Kızdığınızda hakaret edermisiniz?

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
37
Kızdığımda gözüm görmüyor hiçbişeyi.ama cok kızarsam.Mesele yalana asla katlanamam.
En son olay yalan mevzusundan cıktı.Cok hakaret ediyorum.birde sevdiğim olunca hiç katlanamıyorum.Ben herseyi göze almışım neden yalan söylüyorsun basit mevzuda bile dedim .Actım ağzımı..sonra pişman oluyorum evet.kendime yakıştıramıyorum bu hakaretleri.O da haketmiyor bu kadarını.çok pişman oluyorum.kendimi affedemiyorum.
Ne yapayım tutamıyorum kendimi.sadece defol git demekle yetinmek mi lazım.Bi bayan olarak sınırlarımı aşıyorum.Ha o da yalan söyleyerek aşıyor sınırını.
Onun yalanı unutuluyor benim hakaretlerimi sindiremiyor beyfendi.
Olay ben niye hakaret ediyoruma geliyor.
Kendimi frenlemem lazım bu konuda.
Ailesine falan küfretmiyorum tabiki.şer...z falan diyorum.hayvan diyorum. Bunun gibi.küfür etmiyorum.
Ne yapmam lazım bu huyumdan vazgecmeliyim.onu haklı konuma cıkarıyorum çünkü..
Eşinize sevdiğinize kızdığınızda hakaret ediyormusunuz sizde? Ne ler diyorsunuz.kendisini frenleyen var mı.
Yalan olduğunu öğrendiğiniz bi mevzuda ne derdiniz mesela.

Yoo hakaret etmiyorum. Sakinleşene kadar ayrı odalara geçiyoruz biz. Gecmezsek benimki biraz fazla dırdır ediyor ben kalkıyorum.
Yani öfke kontorolün yok. Bi yardım al istersen.

Esim sevgilim yok ama sevgilim varken falan asla yuzune demedim. Demem de. En cok dikkat ettigim de budur asla yuze soylenmemesi, kirilmamasi. Cunku saygiyi zedeliyor cidden. ileride cocugunuz falan olunca, coxuk da duyacak kocaniza serefsiz falan dediginizi... Ondan sonra babayi anneyi tinlamayan cocuklar oluyor. Dikkat edin simdiden bence. :)) Ama arkasindan sovup sayarim :KK70: Kimse duymayacak sekilde soylenirim. :)

Bu sizin ofke kontrolunuz olmamasiyla alakali bir durum.
Ben ofke kontrolu olmayan bir insandan cok korkarim, her seyi yapabilir.
Bizi diger canlilardan ayiran en buyuk ozelligimiz davranislarimizi kontrol edebiliyor olmamiz. Karsinizdaki ne yaparsa yapsin, davranislariniza hakim olabilmek sizin elinizde.
Hakaret etmeden, cok sinirlenince ortamdan uzaklasarak vs.kendinize hakim olabilirsiniz. Sakinlesince konuyu enine boyuna tartisma firsatiniz olur.
Iletisim kurmak o kadar guzel bir sey ki, bundan mahrum birakmayin kendinizi.

Dip not: 'Tutamiyorum kendimi ne yapayim' , ofke kontrolunu saglayamayan insanlarin kendisine soyledigi en buyuk yalan. Kendimizi tutabilme kapasitesine sahip insanlariz hepimiz, kucumsemeyin.

Kavgada bi ben hakaret ediyorum demek ki !cok üzülüyorum yardım almam şart.

Yalan söylüyorsa mesafe koyabilirsin. Hakaret ve küfür etme derecesine geliyorum ben bazen ama bi de şöyle bişey var.. Öfke geldiğinde baldan tatlı, geçince zehirden acıdır.. :) Bu yüzden düşünüyorum söylemeden önce söylersem neler olur diye..
Öfkeyi kontrol etmek daha çok yararımıza olur.

Ben bir kisiye veya birinin takindigi tavra, var olan bir olaya sinirlendigimde biraz kabariyorum hatta arkadaslarim laz damari tuttu derler :) ama gercekten oyle kizgin oldugumda karsimdaki samimi bir arkadasimsa direk kufrederim :KK70:
Eski sevgilime de kufretmistim cok sinirlendigimde pisman miyim? Hayir dibine kadar haketti :KK66:

Sözler unutulmuyo canim, kiriliyo insan. Benim eski sevgilim ederdi kizinca, bitti unutamadim. Ben kizginlikla soylenen kelimelerin, soyleyenin gercek hissetikleri olduguna inanirim. Sadece o anda soyleyebiliyo ama zaten karsisindaki hakkinda dusundugu seyler bunlar. Kizdiginda konusma bence, gecmesini bekle

Hayır hakaret etmiyorum genelde sessiz kalıp uygun ortamı yakalayınca derdimi üzüldüğümü anlatıyorum sakince.tabi ki sinirlendiğim oluyor o zamanda konuşmamak için başka yere gidiyorum ha eşim arkamdan gelip konuşmaya devam ediyor ama takmıyorum :KK70:

Sen kendini dizginlemeye çalışmak için yöntem aranmak yerine sana yalan söyleyen adamı neden hayatında tutuyorsun bunu sorgula bence. Adam sana yalan söylemiş bi de sen bana hakaret ettin diye üste çıkmış.

Maşallah tüm kk kadınları kavgada olduğunca sakin..!!hepsi olduğu ortamı terkediyor,ve gayet soğuk kanlı oluyor.helal be.

Hakareti bırak saygisizlik boyutunda bir kelime dahi kullanmam kim olursa olsun .ama içimden yakasi acilmadik küfür ederim.
Aslında direkt dalacaksin ya hakaret filan ugrasmayacaksin.

Maşallah tüm kk kadınları kavgada olduğunca sakin..!!hepsi olduğu ortamı terkediyor,ve gayet soğuk kanlı oluyor.helal be.

Siz hakaret edeedenlerin yazmasını isterdiniz sanırım.

Kavga ettiğimizde bazen dilimin ucuna neler neler geliyor, ama saygı yoksa ilişki de yok mantığında olduğum için tutuyorum kendimi.
İnsanın kendisine olan saygısını da bitirebilecek bir şey bu.

Genel olarak agzi bozuk bir kadin da olsam asla hakaret etmem :KK66: soverim evet ama icimden :KK66: kimsecikler duymaz

X