Kızgın olsam geçerdi. . .

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Iyi geceler
Oyle kirginim ki ... kizgin olsam gecerdi ama kirgindim gecmedi demis sair .. bu an o satirlarda kayboluyorum

Ciddi dusundugum bi erkek arkadasim var bu yaz nisanlancaz Allah nasip ederse aramizda 7 yas var bugune kadar aramizda bu hic sorun olmadi . Tartismalarimizda genellikle o yada ben ozur dilemeyi biliyoruz konusarak hallediyoruz fakat sinirlendiginde.ne.konustugunu.bilmiyor beni oyle cok.incitiyorki ..
Hazir cevap biri hiç olmadim zor biriyim fakat onu sürekli eleştiriyorum ama o her kavgamizda bana çok kötü .kelimler sarfediyor.
Ornegin ;ne zaman adam gibi normal.insanlar gibi konusmayi ogreceksin cok konusuyormusum tartisiyormusum hic huzur mutluluk vermiyormusum.. icine dert olsun.kendine çeki düzen ver boyle yaptiginda bu telefonu nasil.kapatirda kafami dinlerim diye düşünüyorum dedi oysa kavga etmeyelim diye.hayatim bitanem dedikce tartsti benimle sok oldum karsilik veremedik.gucum sadece aglamaya yetti.hıçkıra hıçkıra ağladım.
10 kez felan aradi acmadim okdar kirildim ki ben.onun.sesini.duymadan uyuyamazken bunlari.soylemesi canimi yakti bu kelimelein.altinda kaliyorum sende soylesin diyemiyorum bu.beni.cok.yipratiyor oyle cagresiz kaliyorumki siz olsabiz bu kelimeleri affedermiydiniz iciniz sinermiydi.. beni.sevdgini biliyorum ama.bu fevrigi cikislari kelimelrine nasil sozerim kalbim.aciyor

Bu sözleri durup dururken söylüyorsa , problem onda tabi ki .

Ama dön bir bak kendine , ne konuştun da sana ; çok konuşuyorsun , hep tartışıyorsun , çok dır dır ediyorsun diye sıralıyor .

Bazen bize normal gelen konuşma şekli , hızı , konusu ... erkekler için kabus olabiliyor .

Saygıyı yıtırmeye baslıyorsunuz , kişiliğine göre değişir affetme olayı .

Durduk yerde size neden öyle davranıyor asıl sorun bu. Fazla detaylı anlatmamışsınız

Ben çok sinirli olabiliyorum bazenn. Ve erkek arkadasimla kavga ederken ağır sözler sarf edebiliyorum. Ama onun oyle oldugunu dusundugum icin degil. Yaptigi seye ne kadar sinir oldugumu anlasin diye ne kadar kirildigimi uzuldugumu sinirlendigimi anlasin diye. Oyle bir sey olabilir mi

Fazla kirulganim herseye uzuluyorum ve bisey oldgunda uzeinde.fazla duruyorum o kendince ben.kendimce hakliyim bundan.kaynakli.ben.duzgunce soyle yapma.diyince soyle yapiyosun.diyorum o bi anda cok kiziyo sayiyo soyleniyo konu.tartismaya gidiyor zaten 1 gun sonra.beni.anliyo haklisin.diyo ama o an evet kirginlikla.kndime anlatmak.icin.cok.konusuyorum

Yaşlar kaç bilmiyorum ama, 7 yaş büyük demişsin.
Olgun erkekler pek gelemez böyle muhabbetlere bilesin.
Yaşıtını bul, bol bol yersiniz birbirinizi gerekli gereksiz.

