• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızgınlık mı, ayrılık mı ???

sunshineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
48
1
86
37
Sevgilim bana şubat ayı içerisinde nişanımızı yetiştirmeye çalışacağını beni çok mutlu edeceğini söylediği günün ertesinde çıkan bir tartışma yüzünden küstü ve benimle 1 haftadır konuşmuyor :50: konuşalım mı dediğinde konuşmak istemediğini konuşma zamanımızın geleceğini söylüyor..Ayrılmak için ortam mı yaratıyor anlamadım gerçekten.. Üzüntü, kızgınlık, mutsuzluk, kararsızlık bir sürü haldeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum:ssz:

Daha açıklayaıcı bir mesaj yazmam konunun anlaşılması açısından daha iyi olacak sanırım.. 1 yıldır beraberiz her ilişkide olduğu gibi tartışmalarımız küslüklerimiz oluyordu fakat ilk kez bu kadar sürdü. Aynı iş yerinde çalışıyoruz ve daha önce de iş yerinde tartışmalarımız olmuştu ve bana bundan hoşlanmadığını çok kez söylemişti. Bu durumdan tabi ki ben de hoşnut değilim ve iş yerinde tartışmanın hiç hoş olmadığını biliyorum. Yalnız geçen perşembe günü yani tartıştığımız gün ilk önce o bana sert çıktı ve yanımdan çekip gitti. Ben de ona bunu neden yaptığını ve gereksiz olduğunu söyledim cevap bile vermedi ben de hem buna maruz kalıp hem de karşımda muhatap bulamayınca daha da sinirlendim ve yanına gidip tekrar tekrar konuşmaya çalıştım. O her seferinde uzatmamamı ve konuşmak istemediğini söyledi. 1 gün böyle geçti. Ertesi gün de küslük sürünce ve yine konuşmak istemediğini söyleyince patladım ve biraz bağırdım ona tabi ikimiz yalnızken. Böyle olunca tabi bütün suç bana kaldı ve iş yerinde beni defalarca uyarmasına rağmen kavga çıkaran insan oldum ve o gün bugündür konuşmuyoruz hala. Ayrıca konuşmaya çalışmama rağmen konuşmak istemediğini benim çok hatalı olduğumu onu rezil ettiğimi söylüyor ve beni suçlayıp beni dinlemiyor.Üstüne düşmüyorum sadece konuşacak mıyız diyorum o da hayır diyor. Şubatta nişanlanıcakken evlilliğimizi çocuklarımızı konuştuğumuzun ertesi gününde birden ayrılmış gibi bişey olduk. Mutlu sona yaklaşmışken bitti sanırım

3 gündür hiç konuşmaya çalışmamıştım. Bugün, aynı yerdeyiz konuşmuyoruz ve istediğin gibi üstüne gitmiyorum hep benden beklediğin olgunlukta davranıyorum konuşmayacak mıyız hala dedim . O da daha konuşma zamanımız gelmedi dedi.Ne yapacaksın ayrılmak için mi zaman geçmesini bekliyorsun dedim zamanı gelince konuşacağız dedi. Zaten yapı itibariyle çok zor bir insan kendini çok fazla anlatan birisi de değil. Ayrıca sinirlendiğinde siniri de bayağı bir süre geçmiyor. Ancak aynı yerde benden kaçması yüzüme bakmaması çok zoruma gidiyor. Nişan hazırlıkları yapacakken mutlu anlar başlayacakken bir anda tepetaklak oldu her şey. Benden ayrılacağı günü bekliyorum resmen.

Bu arada erkek arkadaşım 32 yaşında ve tüm ailesiyle tanıştım ve annelerimiz de tanıştı.

Ne için zaman istiyor zamangeçmesini bekliyor bilmiyorum. Aklıma ayrılacağı bunun için kendini hazırlamaya çalıştığı geçiyor ama arkadaşlarımız onun öyle bir insan olmadığını ayrılsaydı bunu direk yapacağını söylüyorlar. İlk kez bu kadar konuşmadık uzaklaşmaktan bensizliğe alışmasından korkuyorum

bence üstüne giderek hata etmişsiniz ve sizin tek hatanız bu...
ama ben şimdi konuşmak istemiyorum cümlesine kılım... tamamen kılım. sen konuşmak istemiyorsun ama ben istiyorum, buna ihtiyacım var, ne olacak şimdi?
bunu yapan insanların bencil olduğuna inanıyorum ayrıca. sizinle konuşsaydı iş buraya varmayacaktı. hayatınızın her alanına sirayet edecek bu bencillik eğer alıştırırsanız. bırakın nişan hazırlıklarını ayrılığı düşünmeyi, kendinizi toparlayın ve dik durun.
bu dönem ağzının içine bakarsanız sizi yola getirdiğini düşünecek. bence zamanı gelip sizinle konuşmak istediğinde şimdi de ben konuşma zamanımız olmadığını düşünüyorum, kzıgınım dersiniz. ne yani mademşubatta nişan düşünecek kadar ciddisiniz nasıl erteleyebilir sizi?

