kızdan intikam almak istiyorum

aydinkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
10
1
33
Kizlar merhaba okuduugum yorumlar genellikle eski sevgiliye dar fakat ben bi kizdan intikam almak istiyorum yardim edin lutfen :-)

Unutuyorum gormezden geliyorum yok sayiyorum ama o gel benden intikam al dercesine laf cabasinda. Gel beni kasi diyo :-)

Kiz sevilmeyen bi tip yurtta. Ve hakindda bildiklerim sasirtti beni dogrusu :-). Onlari mi kullansam

Kizlar merhaba okuduugum yorumlar genellikle eski sevgiliye dar fakat ben bi kizdan intikam almak istiyorum yardim edin lutfen :-)

Bu Mübarek Cuma Günü (hatta şuan Cuma ezanı vakti) ve Recep Ayında Rabb'imizden tevbe dilemek varken dünyalık bir iş için bir insana haklı da olsan acı çektirme isteğin ve bunun için biz üyelere danışman sana ve sana intikam konusunda fikir veren kişilere günahtan başka ne kazandıracak..
Canını acıtan, yakan bir insan varsa dahi onu Rabb'ime havale et. Er geç yaptığı yanlışın karşılığını bulur zaten. Sen havale etmesen dahi Rabb'imiz hiçbir günahı ve sevabı karşılıksız bırakmaz tasa etme sen..

(Tabi bu söylediklerim inanç meselesi ona göre ya ''sana ne'' diyeceksin bana ya da bu intikam meselesinden vazgeçeceksin)

Hepinize Hayırlı Cumalar.. Allah'a emanet olun!!!

Bu Mübarek Cuma Günü (hatta şuan Cuma ezanı vakti) ve Recep Ayında Rabb'imizden tevbe dilemek varken dünyalık bir iş için bir insana haklı da olsan acı çektirme isteğin ve bunun için biz üyelere danışman sana ve sana intikam konusunda fikir veren kişilere günahtan başka ne kazandıracak..
Canını acıtan, yakan bir insan varsa dahi onu Rabb'ime havale et. Er geç yaptığı yanlışın karşılığını bulur zaten. Sen havale etmesen dahi Rabb'imiz hiçbir günahı ve sevabı karşılıksız bırakmaz tasa etme sen..

(Tabi bu söylediklerim inanç meselesi ona göre ya ''sana ne'' diyeceksin bana ya da bu intikam meselesinden vazgeçeceksin)

Hepinize Hayırlı Cumalar.. Allah'a emanet olun!!!
Sende haklisiin ben bunu cok dusundum oyuzden gormezden gelldim ama her defasindda ortalligi karistirmaktan bikmadi

Yok artik. Allah akil fikir versin size. O her ne yapmissa yapmis ama sizin aklinizda intikamin gecmesi sizin ondan farkli oldugunuzu gostermez. Hepimizin hayatinda boyle bir cok insan var ama gercekten kalbi kotu dusunmeyen Allaha havale eder ve aldiris bile etmez. Yazik gercekten size. Lutfen kalbinizi boyle intikam gibi kotu seyler icin kucultmeyin.

Peki soylemedigim seyleri kendi agziyla uydurmasi, hepimiziin arkasindan attigi iftiralar.. cok canimi sikti :/ kafam cok karisik

X