- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Aynı beni ve bizi anlatmışsınız.Valla ben tam bu anlattığınız tipim. Çok sinirlendiğim zaman hemen barışamıyorum, hatta hemen yelkenleri suya indirirsem gururumu çiğnemişim gibi geliyor. Sessiz kaldığım süreçte de erkek arkadaşımın beni anlamasını, düşünüp taşınmasını bekliyorum ve genelde de işe yarıyor. Şuan bu huylarımız kırıldı tabi bazı şeyler düzene girdi birde birbirimizi iyi tanıdığımız için artık tepkiler değişti.Abartmamak da lazım küslüğü ilerletince olaylar tatsızlaşıyor haliyle.
Doğrudur, ama kavgadan sonra u dönüşü yapabilenlere de özeniyorum gerçekten :)Aynı beni ve bizi anlatmışsınız.
Sizin için zor olmalı. Çünkü bu ketum tavır bir süredir bende de başladı. Normal şartlarda kin tutabilen küs kalabilen bir insan değildim ama şimdi kırıldığım küstüğüm insan bir yıl konuşmazsa konuşmam yani.
Peki bu durumu eşinizle konuştunuz mu? Sakinleşme süresinin size uzun geldiğini olumsuz etkilendiğinizi falan?
İki gün çokmuş ya
Bi gece uykusu neyine yetmiyor
Sen de o da birer adım atın
Bir güne indirin bence.
Ben de öyleyim.
Aşırı kindarımdır ve olayların üzerinde düşünüp tartmam gerekiyor.
1 2 gün kadar sessiz kalan taraf oluyorum,eğer üstüme gelinirse 3 4 güne çıkıyor. En güzeli kesinlikle karismamaniz.
Ben de öyleyim kendimi tanıyorum o an konuşunca iyi şeyler söylemem geri de dönmem dediğimden çok ciddi bi problem için yaşanmıyosa uzaklaşma sıcak davran daha önce yaşanan şeyler de sebep olabiliyo bu durum elde olmuyo yani
hıç anormal değılsın konu sahıbı kımsenın ıstedığı gbı olmak zorunda değılsın.
Yaptiginiz yemegi yiyo mu yoksa yemegede mi kusuyo gunlerceEvet konuştuk, aslında diğer insanlarla 1 hafta küs kalabiliyor ama bu benim için inmiş hali. Küsmeyi öğrenmeye çalışıyorum onu da beceremiyorum. Aslında o biraz yol kat etti ama ben nasıl küs kalabildiğini anlamıyorum.
Bence de bir uyku vakti yeter ama bazı insanlar uzun süre kalabiliyor işte
İşte aile bireylerim ve eşim tam sizin gibi.Yani önceden daha katıydım, küsüyorlarsa beni kaybetmeyi riske atabiliyorlar demek ki diye düşünüyordum, şimdi o kadar değilim ama sanki içim çürüyor beklerken.
Evet, eşim de kendi halinde sessiz sedasız duruyor bana bir zararı olmuyor ama evde iki insanız sonuçta, kapılarla konuşasım geliyor bir müddet sonra
Yaptiginiz yemegi yiyo mu yoksa yemegede mi kusuyo gunlerce
Iyi o zaman normal 2 gunde sabredin. Benimki gunlerce kuserdi cok basit bi konuya ne kahvalti ne oglen yemegi ne aksam yemegi yemezdi bide kucuk yer ne bunalirdim ya allah cezasini verir insallah cok bunaltti beni cokYiyor Allah'tan, önemli ve gerekli şeyleri konuşuyoruz ama kısa kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?