Durduk yerde size neden öyle davranıyor asıl sorun bu. Fazla detaylı anlatmamışsınız
Ben herseye aliniyorum kirilganim kirildgimi.anlattigimda anlasin.diye cok cabaliyorum ona.gore basit bir mevzuda bu tartismaya gidiyo sonra sesimi.bileduymak.istemiyor 1 gun sonrasinda ozur diliyo hakli.buliyo ama o an cok konustugum icin coook kiziyo

Yaşlar kaç bilmiyorum ama, 7 yaş büyük demişsin.
Olgun erkekler pek gelemez böyle muhabbetlere bilesin.
Yaşıtını bul, bol bol yersiniz birbirinizi gerekli gereksiz.
Ben.21 o 28. Ben.herseyi konusalim.istyorum.o hic tartsmayalim.diyo

Sizde herşeye alınmayın bu kadar nazlı , alıngan olursanız çok üzülürsünüz yıpranırsınız. Sevgilinizi bıktıracak kadar çok mu konuşuyorsunuz ? Böyle ilişki nereye kadar devam eder bunu düşünün birbirinizden soğursunuz.

Kırılmakta haklısın ama erkek arkadaşınin da haklılık payı olabilir mi bunu da düşün. Biz bayanlar konuşmayı çok sevdigimizden bir derdimizi anlatırken çok uzatabiliyoruz erkekler de bunu dir dir olarak algılıyorlar.

O kadar umursamaz ki anlamiyor beni hirslaniyorum konusmayim kapatayim yerine anlasin hatasini diye ugrasiyorum oda aksine tl kapatmak istyor o bile zoruma gidiyo kendimi.baska turlu.nasil.ifade edebilirimki

Ben.21 o 28. Ben.herseyi konusalim.istyorum.o hic tartsmayalim.diyo
Çok gençsiniz daha, sakın beni yanlış anlama ben yaş farkına falan karşı değilim.
Herşeyi konuşmak başka bir şey , tartışmak başka bir şey.
Her konuşmanız tartışmaya gidiyorsa sıkıntı vardır , anlaşamıyor sunuz demektir.

Baska turlu kendimi.nasil ifade edebilirimki

Evet belkide oyle ama 1 gun sonra konusuyoruz anlasiyoruz bu sekilde konusma diyorum ozur diliyor gonlumu aliyor.. vazgecemiyorum bir gun pismanlik yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki

Çok özel olmazsa bir örnek verebilir misin mesela ?

Tabiki , ama oyle basit konularki ornegin biz ufacik hir konu icin trip atiyorum akkina gelebi sayiyor huzur birakmadin hergun bisy buluyorsun diyo azcik ustume dussun ilgilensin diye yapiyorum .. bi git basimdan bb yaziyo 1 2 saat gcince hayatimm diye yaziyor bende gecen cevap vermedim zoruma gitti soyledikleei sonra gece 1 saat.konusmadan.uyuyamiyoruz biz konusmak icin dayanamadim aradim acmadi msj attim cevap vermedi neymis ben.o hayatim diyince bisey diycekmisim ee adam kizdim sana diyorum anlamiyo kalbini.krarim.git basimsan diyo o gece yavarsamda konusmuyor benimle oysa ben.hic dayanamam.acarim tl o acmadi uyudu gece boyu agladim sabahta gunaydin yazmis aksam konuyu konustuk haklisin bokunu cikariyorum seni uzuyorum felan dedi .. tartisma kinusundan cok tartstiktan sonra onemsemem yazmama felan takikiyoruz biz 14 subat orneginide not olarak basta yazdim okuyabikirsiniz oradan

Bende diyorum ki ufacık bir konu için trip atılmaz.
Azıcık üstüme düşsün, ilgilensin diye hiç yapılmaz.
28 yaşında bunlarla uğraşmaz yani, sakin , onu anlayan, isteklerini tripsiz dile getirebilen , mantıklı birini arar insan.
Siz ayrılın bence, 7 yaş normalde çok bi fark değil ,ama sizde sorun olmuş.

durduk yere söylüyorsa suçlu o ama kendine özeleştiride yap bence. Gerçekten çok konuşuyo çok tartışıyo olabilir misin? çabucak bozulup surat asıyo olabilir misin? eğer olabilirsen adamda haklı dicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…