kolay gelsin gerçekten. umarım aşarsınız sorunu..

bazı erkekler ilişkileri ciddiye binince öyle davranırlar kendilerini ilişkiden uzak tutmaya çalışırlar ama inanki sen ondan kaçmaya başladığın anda yanı kaybetme korkusunu ona gösterince kendi deliler gibi evlenme hazırlıgına başlar

bence üstüne giderek hata etmişsiniz ve sizin tek hatanız bu...
ama ben şimdi konuşmak istemiyorum cümlesine kılım... tamamen kılım. sen konuşmak istemiyorsun ama ben istiyorum, buna ihtiyacım var, ne olacak şimdi?
bunu yapan insanların bencil olduğuna inanıyorum ayrıca. sizinle konuşsaydı iş buraya varmayacaktı. hayatınızın her alanına sirayet edecek bu bencillik eğer alıştırırsanız. bırakın nişan hazırlıklarını ayrılığı düşünmeyi, kendinizi toparlayın ve dik durun.
bu dönem ağzının içine bakarsanız sizi yola getirdiğini düşünecek. bence zamanı gelip sizinle konuşmak istediğinde şimdi de ben konuşma zamanımız olmadığını düşünüyorum, kzıgınım dersiniz. ne yani mademşubatta nişan düşünecek kadar ciddisiniz nasıl erteleyebilir sizi?

kolay gelsin gerçekten. umarım aşarsınız sorunu..

Üstüne gitmekle hata ettiğimi biliyorum ama ne olursa olsun ben karşımdakine susmak, karşısında muhattap bulamamsı gibi bir ceza vermedim veremiyorum da. 1 haftadır yaşadığım üzüntüye kızgınlığa rağmen onun üzüldüğünü görünce veya başkalrından duyunca içim acıyor. Neden biz uzatmaya değmeyecek bir şey için belki de ilişkimizi kaybediyoruz. Dediğin gibi belki o konuşmak istemiyor ama benim kendimi anlatmaya ihtiyacım olduğunu ne kadar üzüldüğümü 1 haftadır 5 kilo verdiğimi yüzümün gülmediğini göre göre buna devam edebiliyor. Bir insan bir insanı 1 gün önce gözünden sakınırken nasıl silebiliyor.. Bir de konuşma zamanı daha gelmedi ne demek.. Ayrılık için kendisini ve beni mi hazırlıyor yani.. Küçük çocuk muyuz da biz hayal kurup plan yapıp ertesi gün biribirimizi terk edebiliyoruz... Bu kadar mı aklımız mantığımız yok bu kadar mı deli çağlarımızdayız yani..

bazı erkekler ilişkileri ciddiye binince öyle davranırlar kendilerini ilişkiden uzak tutmaya çalışırlar ama inanki sen ondan kaçmaya başladığın anda yanı kaybetme korkusunu ona gösterince kendi deliler gibi evlenme hazırlıgına başlar

Aynen canım onunki resmen iş ciddiye binecek maddi sıkıntıları da var zaten arada bir kaçış nefes almak için bir bahane oldu.. Daha da kötüsünü düşünmek bile istemiyorum zaten..Bu kadarı bile çok kalbimi kırdı..

Bilmem ben olsam üzerine giderdim.
Ben biraz sabırsızım sanırım.
Derdi neyse anlatsın isterdim.
Küslük de istemem kavga da.
Konuşularak anlaşılamayacak hiç bir şey yok.
Artı,seven adam kıyamaz,azıcık üzüldüğünü belli et. Sevginin açamadığı kapı yok.

Bilmem ben olsam üzerine giderdim.
Ben biraz sabırsızım sanırım.
Derdi neyse anlatsın isterdim.
Küslük de istemem kavga da.
Konuşularak anlaşılamayacak hiç bir şey yok.
Artı,seven adam kıyamaz,azıcık üzüldüğünü belli et. Sevginin açamadığı kapı yok.

ben de çok sabırılı bir insan değilim.. ama her seferinde konuşmak istemiyorum diyen yüzünü çeviren bir insanın üstüne ne kadar gidebilirsin ki..Hem inan üstüne gitmek çözülecekleri bile çözümsüzleştirir ben bunu gördüm yani..ben ne küs kalmayı ne de konuşmamayı böyle olmayı hiç istemedim inan ki sevginin her şeyi çözebileceğine inanıp sabır gösteren bir insan oldum ölümlü dünya diyip ki babamı kaybettiğimden ne olduğunu da çok iyi bilirim küslüğün iyi bir şey olmadığını düşünürüm.. ayrıca o aynı işyerinde olduğumuzdan nasıl üzüldüğümü de gördü ama işte amasını bilmiyorum

Başın sağolsun,çok üzüldüm.
Biraz bekle madem.
Aynı işyerinde olmanızı avantaja çevirelim.
Biraz mahzun dur. Dedim ya seven kıyamaz.

