• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızcelerim güven sorunuuu

Boncuk4693

Flowers open, when you come to my world
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
562
218
133
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.Öncelikle çok güzel bir site faydalı bir çok bilgi var .Bu yüzden yöneticilere teşekkür ederim.Benim derdim şu özgüven eksikliğim var bu yuzden 21 yaşındayım ama istediğim yerlere gelemiyorum.kendımı sevmemek mi yada hemen pes etmemkmi ne derdeniz diyin ama inanın bu hayatımda artık çok büyük bir sorun halıne geldı ve benı boguyo .Annem bile artık kızmaya basladı bırıyle konuşurken mıy mıy konuşuyosn bıraz kendıne guven dıyo halbukı benım konusmam oyle ama çok umutsuz olumsuzsun dıyo ne yapmalıyım bır turlu duzeltemedm kendımı.Biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımcı oluunnnn

Kendini keşfetmekle ise basla. Sevdiğin sevmedigin yonlerini belirle. Kendini sev kendinle barisik yasa. Kendini özellikle uzmanlasmak istediğin konularda geliştir. Öğrenme eylemini hic bırakma. Seminerlere kurslara katil özgüven ile ilgili. En basitinden YouTube da bile bunla ilgili çokça video var. Ve kendini sev begenmemezlik yapma. Bol sans ;)

kendine haksızlık etme bu konuda kendini geliştirebilirsin araştırma yap kitaplar al oku kişisel gelişim kitapları falan

özgüven kazanmak için önce adım atıp bişeylerde rezil olup sonra düzelmen lazım:D
yaaani mıy mıy mı konuşuyorsun bir topluluk önünde bağıra bağıra soru sor
kesin ay rezil oldum şimdi diye utanıp kızaracaksın belki saçmalayacaksın ama öyle öyle düzeliyor durum onu demek istiyorum :KK53::KK53:

Kendini keşfetmekle ise basla. Sevdiğin sevmedigin yonlerini belirle. Kendini sev kendinle barisik yasa. Kendini özellikle uzmanlasmak istediğin konularda geliştir. Öğrenme eylemini hic bırakma. Seminerlere kurslara katil özgüven ile ilgili. En basitinden YouTube da bile bunla ilgili çokça video var. Ve kendini sev begenmemezlik yapma. Bol sans :KK66:

çok teşekkür ediyorum işte sıkıntım orda bır kendımı sevsem herşey ardın sıra gelıcek amaaaa :(

özgüven kazanmak için önce adım atıp bişeylerde rezil olup sonra düzelmen lazım:D
yaaani mıy mıy mı konuşuyorsun bir topluluk önünde bağıra bağıra soru sor
kesin ay rezil oldum şimdi diye utanıp kızaracaksın belki saçmalayacaksın ama öyle öyle düzeliyor durum onu demek istiyorum :KK53::KK53:
işte bnde tam oyle bırıyım bırı ne dusunur ay şunu yapmasamıydım dediğini deneyecegımm :)

çok teşekkür ediyorum işte sıkıntım orda bır kendımı sevsem herşey ardın sıra gelıcek amaaaa :KK43:
Biliyomusun ayni yastayiz bu arada ;) kendini sevmemenin sebebi nedir ne olabilir ki? Eskiden bende çekingen pisirik bir kizdim tabiri caizse. Farklı sosyal ortamlara girip kendimi keşfedince kurtuldum bu durumdan.

kendine haksızlık etme bu konuda kendini geliştirebilirsin araştırma yap kitaplar al oku kişisel gelişim kitapları falan
aslında kitap almayı düşündüm ama bir türlü çizgimi aşamıyorum sanırım çok takıntılıyım

