Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba okuduugum yorumlar genellikle eski sevgiliye dar fakat ben bi kizdan intikam almak istiyorum yardim edin lutfen
Sende haklisiin ben bunu cok dusundum oyuzden gormezden gelldim ama her defasindda ortalligi karistirmaktan bikmadiBu Mübarek Cuma Günü (hatta şuan Cuma ezanı vakti) ve Recep Ayında Rabb'imizden tevbe dilemek varken dünyalık bir iş için bir insana haklı da olsan acı çektirme isteğin ve bunun için biz üyelere danışman sana ve sana intikam konusunda fikir veren kişilere günahtan başka ne kazandıracak..
Canını acıtan, yakan bir insan varsa dahi onu Rabb'ime havale et. Er geç yaptığı yanlışın karşılığını bulur zaten. Sen havale etmesen dahi Rabb'imiz hiçbir günahı ve sevabı karşılıksız bırakmaz tasa etme sen..
(Tabi bu söylediklerim inanç meselesi ona göre ya ''sana ne'' diyeceksin bana ya da bu intikam meselesinden vazgeçeceksin)
Hepinize Hayırlı Cumalar.. Allah'a emanet olun!!!
İntikam almak istiyorsan o yokmuş gibi davranman dediklerini duymazlıktan gelmen en iyi intikam dirBen uzak dursamda o cocuk gibi konuyu tekrar acmaktan bikmadiki
Hep beraber susun yanlız kalınca anlar belkiUfakta olsa sinirlerini bozmak istiyorum kizin. Cunku biz sustukca kasinmak istiyo.