İçim acıyor resmen.. Ne yapıyoruz ki biz şimdi ben burada oturmuş ayrılacağı günü mü bekliyorum.. Herkes 2 günde kızgınlığının geçip konuşacağımız düşünüyordu ama şu anda herkes yavaş yavaş onun beni sevmediğini ima etmeye başladı ve bu ilişkinin bittiğini :(

Sakin ol bakalım birazcık.
Azıcık bekle.
Görelim ne yapacak?
Bol bol dua et,hayırlıysa,seni mutlu edecekse geç kalmadan hemen gelsin sana inşallah...

10 gün oldu ve ben gittikçe beni sevmediğini düşünmemeye başlıyorum herkes gibi.. şimdi gelse ne olacak eski tadı yakalanır mı sevginin artık eski güven sağlanır mı ya da gelir mi geri

Tanımıyorum ki hiç adamı,ne desem bilemedim...
Seviyorsa gelir arkadaşım.
Merak etme pişman olmuşsa eskisinden de güzel olur herşey.

3 gündür hiç konuşmaya çalışmamıştım. Bugün, aynı yerdeyiz konuşmuyoruz ve istediğin gibi üstüne gitmiyorum hep benden beklediğin olgunlukta davranıyorum konuşmayacak mıyız hala dedim . O da daha konuşma zamanımız gelmedi dedi.Ne yapacaksın ayrılmak için mi zaman geçmesini bekliyorsun dedim zamanı gelince konuşacağız dedi. Zaten yapı itibariyle çok zor bir insan kendini çok fazla anlatan birisi de değil. Ayrıca sinirlendiğinde siniri de bayağı bir süre geçmiyor. Ancak aynı yerde benden kaçması yüzüme bakmaması çok zoruma gidiyor. Nişan hazırlıkları yapacakken mutlu anlar başlayacakken bir anda tepetaklak oldu her şey. Benden ayrılacağı günü bekliyorum resmen.

bazen tam mutluyuz derken birden kötüde olabiliyoruz. Allah herşeyi bilir ve gözetir senin yapıcan şuan en güzel şey allah herdaim dua etmen allaha tevekkel olmandır ve hayırlısını istemen hakkında.Bazen hayır dedigimiz şer çıkar şer dedigimiz hayır cıkar ben sana dua edicem allah hakkında hayırlısını versin kardeşim üzülme

bazen tam mutluyuz derken birden kötüde olabiliyoruz. Allah herşeyi bilir ve gözetir senin yapıcan şuan en güzel şey allah herdaim dua etmen allaha tevekkel olmandır ve hayırlısını istemen hakkında.Bazen hayır dedigimiz şer çıkar şer dedigimiz hayır cıkar ben sana dua edicem allah hakkında hayırlısını versin kardeşim üzülme

Çok teşekkür ederim.. Bir insan için hiç tanımayan insanlar bile üzülüp dua ederken insanın sevdiğim dediği çocuk hayalleri kurduğu bir insanın böyle yapması ne tuhaf.. Çok zoruma gidiyor ..sevgilim çok ama çok ciddi bir insandır kimseyi kandırmak için aşk sözleri söyleyecek biri değil kaldı ki normalde de böyle aşkımlı canımlı laflardan hoşlanmaz seni sevgimi içimde yaşarım der beni başkasıyla konuşmaz anlatmaz bile bana ben seni anlatırken bile kıskanırım derdi.. Beni ailesinin arkadaşlarının hayatının içine soktu.. Tabi ki birbirimizde sevmediğimiz kızdığımız şeyler vardı ama bu derecedemiymiş herşey.. Aramızı mı soğutmaya çalışıyor beni onsuzluğa mı alıştırmaya çalışıyor.. Gün geçtikçe ümidimi kaybediyorum ve bu kadar üzülüp kırılmışken nasıl eskisi gibi oluruz ki diyorum.. Biliyorum insanlar ne kötü şeyler yaşayıp birleşiyorlar ama..ben onu çok seviyorum kaybetmek de istemezdim ama bitti sanırım artk

Bana akıl vermek düşmez de...
Ben olsam şimdi bir mesaj yazardım.
Seni seviyorum.
Bu kadar ama ne bir fazla ne de biraz eksik. Bakalım ne diyecek?
Ama cevap vermez dersen,üzüleceksen yazma.
Hani biraz etkiler miyiz diye düşündüm sadece...

Bana akıl vermek düşmez de...
Ben olsam şimdi bir mesaj yazardım.
Seni seviyorum.
Bu kadar ama ne bir fazla ne de biraz eksik. Bakalım ne diyecek?
Ama cevap vermez dersen,üzüleceksen yazma.
Hani biraz etkiler miyiz diye düşündüm sadece...

cevap vermez ki canım..aslında çok duygusal bir insan ama hiç dışarı yansıtmaz kendini fazla anlatmaz.. bir sensin demişti böyle her şeyimi anlattığım içimi açtığım insan..ben neşe dolu daha canlı hareketli bir insanım o daha oturaklı duygularını belli etmeyen ketum bir insan.. bir de böyle ara ara bunalım dönemleri oluyordu onun.. hatta herkes bilir bunu ve hatta böyle yakın arkadaşlarımızlayken yüzüne karşı dalga geçtiğimiz de olurdu.

Back
X