kızçelerrrrrrrrrr rahmi geriye dönük olan varmı

mirage1983

Ikizanasi :)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
9.147
3
156
41
slm kızlar bu sefer doktora gittiğimde rahim geriye dönük dedi bi problem olmadığını bebiş için hiçbir sakınca olmadığını hamilelikte düzeleceği söyledi sizlerin arasında da varmı acaba farklı bi yorum almış olan varmı:uhm:

benim rahimimde ters yani geriye dönükmüş ama bebiş için bir sakıncası yok şuanda 31 haftalık hamileyim ve hamilelikte düzeliyor rahim doğum içinde bir sakıncısı olmuyormuş. benim anneminde aynısıymış iki çocuk doğurmuş.
darısı inşallah sana. hayırlısı olsun.

canım bi doktor banada aynı şeyi söyledi rahmin dönük dedi ama ben şuan hamileyim bi problemde yok sende kafaya takma

sağolun kızlar genede sorayım dedim ohh çok şükür inş.bu bende hamiş kalırım inş.inş.

Canım benim de rahmim ters, anneminki de tersmiş iki kardeşiz biz. Problem olmaz, belki hamile kalmanı biraz geciktirebilir, o da sadece bir ihtimal, onun dışında bir problem yok kafana takma.

ınŞ.arkadaŞlar yenı ÖĞredı,m annemınde tersmıŞ herhalde ırsı hayırlısı ınŞ.allahım nasıp etmıŞtır de bebıŞlerımız olur bana moral verdınız kızlar tez zamanda bebıŞlerınızı kucaĞınıza alma zamanı gelır hayırlısıyla

canım benimde ters anneminde tersmiş:))) sanırım irsi buda

Benimde ikinci kontrolümde ters dönmüştü rahmim, bebeğimi karnımdan göremedi doktor alttan baktık, sorun yok düzelir dedi, 3.kontrolümde normale dönmüştü. Büyütülecek birşey yokmuş anlıycağınız.

kızlar bnmde ters,dr geç olur demişti bana
bişe sorucam hamileliğin başlangıcında yerleşme kanaması oldu mu sizde

Ben hamıŞ deĞılım ama hamıŞ arkadaŞlarımın ÇoĞunda bı ıkı damla gelmıŞ canım

Eski konuyu yeniden canlandırayım dedim!!! Ben de varım.

Benimde rahmim ters bi sıkıntı olmuyo gebelik olduğunda ilerleyen haftalarda doğum ivin normale dönüyomus cnm doktorum söylemişti ben bi cok doktora gidip sordum aynı yanıtı aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…