Kızgınım yorgunum mantıklı düşünemiyorum

canim burda pek cok bayan ayni sorunu yaşıyor. erkeklerin kafasi bizden farkli çalışıyor. onlar iş ciddiye binmeden böyle şeyleri önemsemez. 2-3 sene olmazsa anca o zaman idrak eder durumu ama insallah o günleri görmeden bebisin gelir. peki sen ne yapicaksin. eşine yumurtlama gününü sakin söyleme önemli günler gelince sanki sen istiyormussun gibi bütün işveni cilveni ortaya koyup dogaclama olmuş gibi bi çalışma yapacaksın. bi de ovulasyonun oldugu gün iliski olmasi şart degil bir iki gün önceki iliski ile de hamile kalabilirsin bu konuda stres yapma
İşte çok stres yapıyorum mesela 24 günde 1 adet oluyorum cumartesi günü olucam adet 3 gün var yani dün dedim yok yarın yaparız diyo e o zaman adet tarihi yaklaşıyor bi anlamı kalmıyor ben de deliriyorum iyice

İşte çok stres yapıyorum mesela 24 günde 1 adet oluyorum cumartesi günü olucam adet 3 gün var yani dün dedim yok yarın yaparız diyo e o zaman adet tarihi yaklaşıyor bi anlamı kalmıyor ben de deliriyorum iyice
yumurtlama dönemin geçmiş zaten.
düzensiz yumurtlama halinde olabilir tabi bu dönemde de hamilelik.
ancak düşük bir ihtimal.
o yüzden diğer önemli günlere ağırlık verip kalanını da akışına bıraksan.
ya bir de eşin çok çok yoğun çalışıyormuş.
ona da hak vermek lazım.
bir de senin psikolojik baskılarınla daha da etkileniyor adam.

Maalesef erkekler bizim kadar umursamiyor.biz de oyle oldu
Gunler gelince bir tuhaf oluyorlar.en son ben de biktim.hic beklemedigim anda hamile kalmisim.bizim ikinciydi.
İlk de hic oyle olmamisti.ben de umursamiyirdum zaten.bence esinizle aranizi bozmayin
Basmiyor kafalari..

Kızlar 2 sene lik evliyiz 1senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik sonuçlar çok iyi çıktı ikimizinde stres yapmayın olur yumurtlama gümlerinde birlikte olun dedi ama ben bunu eşime bi türlü anlatamıyorum ben ne zaman istersem o zaman olur tabi sen de istersen diyo sen stres yapıyorsun o yüzden olmuyo yani gerçekten kızlar yumurtlama günü gelince güzelce konuşuyorum olmuyo kavga ediyorum olmuyo sen beni zorluyorsun bilmem ne diyo birbirimizi yiyoruz ben de kırıcı konuşuyorum kabul ediyorum bazen ama strese giriyorum bu ayda olmayacak çok moralim bozuk napsyım ben böle bi durum yaşayan var mı bu arada 4 günde bir ilişki oluyo normal durum da
Sonucta sirf hadi cocuk olsun dusuncesiyle olaya baslarsaniz stres olursunuz. Esiniz hakli bence hadi su tarihler arasi birlikte olacagiz diye baski yapinca istemeyebilir.

Sakin olun siz her aksaminizi ozel gecirin bazen adrenalin dolu bazen sarilip uyuyarak.
Olay sizde bitiyor sakinliginizi koruyup onu size cekecek ortamlar hazirlayin.

bu şekilde ısrar ve kavganız eşinizle yaşayacağınız ilişkinin amaç değil araç olduğunu gösteriyor eşinize
üstelik yoğun çalışıomuş
rahat bırakın bence bu ayınız geçsin kavgalı girmeyin evladınızın olacağı yola

Back
X