- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
Kızdığımda gözüm görmüyor hiçbişeyi.ama cok kızarsam.Mesele yalana asla katlanamam.
En son olay yalan mevzusundan cıktı.Cok hakaret ediyorum.birde sevdiğim olunca hiç katlanamıyorum.Ben herseyi göze almışım neden yalan söylüyorsun basit mevzuda bile dedim .Actım ağzımı..sonra pişman oluyorum evet.kendime yakıştıramıyorum bu hakaretleri.O da haketmiyor bu kadarını.çok pişman oluyorum.kendimi affedemiyorum.
Ne yapayım tutamıyorum kendimi.sadece defol git demekle yetinmek mi lazım.Bi bayan olarak sınırlarımı aşıyorum.Ha o da yalan söyleyerek aşıyor sınırını.
Onun yalanı unutuluyor benim hakaretlerimi sindiremiyor beyfendi.
Olay ben niye hakaret ediyoruma geliyor.
Kendimi frenlemem lazım bu konuda.
Ailesine falan küfretmiyorum tabiki.şer...z falan diyorum.hayvan diyorum. Bunun gibi.küfür etmiyorum.
Ne yapmam lazım bu huyumdan vazgecmeliyim.onu haklı konuma cıkarıyorum çünkü..
Eşinize sevdiğinize kızdığınızda hakaret ediyormusunuz sizde? Ne ler diyorsunuz.kendisini frenleyen var mı.
Yalan olduğunu öğrendiğiniz bi mevzuda ne derdiniz mesela.
En son olay yalan mevzusundan cıktı.Cok hakaret ediyorum.birde sevdiğim olunca hiç katlanamıyorum.Ben herseyi göze almışım neden yalan söylüyorsun basit mevzuda bile dedim .Actım ağzımı..sonra pişman oluyorum evet.kendime yakıştıramıyorum bu hakaretleri.O da haketmiyor bu kadarını.çok pişman oluyorum.kendimi affedemiyorum.
Ne yapayım tutamıyorum kendimi.sadece defol git demekle yetinmek mi lazım.Bi bayan olarak sınırlarımı aşıyorum.Ha o da yalan söyleyerek aşıyor sınırını.
Onun yalanı unutuluyor benim hakaretlerimi sindiremiyor beyfendi.
Olay ben niye hakaret ediyoruma geliyor.
Kendimi frenlemem lazım bu konuda.
Ailesine falan küfretmiyorum tabiki.şer...z falan diyorum.hayvan diyorum. Bunun gibi.küfür etmiyorum.
Ne yapmam lazım bu huyumdan vazgecmeliyim.onu haklı konuma cıkarıyorum çünkü..
Eşinize sevdiğinize kızdığınızda hakaret ediyormusunuz sizde? Ne ler diyorsunuz.kendisini frenleyen var mı.
Yalan olduğunu öğrendiğiniz bi mevzuda ne derdiniz mesela.