın ama öyle öyle düzeliyor durum onu demek istiyorum
Biliyomusun ayni yastayiz bu aradaçok teşekkür ediyorum işte sıkıntım orda bır kendımı sevsem herşey ardın sıra gelıcek amaaaa
aslında kitap almayı düşündüm ama bir türlü çizgimi aşamıyorum sanırım çok takıntılıyımkendine haksızlık etme bu konuda kendini geliştirebilirsin araştırma yap kitaplar al oku kişisel gelişim kitapları falan
yani onu tam olarak bilemiyorum aslında dısardan bırı daha net anlayabilir . genelde ınsanlar guzellık konusunda sıkntı yaşarlar Rabbime binlerce kez hamdolsun yuzumde bır sıkıntım yok cevremdekilerdende genelde güzel şeyler duyuyorum kara kaşlı kara gözlu gzelsn ama ben kendıme oyle çok ahım şahım göremıyorm şikayetçi değilim ama bu huyumuda duzeltemıyorum en basıtınden bu konuda bıle hata yapıyorm guvensızlıktennBiliyomusun ayni yastayiz bu aradakendini sevmemenin sebebi nedir ne olabilir ki? Eskiden bende çekingen pisirik bir kizdim tabiri caizse. Farklı sosyal ortamlara girip kendimi keşfedince kurtuldum bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?