Kızçelerim yine ben yine bir sorum daha varrrrtr 😱

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
554
215
33
31
Ben 7 haftalık hamileyim sürekli hamburgerdir pizzadır yiyen biriydim zaten hiç bir şikayetim yoktu hamile olunca azalttım bunları ve sağlıklı beslenmeye başlamam lazım dedim ev yemekleri yoğurtlar sebzeler Allahım 4 5 gündür mide ağrısından yanmasından ölüyorum dedim ki dün gece canıma tak etti pizza yiyeceğim cola içeceğim Aman Allahım yedim keşke daha önce yeseymişim ne ağrım kaldı ne yanmam hiç birşeyim kalmadı bu nasıl ve neden olur sağlıklı beslenmeye alerjim mi var benim 😂🤦‍♀️

Kolayı bırakın acilen meyve suyuna bile hayır diyor doktorlar. Alışacaksınız bebek için sansınız yok.
Ayrıca sucuk salam bile yasak.
Ben su an tüp bebek transferi oldum dua edin bana da nolur hamişin duası tutar Allah’ın izniyle 🥰

Ben 7 haftalık hamileyim sürekli hamburgerdir pizzadır yiyen biriydim zaten hiç bir şikayetim yoktu hamile olunca azalttım bunları ve sağlıklı beslenmeye başlamam lazım dedim ev yemekleri yoğurtlar sebzeler Allahım 4 5 gündür mide ağrısından yanmasından ölüyorum dedim ki dün gece canıma tak etti pizza yiyeceğim cola içeceğim Aman Allahım yedim keşke daha önce yeseymişim ne ağrım kaldı ne yanmam hiç birşeyim kalmadı bu nasıl ve neden olur sağlıklı beslenmeye alerjim mi var benim 😂🤦‍♀️
Bende çok fast food yiyen biriyim bende hamileyim mecbur azaltıcam cidden sağlıklı şeyler yediğimde bende psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum arada kaçamak yapabiliriz 😂 ama kola falan bence hiç içmeyin zamanla alışırız inşallah sağlıklı yemeye 😂

Back
X