• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizginligim yargisiz infaz yapanlara ..

Hala aynı hatalara doğru sürüklenmeye devam...
Bu konuyu bilgisayarına kaydet hatta aklına da kaydet bir kaç sene sonra en fazla 5 sene sonra aç oku bakalım.
Derin bir ah çekecek misin ?

hata yapmadigima eminim ... ah cekmeyeceginin garantisini kimse veremez kimse gelecegi goremez cok mutlulukla evlenenin , insanlarin hc hata yapmiyosun dedigi kisiler bile birgun ayrilabilir sncta

ayni olayi iki farkli kisinin gorusunden okumak yazmak gormek olayi cok farkli duruma sokar o yuzden ucurum olayina katilmiyorum .
Ablam senden 4 5 yas küçük oglum var bwnim bende sen yaslarda evlendim öyle sevgiliykenki gibi degil hayat inan bundan bir 2 3 yil sonra ya bak su kadin bana demisti diyeceksin çünkü ikinizde hazır degilsiniz öncelikle tecrübe konusuyor yani sevgilin kötüdür demiyorum ama sen henüz hazir değilsin kimse degil sen yaslarda neyse olan olmuş bari hemen çocuk yapma emin ol 25 ol en azindan hala ayni fikirdeysen yaparsin suan tek mantıklı tavsiye bu olur sana

ha
Ablam senden 4 5 yas küçük oglum var bwnim bende sen yaslarda evlendim öyle sevgiliykenki gibi degil hayat inan bundan bir 2 3 yil sonra ya bak su kadin bana demisti diyeceksin çünkü ikinizde hazır degilsiniz öncelikle tecrübe konusuyor yani sevgilin kötüdür demiyorum ama sen henüz hazir değilsin kimse degil sen yaslarda neyse olan olmuş bari hemen çocuk yapma emin ol 25 ol en azindan hala ayni fikirdeysen yaparsin suan tek mantıklı tavsiye bu olur sana

hastalgmdan dolayi uc bes yil yasak zaten dsunmuyorz 5 yil kadar bi sure .. cok sonra o .

ha

hastalgmdan dolayi uc bes yil yasak zaten dsunmuyorz 5 yil kadar bi sure .. cok sonra o .

Ablanın konusunu hatırlıyorum..
Üzülmüştük baya..
Birde şu açıdan düşün;
-Belkide bu hastalık sana bi nimettir. Çocuk olmazsa bu adamdan çabuk kurtulabil diye..
Veya
-Birbirinizi iyice tanıyıp evliliğinizi düzene sokun diye verilen bi süreç gibide düşünebilirsin..
Hakkında hayırlısı inşALLAH pişman olmazsın :)

Ablanın konusunu hatırlıyorum..
Üzülmüştük baya..
Birde şu açıdan düşün;
-Belkide bu hastalık sana bi nimettir. Çocuk olmazsa bu adamdan çabuk kurtulabil diye..
Veya
-Birbirinizi iyice tanıyıp evliliğinizi düzene sokun diye verilen bi süreç gibide düşünebilirsin..
Hakkında hayırlısı inşALLAH pişman olmazsın :)

kurtulmami gerektircek bi durum yok o adam benim herseyim ... zaten cocuk dsunmuyoduk bu hastalik olmasaydida istemiyorduk .. iyi geceler ..

gerçek aşk desem değil.. sevgi desem oda değil. neden bu kadar kararttın gözünü
Allah yardım etsin ne diyim

Back
X