Biliyomusun ayni yastayiz bu arada :KK66: kendini sevmemenin sebebi nedir ne olabilir ki? Eskiden bende çekingen pisirik bir kizdim tabiri caizse. Farklı sosyal ortamlara girip kendimi keşfedince kurtuldum bu durumdan.
yani onu tam olarak bilemiyorum aslında dısardan bırı daha net anlayabilir . genelde ınsanlar guzellık konusunda sıkntı yaşarlar Rabbime binlerce kez hamdolsun yuzumde bır sıkıntım yok cevremdekilerdende genelde güzel şeyler duyuyorum kara kaşlı kara gözlu gzelsn ama ben kendıme oyle çok ahım şahım göremıyorm şikayetçi değilim ama bu huyumuda duzeltemıyorum en basıtınden bu konuda bıle hata yapıyorm guvensızlıktenn

işte dışarı kendı basıma çıkıp birşeyler yapamıyorum offf

Kisisel gelisimini gelistirebilirsin .

Bende eskiden oyle sesiz sakin biseydim , sonradan acildim :KK53:

ayy aklıma ne geldi ahahaha
benim de seninkine benzer sorunu olan bir arkadaşım vardı
ama onunki başkasının ne dediğini takma sorunu
habire resmen elalem ne der korkusu vardı
tuttum elinden bir gün ayakkabılarımızı çıkarttırdım şehrin en işlek caddesinde çoraplarla yürüdük
ahahaha hiç unutmam şimdi hatırlayıp hatırlayıp gülüyoruz
senin de o rezilliklerin anı olacak öyle düşün
o yüzdeeen çabala aşmak için
rezil olacaksın evet dönüp bakacaklar evet belki alay edecekler evet
ama unutup gidecekler ki :)) kimse onu hatırlamaz bile yani sonra için rahat olsun... sen kendini yaşayamadıktan sonra ne önemi var hem hatırlamışlar düşünmüşler falan filan
zaten şurada 60-70 yıl yaşıyoruz zaman da hızlı geçiyor kontrol edemiyoruz
sıkıntı sıkıntı sıkıntı ne gerek var
azıcık rahat yaşamak lazım
alışmak lazım ki bir dahakine aşı olsun acıtmasınn
seninki de aşı olacak rezil olacaksın bir ya da birkaç kerelik mutsuz olacaksın ama sonra hiç korkmayacaksın ;)

benim de seninkine benzer sorunu olan bir arkadaşım vardı
ama onunki başkasının ne dediğini takma sorunu
habire resmen elalem ne der korkusu vardı
tuttum elinden bir gün ayakkabılarımızı çıkarttırdım şehrin en işlek caddesinde çoraplarla yürüdük
ahahaha hiç unutmam şimdi hatırlayıp hatırlayıp gülüyoruz
senin de o rezilliklerin anı olacak öyle düşün
o yüzdeeen çabala aşmak için
rezil olacaksın evet dönüp bakacaklar evet belki alay edecekler evet
ama unutup gidecekler ki :)) kimse onu hatırlamaz bile yani sonra için rahat olsun... sen kendini yaşayamadıktan sonra ne önemi var hem hatırlamışlar düşünmüşler falan filan
zaten şurada 60-70 yıl yaşıyoruz zaman da hızlı geçiyor kontrol edemiyoruz
sıkıntı sıkıntı sıkıntı ne gerek var
azıcık rahat yaşamak lazım
alışmak lazım ki bir dahakine aşı olsun acıtmasınn
seninki de aşı olacak rezil olacaksın bir ya da birkaç kerelik mutsuz olacaksın ama sonra hiç korkmayacaksın :KK66:[/QUOTE]

yalnız o hareketınıze hayran kaldımmm :D ama çok dogru yazmıssın bende bu olmasada buna benzer seyler deneyeym en ıyısı su an kız nasılll .:)

iyiii psikolojisini topladı o açılardan
başka az biraz sorunu var o da bununla alakalı değil eski erkek arkadaş sorunları :)
öyle kuzum dene dene azıcık cesaret yetecek kırmana :D

bir de işe girme korkusu ya gırdıgımde bıseylerı beceremezsem mıllet ne dusunur acaba yapabılır mıyım ya yapamazsam daha neler neler halbukı sayısal bölum bıtırmıs ınsanım

Back
X